Головна сторінка » Список форумів » Проблеми пов'язані з клавішами та різноманітною музичною технікою » ПРИСТРІЙ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЗВУКУ НА СТАРОМУ СИНТЕЗАТОРІ
ПРИСТРІЙ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЗВУКУ НА СТАРОМУ СИНТЕЗАТОРІ

ХТО МОЖЛИВО ЗНАЄ ЯКИМ ПРИСТРОЄМ ПІДКЛЮЧЕНИМ ДО СИНТЕЗАТОРА МОЖНА ЗРОБИТИ КРАСИВИЙ ЗВУК НА СИНТЕЗАТОРІ  Р С С 51  СИНТЕЗАТОР ЩЕ ЧАСІВ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ  НАПЕРЕД ДЯКУЮ !!!

Купіть Nexus,а Вашу pss 51 використовуйте,як міді клаву.Звук покращиться на Вашому старому синтезаторі.

Я колись був пропускав стареньку Yamaha DX27 через трохи молодший Zoom 505, і виходило досить непогано. В тому зумі цілком пристойні для такого рівня фленжер, фейзер, даблер, пітч шифтер, степ арпеджіо, хорус, ревер та делей, і 4-полосний еквалайзер який-ніякий теж є. Можна купити до тисячі гривень. В принципі будь-який дешевий гітарний процесор 20-25 річної давнини вміє в ці штуки, просто Zoom 505, мабуть, найдешевший з них усіх..
Або можна взяти Alesis Microverb чи Nanoverb, чи Zoom RFX-300.

 

Який фленджер чи пітч шифтер з ділеєм  на самограй ... що 51-а має окремий вихід на праву руку ???. Пробувати якісні еквалайзери і  різні пресети компресора - сіметрікс, наприклад, на відміну від дебеікса жирку добавить в мікс. Хоча "покращивати" звучання 51-ї можливо тільки повною заміною  всього тракту гАпаратури ( в першу чергу кольонок)...ну якщо вже такий фанат pss 51 і любітєль "заліза" (no Nexus) купи якийсь копійчаний старенький крутий   модуль . Трошки "поколдуєш" над тим всім і поставиш раком зразу   pa 4x і всіх коргоманів  

Ну трішки полібшити звук можна, це Ультрамайзером (як в народі кажуть Психоакустик)! А смисл в цих потугах!? Стилі устарівші, тембра теж. Якщо без стилів, то прогу на комп і в якості міді-клави ще якось зійде, а так це  даремно трата часу! 

Є лише один дієвий прилад чи спосіб для покращення звуку - це вкладання грошей в обладнання і в інструменти,другого способу ще не придумали.

 

А ви, батєнька  - утопіст.

Нічого на світі не зможе зробити звук в PSS51 красивим.

Як був плюгавим, так і залишиться.

Признайся, але чесно: для чого тобі воно?

Не розумію.

Хочеш красивого звуку?Купи собі старий-добрий ХР50, вони зараз дуже подешевшали.

ПеЕсЕску гарно почисти, відполіруй і залиш собі як предмет інтер'єру.

По чесному така доробка буде значно дорожчкою ніж би ви придбали бу інший інструмент. Але є одна ідея універсальна для всіх вас панове. Замовляєте плату BT201. Вартість її без доставки помоему 70грн. Никаєте кудись її під корпус, залишаєте тільки вихід стерео шнура втикнутий в міні ждек, або якщо немає AUX входу в синтезаторі, то паяємось до виходу, але бажано ще якись тумблер від трактора поставити, щоб можна було переключати вихід з ійоніки на вихід з BT201. Чуть не забув. Зарядку від мобілки з виходом на міні USB тоже в ничку під корпус. Що ви отримаєте в результаті. USB з mp3 флешкою, то пофіг - не потрібно, бо кнопки будуть недоступні. У вас буде доступний блютуз, який служитиме як гарнітура до телефона. На телефоні чи планшеті чи ноутбуці включаємо mp3 і забава аж до ранку. Звісно я б краще в підсилювачі покращив гробову тишину, але ви просили для синтезатора ідею.

На підколку не ображайтесь. Плата дійсно варта уваги. Я таких придбав 5. Одну засунув в Тайоту Авенсіс 2008р. Другу в музичний центр Panasonic, який раніше славився двома касетницями і CD/DVD mp3 з ченджером чи челенджером (як правильно) на 5 компакт дисків. Ще один засунув в ТНХ колонки з саббуфером (з самих дорожчих моделей в цій лінійці) і дві ще в запасі. Є ідея до розумного будинку одну застосувати, а іншу на автовідповідач порталу весілля замінити замість цілого комп'ютера (краще дві платки).

На повному серйозі я просто в захваті саме від цієї моделі, оскільки мікроконтроллер працює в режимі модема і має роз'єм UART, що дозволяє спілкуватися (виконувати АТ команди). А це значить, що для розумного будинку чи в якості бортового комп'ютера в машину це в самий раз. Аналогів не бачив. Це і повноцінна гарнітура до телефону, оскільки там є мікрофон і можна розмовляти через цю плату. Можна записувати розмову. Можна слухати mp3/wav з мікроSD і окремо з USB. Блютуз. Окремий підсилювач на 3 вата. Інфрачервоний вхід для пульта. І навіть окремий спеціальний вхід на акумулятор, щоб правильно зарядка йшла. Блін. За три долара. Зараз доставка стільки коштує. Грає чисто. Програмно контроллер має в собі аквалайзе, але правда доступ до нього тільки через АТ команди. 4 кнопки є для управління. Зрозуміла індикація. Вроді і все. Працює від 3-5 вольт. Проблемка тільки з живленням. Потрібно стерильне живлення без сторонніх герцовок від мікросхем. Коли підключався до живлення музичного центру, то плата шуміла цими неприємними звуками. Можна було запаритись з фільтрацією по живленні, але дешевше було блок живлення пожертвувати від якогось телефона.

Кому паяльник не випадає з рук - рекомендую.

Пам'ятаю як музикант грав на Тапсоніку по весіллях. То ж мені батьки потім на Миколая і подарували цей перший інструмент. Там було 15 стилів і 99 звуків. Поліфонія правої руки - максимум 4 звука. Однак були такі інструменти що використовували одночасно вже 2 поліфонії. Зараз подібні звуки лунають з дитячих іграшок, а тоді це було щось. Хоча і звучало примітивно, але одна фішка ДУЖЕ покращувала якість звучання. От реально. Музиканти просто включали 200 Ват на саморобні колонки і воно так грало взагалі супер. 5 звуків ударних лише, а рубало діско, попсу, румбу, босанову на ура)) Десь в ці часи музиканти, які мали ось такі піскалки мріяли про PSS51. Це хіба про це й розмови були про цей супер інструмент. А вже як PSR в когось з'явилась, то все село гуділо, а касети по рукам бережно передавались, в магнітофоні Рига слухали по сто раз записи і ще й поближче вуха до колонок, щоб ефект стерео мимо вух не пропоустити. Є що згадати)) Трохи перебільшую для гумору, але велика доля правди є.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти