Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » RCF ART 415 A чи db Technologies Opera 15???
RCF ART 415 A чи db Technologies Opera 15???

Всім привіт! Колеги допоможіть оприділитися з вибором акустики.

RCF ART 415 A чи db Technologies Opera 15?

Колонки потрібні для: клавіша (фонограми+наживо), сакс, 2-а вокалісти.

Послухати обидва варіанти немає можливості, тому прошу допомоги з вашого власного досвіду.

Хто стикався з цими колонками?

А як же,стикалися,але ще більше стикались з подібними питаннями.І можу з впевненістю сказати,що поки самі не знайдете можливості послухати,все решта(думки та смакові музичні вподобання інших колег) будуть мати вигляд танців з бубнами.Приводжу маленький приклад,наприклад під ваші здачі я б не взяв нічого з переліченого.І маленька підказка,ніколи не купуйте собі звуковий тракт,попередньо не послухавши і не порівнявши різні варіанти,бо будете мати клопот.

Я є власником дебешки і ними задоволений на свою ціну досить хороші колонки rcf не чув але побачивши характеристику думаю що різниця буде не велика що по тиску що по АЧХ. Одне що не подобається в дебешках це якість пластика, але якщо використовувати з чохлами то проблема зникає.

Что процентів!!! Я років 25 назад так купив пульт, а коли приїхав на халтуру і підключив то почув повну ср& ку.

Ще забув написати. Зрівнював db technologies Opera i EV ELX то EV в прольоті, одна дебешках звучала голосніше двох EV.

Мав на увазі комент Shahniarov

PB,пройшов майже рік від вашої попередньої подібної теми,а ви все ніяк не можете послухати акустику,яка вас цікавить.Ви що,серйозно,не розумієте,що заочно зі слів інших ви нічого нормального не отримаєте?Тоді запасаємось попкорном,думаю попереду довгограюча "Санта Барбара",приблизно на найближчі років п'ять.)))

Доброго дня суток, Я мав і ці і другі, Перевагають однозначно Рцф,  400-х сота серія є дуже вдалою і звучить збалансовано та якісно. DB зазвичай стоїть нижче рівньом від RCF але це залежить як завжди від серії та даної моделі, В даному питанні не ма що розписувати. Тут Рцф виграє по всьому пез перечно. Раджу Рцф. Але ось знайти їх в доброму стані це вже друге питання. Перепрошую але напевно буде першим питанням щоб вони були в доброму стані, о це головне. Вдалих Вам покупок....Купляти нові Db китай не раджу, 

Ну звичайно це моя субєктивна думка, 

Та-ак,попкорн в дії(прогнози мудрих колег справджуються))),поки що 1:1)),два порадника і дві різних версії)),далі буде...

Ну якщо хтось не має що сказати і не чув чи не мав ні одних ні других то не пишіть тут різної фігні про попкорн і тому подібне. Ви просто хочете з боку полахати. Вас таких зазвичай багато а людина цікавиться та питає поради. Звичайно що у кожного своє вухо і уява про звук. Я сказав людині свою думку і можливо вона йому допоможе.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти