Марина І Компанія - ПО БАРАБАНУ / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Марина І Компанія

ПО БАРАБАНУ

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
256
Розмір файлу:
6.0 МБ
Тривалість:
03:15
Мінусовку додав:

maximilian

11 Жовтня 2020

Опис:

Текст Марина Полончак
Музика Марина Полончак


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 448 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Тематика:
Популярна музика
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Жіноча
Властивості:
Належить до жанрів:
Поп музика.
Текст пісні:

Ай а на правду мою, а на мою правду
Я з тобою і без тебе спокою не найду
Ай не знаю ,як бути,не знаю ,яка бути
Тебе милий ,моє серце не зможе забути

Приспів
Ай , а по барабану
А по барабану
Так я і повірила
Такому хулігану (Двічі)

Ай, із рання до ночі, із ночі до рання
Щось у грудях (Бум-бум)
Може це кохання
Барабанить тут у грудях,як на тебе гляну
А тобі все фіоллєтто,
Все по барабану.

Додати в Twitter

Коментарі:

фігня повна


не ображайте чиюсь працю неподобається неслухайте


stepa1982 не преймайтесь, мінус я завантажила на прохання багаточисельних колег. Мінус не для обговорення а для тих колег кому подобається і мають бажання взяти пісню у свій репертуар. Ну а думка таких "експертів" як roman199555524 мені ПоБарабану.


Ротація кліпу ПоБарабану в ефірі музичного каналу М2
https://www.youtube.com/watch?v=MXF-77CDbfY


Люкс!!Ми беремо в репертуар!Дякую Вам.


roman199555524, ти за два роки, що знаходишся на сайті, не спромігся залити ні чужий мінус, ні свій.
Рейтинг у тебе нульовий і ти ще поливаєш брудом користувачів, які виставляють СВОЮ працю для всіх. Щось з тобою не так!


За пісню щира подяка!!!


Дякую!!!


Дякую!


Дякуємо!
Крута пісня!
Народ качає, і солісточці "зайшла просто супер!


Казав, що буду банити профіль за такі "змістовні коментрі",які оціннюють творчість других людей. Отже дотримую слово - профіль roman199555524 - відключено на 1 міс. В майбутньому така участь буде стосуватися усіх "змістовних критиків".


Не читайте хи...НІ беріт до уваги плюси.+++++ дякую.


Маринка, Сонечко, ДЯКУЮЮЮ!!!


maximilian, дякую Вам! І Маринка, Сонечко, також і Вам ДЯКУЮЮЮ!!!


Дякуююю))


Дякую


Дякуємо!!!!


Дякую!!!


Дякую!!!


Трохи за нудна композиція.
Не сподобалось мені. Вибачте.


Маринко,дякую за титанічну працю і що ділитесь своїми роботами.Вадиме,ви вирішили тут попіаритись?У вас хтось запитував вашої нікчемної думки?Так колись робив Кіркоров,коли про нього забували,він створював конфліктні,,скандальні ситуації.Але пане Вадиме,можете не вибачатись,вас вже всі вибачили,як можна ображатись на пусте місце,створіть хоча б щось наближене до рівня Марини і компанії,а потім висловлюйте свою думку.Маринко,перепрошую за свою реакцію,не втримався і дякую,що ви у нас є,творіть на радість людям!


Пане Степан, Вадим сказав свою думку і вказав причину своєї думки! Ми всі люди різні і в кожного свій смак! Зауважте, не сказав "повна фігня" - як написав той "порожній профіль", за що і був з абанений негайно, - а сказав причину і вибачився! Це адекватна поведінка людини яка має свою думку, і має право її висловити! А ви обізвали людину "пустим місцем" і невже Ви маєте право аналізувати чиюсь думку, називаючи її "нікчемною", тільки через це, що вона (думка), не збігається з Вашою? Закликаю усіх - колеги будьте толерантними! Ми несем культуру в маси!


Вадим ( Не сподобалось мені. Вибачте.) Ну це Ваша думка, нема мені за що Вас вибачати... Тим більше що те як Ви думаєте не є еталоном істини. Музика як і люди буває різною. Для мене служить індикатором хітовості пісні, люди для яких я працюю. А на сьогоднішній день пісня активно заходить на всі гулянки, принаймі у нас в Закарпатті і не тільки... Пісня в ротації на багатьох тв каналах і радіо України, для мене це важливо.


Степан Закржевський, Гарно дякую!


Щиро дякую!


мінус класний! люди змучуються від філосовських пісень,хтять поковбаситись)


Це все особисті думки - розумію/ не розумію, сприймаю/ не сприймаю.. Якщо, музичний трек має попит ( ротацію), нехай навідь миттєву - це вже перемога і бажання щось творити і писати для колективу, виконавця...На всяку музику є свій час і пора!!! А якщо її ще відновлять в каверах чи ще в чомусь, через "ЕннУ" кількість років - то вже перемога! так було, так є і так буде. Спочатку Хіт , потім класика жанру. PS. Не всі ж музику, Enigma AS/DS розуміють і виконують, але це не заважає цим колективам бути в тренді....... Так що - Удачі Вам Марина!


Так п.Богдане,каюсь,трохи перегнув палицю,поясню чому не втримався від такого коментарю.Я дуже довго спостерігав за такого роду коментарями,коли творчих людей,які чогось досягли в цьому житті,починають діставати на сайті всі,кому заманеться.Адже у п.Вадима ніхто не просив озвучувати свою думку відносно даної композиції.Давайте дивитись правді у вічі,не подобається тобі композиція,йдеш собі мовчки і знаходиш "своє" на свій смак.Бо дійсно,і то є правда життя,всім не вгодиш,так як на колір і смак...Мораль,в моєму розумінні,така:творча людина,на жаль,як той горох при дорозі,кожен,кому не ліньки,може собі скубнути,а в даному випадку "поскубали" прекрасну,талановиту жінку.Чомусь,ви п.Богдане собі такого не дозволяєте,чи наприклад,Володимир Матвійчук,один з найкращих наших аранжувальників,та що там говорити,десятки тисяч користувачів даного сайту,які притримуються правил такту,культури та толерантності і чогось варті в цьому житті на музичному поприщі.Я вважаю,що п.Вадим вирішив таким чином самоствердитись,коли по всіх етичних канонах повинен був пройти мовчки.Відносно моєї культури спілкування,перепрошую,не втримався,спилив,виправлюсь.Бажаю всім здоров'я та гарних пригод.Вам,Маринко,творчої наснаги на створення нових хітів та вдячних слухачів.


Марина це людина яка творить , іде постійно в ногу з часом, має харизму, неповторне володіння голосом і... перечисляти можна довго, я думаю ніяка думка (схвальна чи не схвальна) не похитне творчого статусу Марини! Від мене теж респект, якщо що))))


Ганьба! Як ви смієте щось в адресу пані Марини та відкривати рот...Але я думаю перед тим як заздрити, потрібно просто мати елементарну повагу перед супер творчістю і потужним авторитетом цієї людини і її команди...Це вже переходить всі рамки етикету і моралі !


Пане Богдан Іванишин, несподівано, але дуже приємно! Дякую!!!


Друзі, я така як і всі Ви, я люблю музику і пробую себе реалізувати в ній як музикант і співачка. Ну а чи це добре чи ні, чи виходить у мене чи не дуже це вже совсім інша тема. Повторюсь, свої авторські мінуси залила сюди на прохання багатьох колег музикантів і людей які просто дома хочуть поспівати мої пісні. Кому подобається моя творчість, співайте разом з нами на здоров`я!


Дуже велике спасибі тим колегам, які підтримують мене добрим словом на цьому чудовому сайті, з повагою, Марина.


ОГО... ТУТ ТАКІ ЕМОЦІЇ... СКАЖУ ВАМ ЩИРУ ПРАВДУ ! В МЕНЕ ВЖЕ ВЕСЬ КАБАК СПІВАЄ ПО БАРАБАНУ !!! А ЩОЙНО ПРИБІГЛА ВАРИЛИХА З КУХНІ І НАГНУЛА МЕНІ КАВУЛЬ, БО НИЗИ ТАК ВАЛИЛИ, ЩО ЇЇ МИСКА ВПАЛА ЗІ СТОЛА З САЛАТОМ І МУСІЛА ДРУГИЙ РАЗ РОБИТИ... АЛЕ МЕНІ ПО БАРАБАНУ... ЛЮДИ ХОЧУТЬ - Я СПІВАЮ... ПРАВДА, ЩЕ ЯКБИ МАРИНКА ПОДІЛИЛАСЯ З БЕКАМИ МІНУСОВОЧКОЮ, ТО БИМ МОЛИВСЯ ЩО ВЕЧОРА ЗА ЇЇЇ ЗДОРОВЯ І ЗА НЕЇ САМУ !!! МАРИНОЧКО! ДЯКУЮ!!! ДАЙ ТОБІ БОЖЕ НАЙЛІПШИХ БАРАБАНІВ, ЩОБ ГУПАЛО АЖ ДО ЛЬВОВА!!!


Дякую щиро!


Дуже добре! Дякую!


СУПЕР РОБОТА А КОМУ НЕ ЛЮБИЦЯ НЕСЛУХАЙТЕ ДЯКУЮ МАРИНА ВАМ ЗОЛОТА ПУДКОВА


дякую