nachtigall_ua | 1 Квітня 2013, о 11:45 |
---|---|
![]() Користувач |
Може то був і дієвий спосіб, але погодьтесь, то ж дикість дика на сьогодні. Ну не хочуть люди хлопові заплатити вашу ціну то чим ви їх заставите... А от половину заплатити згідні то якщо його так влаштовує і замовника та лаба теж влаштовує то до чого тут ми всі з тими цінами які хочется нам...
Не згідний тут я з вами. За моїми спостереженнями, основному числу замовників, абсолютно до лампочки та і ваша і моя апаратура, її вартість, рівень та цінність для тої лаби. До лам-поч-ки! Замовнику головне хороший якісний (по його індивідуальним міркам) результат і прийнятна за то всьо ціна. А всі "заморочки" з апаратом то є особистий геморр самих лабухів, в кожного в міру своєї технічної обізнаності, смаку, фінансової спроможності та жагучого бажання випендритись перед колєгами. ІМХО. |
SHARIK | 1 Квітня 2013, о 12:27 |
![]() Модератор |
От про ІДИВІДУАЛЬНІ МІРКИ ЗАМОВНИКІВ хотілось би почути більш конкретно. Але результат відомий наперед як завжди: - скільки вас буде.... - чи тамадуте, ігри, привітання і т.д ( хоч на то є люди, які свою справу роблять) - чи за столами граєте ( по замовленю клієнта) - чи "бульки" пускаєте ( так нас одні замовники і запитували) А в кінцевому результаті: - скиньте з 200 - 300 гр. Якщо порівняти договір з музикантами 20 річної давності ( їх теж було не мало, і грали по різному і апаратура різна була кожного). Замовник приїзжав з пляшкою, калачем і завдатком. Питання були прості: - Коли за вами приїхати і хлопці не підведіть. А зараз чисто моє мислення: - обговорювати час і умови забави ( є Велика різниця грати на дворі і приміщені, 8 - 10 год. і 18 - 24) - обговорювати " заманушки" ( світло, мило, сніг іт.д) - можна все але за окрему плату Теж саме і з кількістю музикантів. Все це взагальному впливає на ціну. І не тільки на ціну , а і на якість самої забави.
P.S У день Сміху - не до Сміху
|
Василь | 1 Квітня 2013, о 14:41 |
![]() Користувач |
Вітання! Мені здається, що набагато все простіше - зараз "музикантів" хоч "греблю гати". Раніше пару "кантор" на район і все (і то всі майже " кантори" в райцентрі)! Не хочу ображати ні в якому разі сільських мешканців ,але мені в розмові казали,що в якийсь клуб їде "естрада" |
Володимир Боршош | 1 Квітня 2013, о 16:10 |
![]() Користувач |
"Стара хата" - до вашого відома крім саксофона у нас в колективі ще так скромненько Korg Pa800( не як меблі, лабаю на них близько 50% репертуара + підіграю любу пісню гостям які захочуть поспівати) і акордеон( якщо потрібно за столами пограти).І весілля в нас розписані (поки-що) до кінця жовтня. Я свій пост написав до того, що дуже часто ці всі додаткові послуги на... не потрібні на тих міроприємствах, чисті дурні понти, при тому часто-густо дуже невисокої якості. Потім нам приходиться заново розкручувати розхолоджену публіку. |
Yulianovich | 1 Квітня 2013, о 16:22 |
![]() Користувач |
Не може автоматизована робота коштувати як ручна. Не може репродукція коштувати як картина намальована олійними фарбами. Пропозиція перевищує попит. Хотіли полегшення праці - отримали. Історія має властивості повторюватися. Лудити — учасники перших стихійних виступів на підприємствах Великобританії наприкінці XVIII — початку ХІХ ст. — ламали верстати і фабричне устаткування. Може підем нищити ноути?)))) |
ZZ2000 | 1 Квітня 2013, о 21:53 |
![]() Користувач |
А що ви тут сподіваєтесь почути такого що не знаєте? Комусь послухати звучання з хай-енда це отримати насолоду і кайф, а комусь той же трек послухати з китайфона за 250грн це тоже називають кайфом який навіть не піддається сумніву бо ж на тому китайфоні намальване надкушене яблучко. О!
А от ще про "індивідуальні мірки замовників" : приходить колись до нас, в один з ресторанів в якому я працював з колективом, пара молодят, типа "на прослушку музики для ну дуже солідного весілля", Зайшли в зал сіли тихенько і слухають, наблюдають. В залі якраз корпоративчик однієї солідної фірми на 40 чол. Дами в шикарних довжелезних вечірніх платтях зі стразами, в пєрьях і без, дорогі парфуми, "дяді" у смокінгах вобщем, як казав один герой Гайдая "Всьо чинно і благородно", як прийнято в дорогих закладах. Пари собі потихеньку танцюють прилипши одне до одного під скрипочку... Весь вечір все солідно, красіво і дорого.
Хіба я, лабух, маю пояснювати двом дорослим людям, які вже навіть вирішили щоб одружитись, чому дами у вечірніх сукнях та "дяді" у смокінгах не танцюють "як положено" і чому вони не замовляють собі той ТІК, і чому у них "якось скучнувато так" на вечірці. Хіба я маю тим молодятам пояснювати чому "дяді" виклали тільки за одні наїдки на столах десь біля 20 тис. грн. і чому то так "ваабщє дорага"... "Індивідуальні мірки", блін... А те чому даний муз.колектив працює саме в цьому закладі їм що теж пояснювати, і пояснювати чому "дяді" за 5 годин роботи самі запропонували лабухам 600 долярів і пояснювати чому у мене "метелик", а в манжетах запонки... Нічого їм не потрібно пояснювати - все одно вони того не зрозуміють, тому що вони танцюють "як положено" і "так класно високо скачуть" під ТІК, і для них "усього один музикант" таку радість приносить, навіть не дивлячись на те, що цілий вечір він співає у пуховику і добряче "вклеєний", а на підлозі повно металевих кришок від пива, обгорток від чипсів та недопалків... Незрозуміють бо вони як сказав наречений(мова оригіналу) "Ми абоє с цьою дівчонкой кались под гітарку в бісєдкє пєсню громко пєли. Тоже красіво получалось." От вам колєги і різні "індивідуальні мірки замовників"... |
Piano Man | 1 Квітня 2013, о 23:17 |
![]() Користувач |
ZZ2000 |
Юрко (DJ ... | 3 Квітня 2013, о 09:30 |
![]() Користувач |
(мова оригіналу) "Ми абоє с цьою дівчонкой кались под гітарку в бісєдкє пєсню громко пєли. Тоже красіво получалось."
Порвало в хлам))) |
РОМАН ДАЦЮК | 9 Квітня 2013, о 19:51 |
![]() Користувач |
Доброго дня Вам друзі-музиканти.Пишу я рідко -все більше читаю Вами написане.Я з Радехівського р-ну,Львівської обл.,хоч багато граю в Бродівському,Буському р-ні та на Волині.Повністю з Вами згідний.Є дуже багато лабухів які навіть клавішу не підключають а ставлять для вигляду.Грають навіть за 1000грн. Мій гурт "ЗАБАВА" це я і дружина.Не повірите але ми працюємо тільки під YAMAXA PSR S-500 і ніякого ноута чи МР плеєра.При столі акордеон і бубенчики .Три роки як замовив і купив стилі(диско,полька,вальс) на 70% граю на живо і тільки 30% під фанєри з флешки(в основному свої) тому ,що міді сучасних нема а всі переходять на МП3,а мені чомусь звучання МР3 мало подобається тай майже в кожній пісні підспівка а це взагалі погано .Я рахую ,що треба співати суто своїми голосами хоч і в мене не дуже вокальні дані.Погодьтеся ,що майже всі Ваші замовлення приходять до Вас після тяжкої праці на репетиціях а не від того ,що якийсь дядько казав (хоч і це також). Одним людям подобається Ваша праця-другим -ні.Ми тримємо таксу 2500-3000грн.з своїм транспортом (залежить від дальності замовлення) . Хоч репертуар без МР3 трохи менший від тих хто ДЗІДЗО чи ТІК по п"ять раз за вечір ганяє, але своїх замовників ми маємо ,та все ж працювати руками на весіллі набагато краще-погодьтеся (хто вміє хоч трохи грати) ,якийсь азарт появляється чи що?Ціну скидали і будуть скидати (виживає хто як може) але свою працю треба поважати і ЗАМОВНИКИ будуть-повірте.Так що давайте працювати і все буде ОКЕЙ !!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти