Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Нарізка фонограм
Нарізка фонограм

Друзі, маю прохання, у пісні Мам Скрябіна, на мій погляд , перед другим приспівом є лишня доля. Її би вирізати, таке враження, що не ціла доля, і звучить неритмічно. https://www.minus.lviv.ua/minus/artist/%D0%A1%D0%BA%D1%80%D1%8F%D0%B1%D1%96%D0%BD/rec/42586/

Ніхто не хоче братися за таку роботу...

Що Ви таке говорите? Той такт з гітарною вставкою є в оригіналі, нічого НЕРИТМІЧНОГО там немає!!! То Ви так "гарно" знаєте пісню. Вивчіть плюс і не перекладайте проблему з хворої голови на здорову. Таке...ще скажіть, що апостол Матфій чи Лука неправильно Євангеліє написали, з помилками.

 

А якщо вже геть не потрапляєте в долю, відкрийте файл в Адоб Аудішен і виріжте той такт. Це дуже просто.

Спочатку уважно прослухайте мінусовку, рахуючи до 4. Мова йде не про цілий такт, а про зайву долю, яка є в гітарному такті. Можливо при нарізці не звернули увагу. Наголошую, не в пісні, а в мінусі. Далі, програми даної не маю, тому прошу, щоб хтось зробив. Якщо можете - зробіть, буду вдячний. Про Святе Письмо і Євангелистів можна було не писати.

Давайте, я дам Вам такий самий нормальний мінус, без беків, нащо ті беки? Напишіть своє мило, я скину. 

 

не треба мило, беріть, я завантажив на диск. Текст вшитий. https://drive.google.com/file/d/1KI7mGqwhKq5c9g1Lii8PkG5s6kc7sz7z/view?usp=sharing

я прослухав свій мінус і з сайту - такий самий, з паузою, але вона в цілому займає такт, просто починається він з "пустої"  ноти, яку Ви не рахуєте. Нехай хтось поблизу з музикантів Вам допоможе. Все там вкладається. Це просто така особливість другого приспіву.

Якщо вже той такт сильно муляє, я зараз його  Вам викину і тоді буде гуляти по світу дві версії цієї чудової мінусовки. Чи не зроблю я медвежу послугу?

https://drive.google.com/file/d/1gA4dpti16ttF2rzcl_eMkdbur_RYXJJN/view?usp=sharing

Викинув ту паузу. Співайте на здоров'я, Скрябін то є святе :-) 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти