| Андрій Успішний | Сьогодні, о 09:18 |
|---|---|
|
Модератор |
Пишу про Suno як преміум користувач з піврічним досвідом. На початку я хвалив цей інструмент своїм друзям та знайомим, бо був вражений виконанням, хоча і якість тоді ще була на трієчку, згодом ледве на четвірочку і зараз приблизно 4+. Та по фантазуванні версій претензій не було жодних це завжди сильні емоції і щось таке наче придбав свій перший автомобіль. Згодом звикаєш і ейфорія проходить. Друзі ніхто з тих кому радив не купили. Мабуть дуже дорого для них, думав я, але тепер думаю що правильно зробили. Справа в тому що інструмент за останні пару місяців втрачає свою цінність як таку через постійні заборони з причини порушення авторських прав. Тепер інструмент годиться лише для написання унікальних творів як по тексту так і по мелодії. Сервіс на сьогодні не пропускає майже більшість відомих і не зовсім відомих творів. Відповідно Suno вигідне лише, якщо ви хороший поет і вам потрібна нова мелодія для пісні. В такому випадку ви навіть не зможете розтратити кредити які вам дали в користування на місяць. А щодо найдорожчого пакету, то особисто мені це не окупно і не можу нічого сказати хорошого чи поганого. Нехай інші скажуть. Єдине, що при розкладанні голосу і мінусовки з такого треку чути багато артефактів, наче тонку бракує семплів (це як наче неудокомплектоване ДНК, де одну пару ми забираємо, а в іншій купа пробілів, умовно). Якщо робити стіл замовлення по мінусовка то воно б себе ще якось окупило а для себе чи просто для гурту то мені здається що зоряний час Suno завершився не дивлячись що якість стала значно кращою. А який ви мали досвід? |
| Andrew Timochko | Сьогодні, о 10:07 |
|
Користувач |
В мене думка взагалі що наші музиканти просто почали деградувати з появою ШІ, заходжу на портал а тут тільки задавки і те що згенеровано в Suno. Так інструмент має право на існування але це має бути як допоміжний засіб а не основний, тобто згенерували трек, розділили на мультитрек і вже в якомусь редакторі переписувати. Сам пробував юзати але робив саме таким способом то що згенероване було просто як "кістяк" і вже в Лоджіку кожен інструмент переписував і тоді виходило досить не погано. Тим більше зараз в просторах інтернету достатньо інформації щоб навчитись працювати в самому простому секвенсорі але нажаль багато так званих "музикантів" за принципом "для чого мені ускладнювати життя якщо можна скачати з сайту". P.S скоро музикантів які реально можуть щось зіграти наживо залишиться дуже мало... Тай таке))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти