pete fedyshyn | 14 Жовтня 2019, о 20:05 |
---|---|
Користувач |
бо на роботі є пресонус 16,02 i як вам він по звуку? |
Ivan2912 | 14 Жовтня 2019, о 21:36 |
Користувач |
Пресонус буде кращим але все одно не то пальто, Мав я колись такий пресонус, А перед Пресонусом мав Yamaha v01 96, Пресонус набагато легший в управлінні та удобний ну все таки стара Ямашка на мою думку звучала краще, А ці всі дешеві цифри звучать ватно, Нема там ні плотності і ні чіткості, Хлопці але без обід, Але звичайно своїх грощей вартує, Завжди треба розуміти ціна-якість. До прикладу ці пульти це не моє, ну але кому подобається то цю людину тяжко переконувати. Звичайно брати і в перед. |
pete fedyshyn | 15 Жовтня 2019, о 09:53 |
Користувач |
Цікавила думка, бо звучання Пресонуса знаю. Вата ватна, звук через куфайку)))) Якщо Пресонус кращий за той Мідас тоді взагалі один позитив!!!)))) ))))мінуса можна з бітрейдом 128, акустику подешевшу, на репетиції часу не треба витрачати, можна навіть з текстами не заморочуватись, хто там шо розбере??? Р.S. То я прсто про себе, ні над ким не насміхаюсь, нікого не хочу образити, я вийнятково толерантна і доброзичлива людина!!, Насправді головне, щоб подобалось, радувало, головне то музика! А технічні питання, то другорядне!!! |
Bankir | 15 Жовтня 2019, о 13:09 |
Користувач |
Yamaha v01 96 - не попадався..Пресонус пробував. Реально цей пульт в мене звучав гірше ніж Саундкрафт EFX12. |
Ivan2912 | 15 Жовтня 2019, о 14:46 |
Користувач |
Тут я вже не згідний. Знаю як звучать Соундкрафт фх-8 Тай китаєць Ефх це ще гірше за старенького фх. Мав такі. Ну але щоб пресонус прозвучав гірше від Ефх, ну не знаю. Пресонус можна добре визвучити і рівняти його з Соундкрафтом ЕФХ недоречно. Можливо за пульт сіла людина яка справи з ним не мала а працював тільки на аналогах,і тоді могла получитись лажа. Хоч він дуже легко рулиться. |
Богдан Іванишин | 15 Жовтня 2019, о 16:18 |
Адміністратор |
Як взагалі можна зрівнювати аналог і цифру, я вже не говорю за серію efx - це повний жах... |
Олександр Соколюк | 15 Жовтня 2019, о 21:39 |
Користувач |
На весні мав soundcraft EFX8 і Roland vm 3100pro (хоть і кажуть що цифру з аналогом не доречно порівнювати), але роланд соункрафт по високим, середині, і одробках накрив!!По ниських роланд якось ну можна сказати сухіше, соункрафт низькі видавав якось, ну можна сказати обємніше, но гразновато! Жо б полібшити соункрафт добавив виносну обробку lexicon MPX550. на перші два канала для мікрофонів в інсерт компресор і в інсерт на майстершину ще один компресор! то соункрафт зазвучав на багато лібше!! Потім приїхав midas mr 12. і коли я всі ці пульти начав на одній і тійже акустиці крутити, то мідас весь рек соункрафта з обязками переплюнув!!! |
pete fedyshyn | 18 Жовтня 2019, о 18:02 |
Користувач |
Жо б полібшити соункрафт добавив виносну обробку lexicon MPX550. на перші два канала для мікрофонів в інсерт компресор і в інсерт на майстершину ще один компресор! Олександр Соколюк, ви великий оптиміст, я вам заздрю! Ви досі вірите, що якщо у відро г......на накидати повидла, то вийде набагато краще! Пора запамятати важливу істину: Усі прилади в ланцюжку псують звук. Просто дорогі псують трошки, а дешеві - дуже. Тому чим їх менше тим краще. Саме тому в студіях пишуть мікрофон+хороший преамп і все! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти