Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Кабель для активних колонок
Кабель для активних колонок

Чи варто використовувати комбінований кабель для активних колонок.

Ось посилання: https://www.minus.lviv.ua/blurb/audio-interfejs/S/79651

Чи не дає силовий кабель наводки на акустичний, оскільки вони обєднані?

Чи не фонять колонки?

Чи має бути силовий кабель 3-х жильний (із заземленням), чи можна використовувати 2-х жильний (без землі)?

Використовую звичайний мікрофонний кабель XLR.  Але фірмові типу Proel або Klotz.

Також користуюся мікрофонним кабелем Klotz MC2000. З приводу 3-х жил, залежить від мікшера та колонок. Якщо виходи та входи балансні - тоді 3 жили.

а питання звучить так: "Чи варто використовувати комбінований кабель для активних колонок..."!

В мене більшість кабелів Klotz, Sommer, Shultz ніколи не підводять. Давніше теж хотів замовити собі комбінований, але коли стоїть суб-сателіт то простіше буде кинути подовжувач з декількома розетками і один сигнальний кабель. Ще плюс можна зверху або на штангу почіпити Парік або щось інше.

Хлопці! В Ютюбі є цікава тема під назвою"Звуквознюк".Так просто і наберіть.Там він простенько пояснює звідки ноги ростуть.Про стловий кабель:все залежить від підсилювача + чи мають розетки заземлення..Якщо не мають,то трьох жильний може фонити.

Гринів Міша Молодець - не корчиш з себе умніка утєжєльонного віковим досвідом . "Звуквознюк" є багато доступно-ценного знанія . Давісь інфу і кому дійсно трА -розгребе.

Не знаю , хто як, а я зробив наступним чином. Кабель КГ 2 на 1.5 мм. і Klotz 2000 . Термопосадочний шланг (є у кожному магазині електрики) по 1 метру здається , але при термоусадці все нормально, пробілів немає , з однієї сторони вилка на 220В і XLR ? на а іншому боці розетка на 3 роз'єма і XLR. Можна зробити простіше , звідразу зробити не розетки , а роз'єм для підключення акустики, паралельно 2 на САБ і сателіт. + короткий XLR - XLR для підключення сателіта. І вся схема. Перевірено часом. Погодні умови, мобільність, швидкість підключення. Термопосадочний шланг можна взяти різних кольорів для зручності. Наводок, шумів  ніяких не має. Якось так. Хай щастить!         

Kilya1974, чудова ідея...
Топікстартеру висновок - "Наводок, шумів ніяких не має"...

Сама суть балансного кабелю - позбутися всяких наводок. Дядько гугл і цьотка вікіпедія все знають. Просто не потрібно лінуватись отримувати нові знання незалежно від віку. Вознюк багато чого добре говорить, а також і багаго всякої фігні накидує - дивитись його обов'язково, але фільтрувати інфу. Он малий Тимочко іноді адекватні і дуже правильні речі пише, а часом таку срань закине, шо аж дико і дивно стає)))

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти