MinusLviv.UA
Головна сторінка » Список форумів » Біржа праці » Шукаю майстра по музичним центрам та окремо по колонкам (ремонт)
Шукаю майстра по музичним центрам та окремо по колонкам (ремонт)

Є потік людей, яким допомагаю з музичними центрами. Працюю у вузькому напрямку, масштабуюсь лише в цьому і не розпиляюсь на інше. Проте багато людей запитували про декілька речей і я сказав що дізнаюсь чи зможуть вам допомогти. Перелік проблем які потрібно вирішувати. Якщо відгукнетесь і переконаєте, що ви в цьому добре розбираєтсь, то перескерую трафік люедй вам:

- не працює музичний центр (різні моделі), або щось звуком не так (явний признак по електричній частині).

- часті звернення по технічній механічній несправності. Потрібно щоб дисковід виїжджав, CD ченджер спрацював справно та почистити від порохів, щоб читало знову диски

(ці два пункти було б добре, якщо б хтось один міг закривати)

- є окрема потреба відновити пошкодження колонки. Діти пошкодили, відсиріло чи просто почало хрипіти.
Знаю, що є такі спеціалісти по колонках

Відгукніться або мені на телеграм/вайбер 0962505000 або тут дайте відповідь, залиште номер (можу не все прочитати, бо мені не прийде сповіщення, не можу вічно слідкувати) або на скриньку uastudiopri@gmail.com

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти