Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Активний мікшерний пульт Yamaha emx 512 sc чи Парк РМ 1444
Активний мікшерний пульт Yamaha emx 512 sc чи Парк РМ 1444

Активний мікшерний пульт Yamaha emx 512 sc чи Парк РМ 1444

Dynacord PM600\3

Я розумію що ДІНАКОРД це світовий бренд але кожен розраховує на свої можливості це одне.а друге мені на весіллі за ДИНАКОРДА доплачувати ніхто не буде. я думаю що всі з цим будуть згідні 

Dynacord PM600\3

Та лишіться вже того дінакорда є багато дешевших пультів які будуть звучати ніж цей девайс і це не моя думка це факт!!!! А вданому випадку я за парк але подивитись на їхні ціни то мені здається краще вже взяти Yamaha або взагалі купити окремо підсилювач а окремо взяти цифровий пульт і буде тоді бомбезний апарат!!!

Чоловік хоче активний мікшер, от я йому й вказав на адекватний мікшер, який згодом можна буде без проблем продати. А, дійсно, кращий варіант це окремо цифровий мікшер та підсилювач. А ще краще - цифровий мікшер та активна акустика.

Да тут як сказати, чи легко буде проданий!)))) Зараз цифра стрімко наберає обороти, і всі хто не побоявся перейшов на цифру, назад на аналог не хочуть (принаймні я таких не встрічав!))) Це старше покоління музикантів сидять на аналогах бо бояться цифр, но нажаль їх кількість зменшуяться ((( Так що через пару рокі процентів 70-80 буде на цифрі, от тоді попробуй аналог продай!!!

 

З цих двох Ямаха однозначно.

Обгрунтуйте що "ОДНОЗНАЧНО!??"Особисто мені з park 1444 не доводилось працювати! А от з ямашкою доводилось! В нас в БК є ця ямашка і я її юзав, а одного разуна на тій самій акустиці підключили мій усілок Park vx 1200 + мікшер Roland 3100pro! Так ось ямашка цему тандему реально поступилась! Доречі до того експеременту теж про актив подумував (одна коробка і т.д.) Но питання само собою відпало!

Ямаха звучить краще парку, і це навіть не обговорюється!!!

Автор теми подзвоніть мені, маю гарну пропозицію для Вас: 0679621409, 0931157110.

Ямахаху цю юзав близько 5 років, звучив різні заходи, часто брав на свої потреби, для інсталяцій. (Вона була власністю бюджетної організації). Коли закінчилась угода, придбали вказаний топікстартером Парк. Відразу скажу що в Парку наворотів менше, але я, за 5 років роботи, так і не використав жодного.. Нафік мені моніторний вихід який криво працює, один? Щей з графікою? - непотріб однозначно в даному сетапі. Компресор який керується однією ручкою?)))) Довго сміявся з цього як звукач зі 12 річним студійним досвідом. Еквалайзер кривий до неможливості краще його там взагалі не рухати, бо одне віднімає а друге додає... Ну і по потужності в порівнянеі з парком, навіть з 1444, - відстає (500 вт при 4 Ом), Парк нагадаю 1444 має 700 при 4 - і це відчутно дуже добре, причому в нього захисних наворотів ціла купа, і по лімітеру і що до живлення. І як на мене, це в пріоритеті для Української енергетичної системи)) Ніж непотрібний функціонал який навряд чи використаєш, але гроші за нього заплатиш. Ну і корпус, де пластик а де метал, коментарі зайві..

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти