Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Про повагу до колег і спілкування у чаті ON-Line
Про повагу до колег і спілкування у чаті ON-Line

Вітання шановне товаристсво!

Хочу підняти дану тему, адже неодноразово стаю свідком неетичних та неприпустимих  висловлювань на сторінках даного ресурсу!

Для прикладу крайнє висловлювання (що присутнє у памяті, такого було тут надбагато) "дуже лаконічне" коментування ось цього файлу

Розумію що ми усі люди різні  - в кожного свій смак, характер, віросповідання тощо, але якщо хочете заперечити, чи сказати свою думку - вкажіть певні аргументи "ЩО НЕ ТАК"! А не нести деструктив, і тим самими розпалювати ворожнечу і псувати настрій користувачам! 

Також  усіх закликаю бути ввічливими і поважати усіх колег! Бо хто як не ми, маємо бути прикладом культури, толерантності і правильного виховання. Не забуваймо що ми несемо цю культуру в маси і на нас мають рівнятися, незважаючи на то, що люди мистецтва мають дуже раниму писхіку, все ж таки закликаю тримати себе та свої емоції в руках! 

Для цього ми вводимо у ПП ще один дадаток 8.6 (з) 

з) Строго заборонено коментувати файли-завантаження (мінусові фонограми, ноти, пртитури) в образливій формі! Для прикладу "повна фігня" чи тому подібне!

Якщо Ви вважаєте що даний контент має відхилення від норми - відразу аргументуйте і вказуйте на помилки

(для прикалду "погана якість","перетиснутий по RMS", "недобре зведення", "погана задавка", "не вдале аранжування - по такій чи такій причині" і тому подібне).

Такі коментарі сприяють розвитку і самовдесконаленню користувачів-музикантів. За вияв такої неповаги БAН - (1 місяць)

 

 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти