Головна сторінка » Список форумів » 1. Правила Порталу » Правила Порталу
Правила Порталу

6. Правила Порталу

 

Загальні положення

Мова Спілкування на порталі - Виключно УКРАЇНСЬКА! 

6.1 Усі користувачі, модератори, волонтери, адміністратори, профілі яких зареєстровані на даному Порталі, мають абсолютну рівність і можливість користування даним Порталом на рівних умовах та загальних засадах згідно п.3 Діяльність порталу.

6.2 Кожен користувач, який реєструє свій профіль на даному порталі, зобов’язується ознайомитися із Статутом та Правилами  даного Порталу.

6.3 Будь-які дії користувачів даного порталу, які суперечать правилам порталу – розцінюються як порушення правил порталу.

 

7. Правила додавання Мінусової оркестровки (мінусовки) на Портал

7.1 Дозволяється розміщувати фонограми українських виконавців з україномовними текстами.

7.2 Дозволяється завантажувати інструментальні композиції. (позначаємо як «альтернативний запис»)

7.3 Дозволяється завантажувати мінусові фонограми пісень європейських народів-сусідів чи етнічних прикордонних зон України, виключно тих національностей, які подані у данному переліку:

Польські, Угорські, Білоруські, Румунські, Молдавські, Чеські. (позначаємо як «альтернативний запис»)

 

7.4 Дозволяється завантажувати мінусові фонограми для соло інструментів (саксофон, акордеон, гітара, флейта, най тощо…) (позначаємо як «альтернативний запис»)

 

7.5 Дозволяється завантажувати «Lounge музику», фонову музику, - виключно одним файлом, розмір (вага) якого не перевищує 100 мб. (позначаємо як «альтернативний запис»)

 

7.6 Дозволяється завантажувати ноти та партитури пісень, ансамблів, хорових творів, інструментальних творів, тощо.

7.7 Дозволяється завантажувати стилі та перформенси для синтезаторів усіх марок та видів.

7.8 Дозволяється завантажувати переклади текстів українською мовою будь-яких пісень чи авторів. (позначаємо як «альтернативний запис»)

  Крім Російських!!!

Форма додавання тексту-перекладу російської пісні

РОСІЙСЬКИЙ репертуар дозволено завантажувати лише текст-переклад у текстовому форматі txt або word у архіві zip або rar (кому як зручно) на кшталт того як ми звикли завантажувати "Ноти". Усі інші варіанти тексту можна додавати у полі коментування під даним файлом. П.С. пояснення, якщо ви хочете поділитися власним текстом, і якщо хочете щоб Ваш текст попав у "поповнення фалів" на головну сторінку порталу - то слід робити саме такою "стежкою" яку я описав вище. Тоді Ваш текст-переклад буде у загальному каталозі порталу і буде індексуватися системою пошуку Google  Детальніше у відео мануалі - ТУТ

7.9 Портал створено під мінусовки, тому плюсовки  компресуються до якості 96 кбіт моно і знаходяться в режимі прослуховування. Якщо ви хочете дозволити користувачам звантажувати "плюсовки" - розміщуйте їх на файлообмінниках, а в полі «опис мінусовки» або в полі коментаря під завантаженою мінусовкою, - вказувати посилання на плюсову фонограму.Також Ви можете розмістити їх у своєму профілі у розділі «Записи», перед тим надавши доступ до завантажування, поставивши прапорець у відповідному полі.

7.10 Мінусові фонограми без вказаного виконавця (естрадні), або без вказаної назви пісні (народні) видаляються автоматично без попередження,  як такі, які не проходять розділ «премодерації».

7.11 Перед заливанням мінусовки на Портал - перевірити присутність її на сервері каталогу даного Порталу.  Дублікати видаляються без попередженя. За повторне заливання дублікатів  Ваш профіль буде заблоковано.

7.12 Якщо у Вас є фонограма кращої якості, ніж та що знаходиться на сайті, то можна заливати з поміткою (краща якість). Тоді, після перевірки модератором, буде видалятись фонограма гіршої якості.

7.13 Підписувати фонограми, котрі завантажуєте на Портал, потрібно в наступному форматі - в графі «Виконавець» спочатку писати Прізвище виконавця, а тоді Ім'я. Не підписувати вкладення всіма ВЕЛИКИМИ буквами.

7.14 Якщо ви заливаєте мінусовку гурту, дуету чи тріо - у графі "Виконавець" потрібно писати тільки назву дуету, гурту чи тріо. Слова "дует", "гурт" чи "тріо" писати не потрібно.

7.15 Перед  додаванням файлу у розділі «завантажити мінусовку» потрібно ретельно і акуратно без помилок (граматичних орфографічних тощо), заповнити усі обов’язкові поля (позначені відповідними знаками), і переконавшись, що усе вірно і чітко подано згідно Правил даного Порталу, додати файл на сервер Порталу

7.15.1  Додавати файли мінусовок можна виключно у форматі мр3  якість яких не нижча за 128 kbps

Мінусовки із якістю нижче 192 – не пройдуть премодерцію!

 

 Забороняється!

7.15.2  Додавати файли у форматі WAV !

Якщо Ви хочете поділитися чи отримати файл у даному форматі від користувача, заливайте на файлообмінники і вказуйте посилання у полі коментаря або туди ж надсилайте свою електронну адресу для оримання такого файлу.

7.15.3   Розміщувати фонограми та задавки-нарізки низької якості!  

 Примітка – якщо задавка-нарізка представлена користувачем у належній якості і зроблена за допомогою професійної програми та відповідним фахівцем у галузі Звукорежисури, - дозволяється заливати. Тоді на розсуд модерації даний файл буде додано або видалено.

7.15.4  Не бажано розміщувати мінусові фонограми без вказаного виконавця (естрадні), або без вказаної назви пісні (народні). Коли такі є у власності користувача в хорошій якості – додавайте з поміткою - «Невідомий автор»  у полі «Виконавець», можливо за термін премодерації інші користувачі додадуть інформацію про авторство,  допрацюють цей файл, і наведуть комплектність такого до належного рівня.  Такі побажання що до редагування файлу залишаємо у полі «повідомити модератора»

 

7.15.5 Забороняється розміщувати файли-дублікати! Перед заливанням мінусовки перевірити присутність її на сервері.  Дублікати видаляються без попередженя. За повторне заливання дублікатів – Ваш акаунт може бути заблоковано і доступ до порталу обмежено! (термін блокування профілю 1 тиждень)

 

7.15.6 Забороняється розміщувати виключно один файл фонограми, (крмі нот та партитур) без тексту, без плюсовго запису, без посилання на відео. – має бути хоча б один з перелічених пунктів присутній! (попередження)

 

7.15.7 Забороняється розміщувати демо-фонограми у загальний каталог серверу для набору рейтингу чи реклами! (Бан 1 тиждень)

 

7.15.8 Забороняється розміщувати плюсові фонограми у загальний каталог серверу даного порталу! (попередження, бан 1 тиждень)

 

 

Адміністрація порталу    minus.lviv.ua     «Українські мінусовки» 

Звортній зв'язок    minuslviv@gmail.com                          

                                         

Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.