Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Дим Машина
Дим Машина

Шановні коллеги, підскажіть будь ласка, чи правда, що коли використовуєш дим машину сам дим заважає співати, а саме впливає на голосові зв’язки, чи це все залежить від якості диму? (стою зараз перед вибором). 

100% правда! Просто не потрібно зловживати і робити тотальне задимлення території! Повністю вистачає декількох "пшиків" щоб пооявити світлові промені

Зараз помітно в рази менше користуються димом. Пам'ятаю й знімати на відео було не можливо на початках. Для фото якось байдуже.

Щодо фото і відео то скажу однозначно - заважає і дуже сильно. Фото коли без спалаху то ще куди не йшло, а от зі спалахом - туман і більше нічого не видно. Відносно голосу ..... якось не помічав, щоб заважало, а димлю буває так, що не лише проявляється проміння, але і одне одного вже не бачать, на помацки танцюють - каааайф ловлять. А ще коли скажу по мікрофону, що сьогодні дим з трьома крапельками віагри - то просто дуріють від захвату :) І все ж, до теми, можливо якось і впливає на голос, але кава куди потужніше на голос негативно впливає. То ж як вам вже раніше підказали - не зловживайте і все буде добре. А дим беріть, то тільки додасть вам + до рейтингу серед ваших поціновувачів.

Зрозуміло, дякую колеги!!!

Я б ще порадив, якщо щось будете брати, то зважати на габарити! Потужності в 900 ват в більшості випадків буде достатньо, звісно якщо не використовувати в надтовеликих приміщеннях!

Дим впливає на спів, ще й сильно! Особливо на тих хто співає, а не розповідає!))) Дим при вдихані сушить голосові звязки, і співати набагато ваще, особливо високі партії!!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти