Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Електропіано
Електропіано
Привіт всім, потрібно електро піано( чи синтизатор з повною клавіатурою) для дитини ,щоб займалась в дома, що порадите,? Бюджетну,
Бюджетні, потрібно дивитсь в сторону Casio Privia, Korg ось такого плану https://tos.in.ua/klavishni-instrumenti/korg-b1wh-cifrove-p%D1%96an%D1%96no Yamaha ось такого плануhttps://tos.in.ua/klavishni-instrumenti/-yamaha-np32-black-bez-pa150 Це те що більш-менш звучить за ті гроші, і клавіатура не найгірша, сам їх юзав у магазині....
Спасибі за інфу, але ціна трохи велика, і не варіант що потім воно згодиться... Може хтось з наших колег продає за 200-300&, ( і за 100 би пішло????)

Ігор Шавронський,щоб вас зрозуміти і можливо вам допомогти,дайте будь ласка відповідь на такі питання:

Ваша дитина має ходити до музшколи чи просто займатись приватно для себе?

Інструмент має замінити фортепіано чи буде використаний як синтезатор-самограй?

Повна клавіатура у вашому розумінні,це:просто щоб були великі клавіші,чи щоб відтворювали повноцінний діапазон класичного фортепіано?

Відповідь на ці елементарні питання хоч трохи прояснить,що конкрентно ви потребуєте і які цілі переслідуєте.Інакше,марно потрачений час,як у випадку з паном Богданом,який доречі дав вам дуже професійну пораду,але підозрюю,не у вашому випадку.Тому спробуйте дати відповідь,буде більше шансів)).

Roland FP-1 колись купив по пораді одного лауреата міжнар.конкурсів - в нього, як в професійного піаніста не було якихось особливих претензій по " специфике звукоизвлечения". На мій погляд клавіатура більш реалистична чим  в ROLAND RD 700 . Ціна нового  в штатах була 1999$. Купив за 400 євро, а продав колєзі за 100 баксів (там ще був вбудований якісний стерео підсилювач на "реальні " топи .

Зверни увагу на GEM PRO - в твою суму рально знайти або ж GEM WS 400 в дереві з динаміками і програмованим і  надзвмчайно плотним самограєм.Кавайки  добрі ,але важко знайти дешево.

Ну ось пазли і склались)).Так би і написав,продайте дорогий інструмент на халяву)).Те ж би не відказався інструмент ціною в 2000$ купити за 100$))).

При чім тут 2000&? То і 12000 грн. велика сума, чи для вас то копійки? Де ви так заробляєте, і чим?
Romchikprodan! Давайте будемо по темі топіку! Залишим Ваші суб'єктивні сарказми...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти