Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » УВАГА!!!!!!!"ДУЖЕ ПРИВІТНИЙ РЕСТОРАН"!!!!!
УВАГА!!!!!!!"ДУЖЕ ПРИВІТНИЙ РЕСТОРАН"!!!!!

УВАГА!!!!!!
Інформація для всіх хто обслуговує весілля (музиканти,відео та фото оператори, ведучі)
У ресторані Калинові Грона  ,що знаходиться в с.Красна Надвірнянської району. БУДЕТЕ СИДІТИ ГОЛОДНІ!!!! ЗАПАСАЙТЕСЯ ПІЦОЮ ТА БУТЕРБРОДАМИ.
Працювали там неодноразово і думали, що це тільки для нас такий "привілей", але були різні фотографи та відео оператори, які підтвердили ,що замовляють піццу з доставкою або беруть лоточки.
Складається таке враження, що адміністрація закладу так робить навмисне щоб догодити замовникам. НАШЕ ДІЛО ПОПЕРЕДИТИ, А ВИ РОБІТЬ ВИСНОВКИ!!!!

Раніше нагодувати музиканта (тамаду, відео, фото) - було "в порядке вещей". Останнім же часом відносно "ням-ням, буль-буль": заздалегідь обговорюю з замовником забави. 

А ми до таких ситуацій відносимось спокійно.На даний час-це норма.Харчуємось за свої кошти.Запросили перекусити -подякували.А як ні,то ніяких образ до замовників немає.Майте гонор.Не збідніємо,якщо потратимо на себе кілька гривень.Час змінюється.І формат нашої роботи також.Погодьтесь.

    Колись було береш в колгоспі коні аби щось там на городі зробити і не дивишся чи їли вони там в стайні чи ні - хочеш робити - накорми. Зрештою 2-3 музиканти проти 100-150 гостей - то ніби крихти зі столу.

    Було грали в смт.Стара вижівка ресторан "Шанс" - доречі рекомендую. Так от, сиділи ми там окремо від усіх гостей, взагалі окремо (музиканти, оператори, шофера) і що нам офіціанти сказали "Ми вас кормимо за рахунок гостей, то десь там трошки, то там, то трошки нарізки, то салатику ..... " З рештою в нас досить шикарний стіл і гості не голодні. То коли є бажання - можна накормити і то в більшій частині ще залежить і від самої адміністрації.

    А от в м.Ковель ресторан-кафе "Оранж" - таки так, купували піцу допоки тамада веселив гостей за столами. Благо, староста попався колега-музикант з Володимир-Волинського району, то сказав "Я нічого не знаю, але хлопцям треба дати перекусити". То потім приніс цілу тацю нарізки і ще й 1.5 літри зверху :) Так що хазяєва хазяєвами, а ще мають бути просто хороші люди.

А є ше такі позорні криси адміністратори, які музикам шось на стіл вкинуть, так, між іншим, шоби хоч шось на столі було і то якийсь мусор.А з замовників друть касу за кожного як за гостя!

Пробачте, шановна адміністрація, але інакше, як "гандони" їх не назвеш.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти