Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Якість мінусовок
Якість мінусовок
Шановні, любі, кохані.Будь ласка, не закачуйте відверто "халтурних" фонограм, де "плюса" більше ніж "мінуса". З пов. Ігор.
О, тут погоджуюсь цілком! Та і заливаючи матеріал, слід прописувати назву файлу українською мовою.  А то якось незрозуміло коли пісня українська, а назва файлу прописана латиною.
А ше простіше - прочитаєте правила порталу на головній сторінці і поважайте добрі наміри людей зробити гарну справу.
Велике спасибі за роботу. Натхнення, терпіння і здоров’я. igbayers@mail.ru www.igorbay.mylivepage.com
Про фуфло вже написано. Ще би просив - коли шось закидаєте,не полініться і текст кинути, всі ж працюєм з компютерами, і нашо потім ше десь лізати і шукати текст.Я шукав текст Адріани - в неті нема, прийшлось відшукати шкільних колєгів, випити відро пива, і спільними зусиллями згадати текст.
Підтримаю Тараса. Крім тексту бажано і дати подання на повну версію пісні. (На ресурсі де вона може бути постійно або подовше).  Бо часто нема під рукою. Коли вже ділимось, то повним комплектом. Нехотілось, щоб така добра і потрібна справа перетворилась на банальне змагання по заливанню мінусів сумнівної якості.
Шановні форумчани. щодо мінусів сумнівної якості. колись .свого часу. дуже потребував мінусовку."олені" гр.Тік. був заможній клієнт і постійно її замовляв. а оригінальної фонограми ніде не було . і прийшлось заробляти гроші на. як ви кажете. "фуфлі". я веду до того. що якщо нема хорошого варіанту. то хочаб який є. Був би вдячний. якщо хтось з Вас побачить що має кращий варіант тої чи іншої мінусовки виставленої на сайті. завантажуйте її. але повідомте щоб я міг стерти не якісний.з повагою Павло Мамонов
Підтримую вас пане Павле. Бувають такі клієнти, що не перебирають чи фуфло, чи ні, Їм аби гепало. Але вважаю що на сайт варто заливати якісні мінуса, ну хіба край нема такої фанери. З повагою до всіх, Едуард!
Пітримую! Як то кажуть краще синиця в руках...
Всім зрозуміло, що мінус без плюса не живий.
В мене пропозиція - вказувати, чи плюс є, чи нема, або де його взятию

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти