Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Порадьте апаратуру для початківців
Порадьте апаратуру для початківців

Всім доброго дня! У весільному гурті був всього лиш 1 рік,проте апаратура була не моя,і в ній я м'яко кажучи не дуже розуміюсь. Зараз з'явилась можливість створити щось своє. Ясно,що на великі висоти я поки що не стремлюсь,бо до весіль ще явно далеко) Хочу почати з простих днів народжень,корпоративів і т.д. Обсяг коштів теж не сильно багатий, 2тисячі $. Розумію,що цього мало і щось дійсно гідне я за ці кошти не куплю. Але не все відразу,чи не так?) Дуже б був вдячний почути пораду професіоналів для бюджетного варіанту) 

Привіт.  Візьміть два RCF 715 +мікшерного пульта наприклад АЛЕН ХІТ чи СОУНДКРАФТ СІГНАТУРЕ за ваші 2000 я думаю що влізете ще й комутація вийде. Як на мене це самий оптимальний підхід.  На такі дефіляди як день народження і тому подібне вам хватить з головою. Пізніше ще візьмете саби і буде вам щастя. Це звичайно моя думка. а ви самі дивіться. може ще хто що порадить не спішіть. Я звичайно кажу за активну акустику. а ви може хочите  пасив то тут вже вибір за вами. 

А ще ноут, мікрофон, стійки, трохи світла (як без нього). Якщо брати все нове, то 2000 мабуть не вистачить. Шукайте експерта, який допоможе придбати б/у. До речі, на сайті люди продають свої, повністю готові готові до роботи комплекти, цілком пристойні і за адекватну ціну.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти