Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Пісня ремікс (звідки і звідки)
Пісня ремікс (звідки і звідки)

Вітаю. Навідь не знав як назвати тему. Почув від знайомого пісеньку одного сучасного гурту. В них змінаний стиль, аж дуже змішаний. В приспіві є полька ніби як "Неспокійна річка". Але слова якісь не ті. Кавер? Можливо. А що з мінусом в них, - прискорили і змінили тональність. Не можу розібратись. І яка мінусовка була взята за основу. Але ж і файно в них вийшло, бо вийшла гарна техно-полька (по частині приспіву). А все те діло за посиланням на ютуб: https://www.youtube.com/watch?v=xSogmA-qcSg

Допоможіть розібратись. Прискорити та змінити тональність то не проблема але звідки і що взято не можу зрозуміти.

Не бачу абсолютно ніякої проблеми написати такого мікса.Чому ви вважаєте,що обов'язково щось і десь поинно було братись за основу?Швидше за все писано на самограї.

Ніяка самограйка там навіть поряд не стояла.І навіть більше: в записі взагалі ніякі реальні інструменти не задіяні.

Головне запитання - Ремікс на польку, чи точніше - кавер, писався окремо чи за основу була взята вже якась мінусовка і оброблена (прискорена +- тональність) бо таки файно звучить. А ще текст змінений хоча коли в гуглі починаєш шукати вписуючи саме слова того тексту то постійно видає результат на мінусовку пісні "Неспокійна річка". Але ж там, в оригінальній пісні, нема таких слів. Певно то таки писалось з нуля як кавер.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти