Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » колонки 2х15
колонки 2х15

Хочу змінити трохи апарат ,щоб використовувати  лише дві колонки( 2х15 і драйвер в кожній) щоб не тягати низа.Хотів би почути думки і відгуки колег.Дякую.

Це завжди компроміс, між звуком і мобільністю. Якщо тип Вашої роботи не передбачає великих залів, та натовпів більше ніж 80 - 100 чол. - то напевне вірне рішення, в сторону мобільності та економії сил та здоров'я... Але це мабуть і єдина перевага.

Тоді вже краще трьох полоски.
Вони більш збалансовані, та й для вокалу кращі, плюс компактніші... 

 

Слав це гибле діло, в мене на роботі такі (15×2+драйвер) вони абсолютно не зручні в транспортувані дотого ж саби не замінюють в повному опсязі! Лібше замінити саби на більш ефективні і транспортабільніші! Да доречі запрошую теде на прослуховування моїх малюків 12" саби вага 23 кг. 600 ват. робочі, пік 1200. повір як на двінашки вони тебе приємнр здивують!

Дві хороші 15 дають дуже гарний тиск, а ранспортування їх наразі на тильну сторону монтують невеликі два колеса( типа як на суби тільки тут 2 шт) і зверху ручку і вперед як "кравчучку".

Як правило,тих два колеса дуже сильно резонують,в простонароді деренчать.Будьте готові до таких несподянок,тим більше,що будете навалювати увесь частотний спектр.

Колеса не  будуть резонувати тому що в "робочому" стані колонка на них опирається.

То летс гоу до геніальних інженерних звершень в акустичній справі)).Чому ж ви задаєте такі дилетантські питання,якщо все знаєте?Як на мене,колеса на аустиці,то:"не приший кобилі хвіст",при чому на один плюс знайдеться щонайменше п'ять мінусів,але то не моя справа,так навіяло до слова (прохання,не сприймати,як якусь образу у ваш бік).Нехай щастить в геніальних кулібінських рішеннях.

Підтримаю думку пана В'ячеслава!! Багато хто чіпляє колеса на суби і нічого ніде не резонує. Якщо поставити нормальні колеса а не самі дешеві. Так є і мінус коліс, це ціна і також збільшення габаритів акустики бо вони будуть займати як мінімум 10 см лишнього місця.

"Дозрію" змайструю і покаду фото.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти