ZZ2000 | 10 Квітня 2013, о 13:34 |
---|---|
![]() Користувач |
А мені до вподоби, ось такий варіант http://youtu.be/Dm-7w505O60 зовсім випадково натрапив ... Хлопаки молодці, якщо треба то хочеш "наживо" з міддю та барабуцами, а хочеш "намертво" з ноутом та спецефектами. |
padre9409 | 17 Квітня 2013, о 22:30 |
![]() Користувач |
Я рахую що не важливо скількі ти граєш в живу важливо як ти весь матеріал людям подаєш |
Іван Приймачек | 18 Квітня 2013, о 00:57 |
![]() Користувач |
Дует Парк.м.Луцьк.Колись грали повністю живим колективом.Потім розділилися і пішли самограйки.З дружиною на самограї відкосили 12-14 років.Зараз ноут. Клавіша стоїть як що хтось попросить заграєм.Молодятам зразу попереджаем що фанера.Але все життя не випускаю гітару.Останнім часом трохи все то задовбало(Фанери) хоч і роботи валом.В тому році відкосили 44 весілля.Але душа просить живого колишнього.От і вирішив зібрати хлопців,згадати молодість.http://www.youtube.com/watch?v=LItUeMEXOHY. |
ZZ2000 | 18 Квітня 2013, о 13:19 |
![]() Користувач |
Ностальгійка... Приємно... Молодці... |
pete fedyshyn | 18 Квітня 2013, о 15:33 |
![]() Користувач |
Я рахую що не важливо скількі ти граєш в живу важливо як ти весь матеріал людям подаєш
Різниця тільки в тому хто ти? Музикант чи "Включатель" |
ZZ2000 | 18 Квітня 2013, о 16:49 |
![]() Користувач |
Та вже і в цьому основній масі замовників, так як і основній масі лабушні, усім без різниці... |
Іван Приймачек | 18 Квітня 2013, о 19:23 |
![]() Користувач |
Та вже не сильно всім пофіг.Все більше людей приходить і питають живий інструмент.На власному прикладі знаю.Напевно вже людям надоїдає одноманітність.Як колись зайдеш в кабак грають Одессу,в другий по іншому вокал інструментал,в третьому все інше.Цікаво було.А зараз та сама Одеса Корольова в кожних лабухів.От і задумуємось потроху вертати живу музику. |
SHARIK | 19 Квітня 2013, о 14:28 |
![]() Модератор |
От і задумуємось потроху вертати живу музику. VANOLABYX |
Володимир Олексюк | 15 Травня 2013, о 09:49 |
![]() Користувач |
Так,я теж тої думки!!!Жива є жива. |
ZZ2000 | 22 Травня 2013, о 19:51 |
![]() Користувач |
Так а що ж тут задумуватись, стаєм тай лабаємо, ніхто ж не протів того щоб вертати і полабувати вживу. От тільки башляти за то живйо стільки скільки воно має коштувати чогось мало бажаючих знаходиться... Усім чомусь хочеться злапати живу команду по ціні одного ноута за пів дня... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти