Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Послідовне підключення 2ох мікшерів.
Послідовне підключення 2ох мікшерів.

Доброго дня.

 Є 2 мікшерні пульти (behringer 1002usb і yamaha mg12xuk). Пульти аналогові, пасивні.  Чи можливо їх підключити послідовно один з другим, з мастера 1ого пульта на один з каналів 2ого пульта а тоді мастер 2ого пульта вже на підсилювач. Потрібно для того щоб збільшити кількість вхідних каналів.

Наперед дякую за розяснення.

Можна. Сміливо.

 

Дякую. Ви додали мені впевненості. Мої знання з електроніки казали "можна" а знання з управління фінансами - "краще спитай".

У мене колита була подібна ситуація,озвучував на святі концерт і приїхав колектив з своїм пультом і радіомікрофонами які були скручені в рек ,переключати не було вже часу тому так і з'єднали послідовно.

Так, навіть частково зручно, бо керуючи фейдером стереопари першого пульта, на другому пульті, ви мимоволі маєте "безкоштовну опцію" як підгрупу усе що заведено у перший пульт. Ми колись так робили звучивши усю усановку барабанну.

Дякую дуже всім.

Доброго дня ! Щоб не плодити теми, запитаю в цій. Є два мікшери аналог і цифра. Як найкраще організувати маршрутизацію сигналів з  двох міків і ноута, щоб аналог виступав виключно в ролі контролера. Може питання дурне, але в кого які ідеї. Аналог Fonic MU 1722, цифра XR12. За запитання не бийте ногами.

Розумію, що краще корг нано контрол, але все ж таки...

Не добра затія!

Можливо напрвляти через aux виходи 12-тки, на аналог у входи і юзати фейдерами аналогу Ваші міки, але ноут залишиться як сирота у полі, (бо у 12 суто 2 аукси), але це пів-біди - найголовніша біда буде полягати в тому, що кінцевий саунд з Ваших міків буде дорівнювати "неперевершеному" саунду "пана Фоніка"....  Я б цього не робив, продати аналог, докласти і купити контролер...

Теж раджу купити краще контролер! В мене xr18 і Behringer bcf 2000. Хоча можна обходитись і без нього, бо при живій роботі максимум що можу регулювати то рівень ефектів, мікрофони раз підстроїв під зал і більше не рухаю.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти