Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Тексти на планшеті !?
Тексти на планшеті !?

Шановні друзі бачу багато людей відкривають текст через планшет ... як це робити? який планшет андроїд чи айпад? синхронізація з ноутбуком ? програти на пк і планшеті?

Не заморочуйся. Поставив ноутбук і там тобі і програти там тобі і текст, там тобі і музика онлайн :) бо бувають такі "чудесні" замовлення на пісні, що диву даєшся, що така пісня взагалі існує. То ж планшет буде мати досить вузький спектр дій. Та і вцілому - ноут буде технічно .... точніше конструктивно надійнішим, а планшет, ...... ну сенсор довго на жарі, холоді, пилюці та подібному не вислужить.

Думаю, "через планшет" - це альтернатива лептопу. Багато вокалістів у "каверах", використовують виключно для тексту, (це я знаю точно), запускати плейбеки із планешету - 100% менш зручніше ніж з лептопу. Згоден з Олександром! Але потрібно попробувати, якщо Вам така альтернатива припаде до душі, то чому б і ні... На смарт (андроїд, ябко), інсталюється плеєр JetAudio, через який успішно можна "грати" і читати водночас. Перевага планшета перед лептопом хіба тільки одна - менш "палівно" перед іліктуратом.))

Я використовую IPAD + плеєр Pauser Pro (відкриває тексти як ДжетАудіо). Переага IPAD  в тому, що не потрібно звукової карти, бо добре звучить через аудіо вихід.

Тема про Pauser Pro тут

Хто користується або думає користуватись JetAudio, раджу не базову версію , а плюс. Сам користуюсь версією JetAudio_7.0.0.3001PlusVX, в якій можна в налаштуванні Sound (Звук) виставити  вивід 32bit, в базовій версії можна лише 16bit ! Звук стає кращим, але якщо вбудована звукова карта в ноутбук (лептоп) поганої якості, то однозначно потрібна додаткова зовнішня звукова карта!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти