Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Грати не треба відмовляти (поставте кому в цій дилемі)
Грати не треба відмовляти (поставте кому в цій дилемі)

Приходять пропозиції попрацювати на новорічні свята.

Як поступити? Ваше бачення і аргументи?

У кожного своє бачення і шляхи виршення даної дилеми.Вискажу свою суб'єктивну думку.Сьогодні розмовляв по телефону зі своїм товаришем,який з перших днів на нулі.З поваги до нього і  до всіх захисників України,я б не приймав участі в будь-яких міроприємствах розважального характеру.Нажаль,в нашій країні є,без перебільшення,справжні патріоти,герої,які переживають щодня справжнє пекло на землі для того,щоб ми з вами реально не знали і не бачили цього пекла...і є люди,яких дана війна не хвилює ніяким боком.На мою думку,саме такі і зберуться в новорічну ніч,куди Вас кличуть,пане Samohray.Соррі,то лише моя думка,яка не претендує на Нобелівську премію.

PS: Аргументи дуже прості,я завжди намагаюсь ставити себе на місце інших людей,в даному випадку,на місце свого товариша та його побратимів.

Ми уже не працюємо на святах, так як завершили кар'єру надання таких послуг ще минулоріч, отже моя думка буде неупереджена... Хоча вона, (думка), розгалужена, не знаю як правильно поступити, щоб описати це... Одна з причин (повторюся одна, їх таки було декілька), чому ми припинили діяльність гурту, все таки небажання дивитися на веселі забави і в свою чергу бавити їх, коли тобі на душі "шкребуть коти" твого сумління.. а з другої сторони - ці всі люди (які заробляють гроші такими послугами) також донатять, дехто із знайомих взагалі утримує цілі взводи своїми донатами-допомогами-зборами... Отже, в кінцевому випадку, як не крути "палка має 2 кінці"

Працюю і в освіті і в культурі. Приготували новорічний концерт для дітей і ялинку. Це моя робота. Але на халтуру не поїду ні за які гроші розважати  п'яних замовників та їх гостей. Нафіг...Від одної такої думки вже тошно.

В листопаді грав весілля,наречений прийшов з полону ,простреляні коліна,пройшов реалібітацію і лікування,каже хочу побратися бо через кілька днів знов їду на фронт - от як йому відмовити.Через  неділю його все ж таки комісували.

В будь якому правилі є винятки. Ваш випадок саме такий, на мою думку.

 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти