Головна сторінка » Список форумів » Проблеми пов'язані з клавішами та різноманітною музичною технікою » Після оновлення IOS iPad до версії 16 і вище працює не коректно програма пульта Midas m air
Після оновлення IOS iPad до версії 16 і вище працює не коректно програма пульта Midas m air

Вітаю. Є проблема. Після оновлення IOS iPad  до версії 16 і вище злітає і працює не коректно програма цифрового пульта M AIR Midas. Чув, що така ж історія після оновлення IOS у  пультах Beringer X air. Можливо хтось знайшов якийсь вихід, підкажіть будь ласка!!! Позичав у знайомого такий самий планшет як у мене, тільки там версія IOS 14. — встановлював m air все працює ідеально. В мене ж злітає... 

Рідною прогою не користуюсь.Але перевірив.Працює без проблем.У Вас вінда чи макос?А взагалі,раджу купити рулілку від Давіда.

У мене також все працювало, як швейцарський годинник, поки не обновилась IOS айпаду до 16 і вище версії. Тепер сама програма працює так, що там можна тільки добавити чи збавити сигнал на каналах, коли захочеш зайти в будь яку іншу опцію - одразу злітає і закривається(((... На ноутбуці все ок, а на айпаді від apple, який спеціально купував для зручного користування-  зась!

Дякую, що відгукнулись. У мене операційна система IOS від Apple. Ще розʼясніть будь ласка, що таке "рулілка від Давіда"?)

Була теж така проблемка, швидше всього у вас на планшеті авто оновлення і утиліта оновилась, пробуйте пошукати старіші версії поки немає оновлення, або прикупити собі Mixing station від Девіда. Супер програма набагато більший функціонал ніш в оригінальної.

Сергію,Андрій відповів на Ваше питання.Придбайте Mixing station в апстор.Повірте,Ви забудете про рідну рулілку від берінджера.Інформації в неті достатньо.

Andrew Timochko оновилась не утіліта, а сама IOS. То трошки інше. І навіть старішу версію управлялки не так і просто поставити на Ipad. Це не Вінда і  не Андроід. 

Щось тут не то.Я вже писав,що у мене при останніх оновленнях iOS усе працює.Спеціально перевіряв.

Andruha044 коли оновлюється сама IOS проблем з утилітами немає а тут навпаки. Розробник залив утиліту з багами і ось вона і вилітає. Рішення ще раз повторюсь одне чекати на нове оновлення утиліти або скасувати Mixing station. Ще одна порада яка може врятувати від таких ситуацій вимикати автооновлення програм

Andrew Timochko, так, я саме мав на увазі, що іменно СТАРІШУ версію застосунку на Ipad поставити практично неможливо. Така політика Apple.  Є варіанти, але то все довго і муторно. А так єдиний вихід - це чекати, або звісно рулілка від Давіда. До речі, рулілка від Бехрів в мене давно не оновлювалась і не питала оновлення.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти