Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » DB Technologies Opera 15
DB Technologies Opera 15

Доброго дня. Хто проацює на даній акустиці  дайте свої відгуки.  А то на ютубі всі хвалять, а як воно в реальності. Дякую.

нормальнi колонки: десь три роки працюю на таких, нiчого поганого про них не скажу. 

Дякую за відповідь.

які гроші - така музика.Вони свої відробляють. тай вартують не як електровойси.теж працюю років 3

Вони кращі по звучанню як rcf 715

якщо ви уважно читали коменти на ютубі, то на це питання там давали вiдповiдь.

хоча, я не зовсiм зрозумiв: це було питання чи ствердження?

Послухайте,для чого стверджувати вкусовщину?Постiйно одне i те саме.От вiн так чує(в силу свого смаку,сформованого пiд впливом освiти,певного музичного досвiду i ще мiльйона факторiв).От вiн так чує i крапка,вiн же не обманює,а говорить правду)).Можна прибити один одного i в кожного буде своя правда,бо кожен буде щиро вiрити в свiй смак.))

Відповідь вірна. На форумі була піднята така тема (Що краще) чуть не дійшло до драки . RCF 715 я чув а от dB нема змоги послухати. От і цікавлюсь можливо хтось і порівнював.

А ви знайдiть змогу i послухайте,ось тодi це буде правильно,як книжка пише.Бо ви ж знаєте,чому не мона займатись сек&ом в людному мiсцi,тому що просто-напросто заморитесь вислуховувати поради вiд спостерiгаючих)).Вважаю,що ваше питання є провокацiйне i сформоване не правильно.Легше знайти змогу послухати самому i зробити для себе висновок,нiж заочно вислуховувати чужi думки.Тим бiльше в теперiшнiх реалiях вам же не "горить" з покупкою.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти