Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Хто має Roland XP10?
Хто має Roland XP10?

Всім привіт.Власне питання: хто у Львові, чи в околицяї має такий інструмент?Бо мене цікавить, може куплю, але хочу послухати безпосередньо його звучання.

Прохання XP30/50/60/80 не пропонувати, бо цікавлюся конкретно десятим.Дякую.

Мав колись давненько такий, Синтез дуже подібний до JV - 35 , тільки трішки "кропнутий" по звуках.. З мінусів "сліпе табло". На любителя вінтажу...

Дякую.Я, якраз, і є любителем вінтажу.То мені потрібно так, для душі, не для роботи (хоча і такий варіант не виключаю).Одначе кортить пощупати/послухати.YouTube не дає тої повноти картини.Навіть в дорогих навушниках.

 

Чесно кажучи, зараз жалію що не володію ним... Як другий інструмент, те шо треба - для душі, і тд... Якщо знайомі з JV - 35 - практично те саме...

Дякую, пане Богдане.Ваша думка для мене має вагоме значення.Треба брати.

 

 

Як не знайдете саме XP-10, то майже те саме - RS-5/9, RS-50/70, JUNO D (LE). І дизайн майже той самий, та й набір звуків теж.

А ось, до речі, один продається в Україні:
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/roland-xp-10-IDDKnT6.html

А інший - у Польщі:
https://www.olx.pl/oferta/roland-u20-xp10-cme-uf6-yamaha-tg55-behringer-sl2442fx-pro-CID751-IDtZPdX.html

Дякую, Ілля, та я побесідував з добрим знайомим, який знає про синти, без перебільшення, все.І він переконав мене, шо то не той інструмент,  який варто брати навіть любителю вінтажу.Тож продовжую відкидати в копілку.На ХР30.

Ну хр 30 - це зовсім другі лижі)))

Так, "лижі"-що треба.До слова, дуже подобається соковите звучання D50, але пробігся торговими площадками...Ціни негуманні, від слова "зовсім".

 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти