Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Вокальний процесор
Вокальний процесор
всім привіт,який порекомендуєте вокальний гармонайзер ціна до 10000тис грн

BOSS VE-20.При умові навчитись з ним працювати і звісно уміння співати.(жарт).А в цілому пристойний апарат.

https://www.minus.lviv.ua/blurb/protsesory-obrobky-zvuku/S/85748

Ціна ще обговорюється як що цікаво,

Цей процесор теж мені знайомий.Але він у нас на Україні значно дорожчий офіційно та з гарантією.Ціна досить нормальна,і якщо у людей є можливість придбати думаю що вони непожаліють.

 

Звісно мав на увазі TC-HELICON

З 2012 року користуюсь TC VoiceLive Play. Чудовий прилад на свою ціну. інформативний інтерфейс, адекватні ревера, сам ловить гармонію, може працювати як звукова карта, має компактні розміри... На свою ціну відповідає...

Мав boss ve 20 (колись навіть відео по ньому зробив) Потім замінив на Tc helicon voice live 2, То цей апарат на багато крутіший за boss! Зараз маю voice live 3, но це вже інший рівень і ціньова категорія!))

TC Helicon Voice live-2 просто суперовий процик. 

Мав можливість з ним попрацювати. Реально професійний процесор. Звучить шикарно коли мати уміння його наставити. Далеко не до BOSS VE-20. хоча і Boss також класний апарат але головне бажання і кожен проц можна використовувати професійно. 

 

Є хороший процессор з доволі професійним звучанням гармонайзера в стереорежимі і зручним управлінням це TC Helicone G XT. Він найбільш вдало підходить для роботи в барі чи ресторані для вокалу. Якість звучання у нього на голову вище Boss ve 20. Та й під руками всі крутилки основних параметрів, не має нічого лишнього і непотрібного а купити можна на Олх по доволі нормальній ціні.https://youtu.be/XbF9DPsU6Qs https://youtu.be/6RApvmAbceg

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти