Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Вушний моніторинг Takstar WP-200: плюси, мінуси, підводні камені
Вушний моніторинг Takstar WP-200: плюси, мінуси, підводні камені

Хочу вушний моніторінг не за всі гроші світу. Знайомий музика порадив Takstar WP-200 разом з двохдрайверними навушниками TRN-MT1. Загальна вартість рішення виходить близько 50 долярів. Шановні колеги, чи має хтось досвід роботи з цим обладнанням? Варто чи не варто, і які є нюанси?

Мав такий вушний моніторинг рівно 2 івенти. Продав. Дуже неякісне звучання. Це можна сказати найдешевший варіант, тому чогось очікувати не треба. Не рекомендую.

Дякую за пораду. А як гадаєте: навушники кращі, ніж TRN-MT1, могли б врятувати ситуацію?

Я до цієї радіосистеми ставив кращі навушники. трошки поміняло звучання.Але розумієте, сама радіосистема не видає частот більших чим може.Тому раджу дивитись в сторону більш дорожчих моделей або кабелем з пульта до навушників

Я пробував і Takstar і інші китайські радіосистеми і зробив висновок що краще взяти щось серйозніше Shure psm або Sennheiser iem старіші моделі. Бо то все тільки буде вам заважати працювати. Зараз поки що знайшов рішення. Купили преампи для навушників Behringer p 1 і кидаю на окремі моніторі лінії. Ціна якість!! Один тільки мінус що при роботі треба бути обережним на кабель щоб не вирвати його.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти