Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Відповів у приват - Звернення до адміністрації !!!
Відповів у приват - Звернення до адміністрації !!!

Шановні користувачі,я як модератор маю повне право оголосоти,як вже давно у коментарях бачу незадоволення користувачів які щось хочуть купити,але вказаної ціни не бачать тільки коли хтось запитає,відповідь : ( продам - відповів у приват. ) Не може бути таке тут на нашому ресурсі,як я вже на форумі писав : відсотків 97 продавців оголушують вартість товару який вони продають,а є пару таких розумників,які це ігнорують,так як дійсно у правилах порталу на даний час,не є обов"язковим вказувати ціну. Тому : Давайте разом з вами шановні користувачі,дамо підсрачника цим торгашам ( відповім у приват ) най собі там десь відповідають !!! А саме : звертаємся до адміністрації,у особі Богдана Іванишина,щоб у оголошені - обов"язково була вказана ціна !!!Очистимо наш ресурс від подібних унікумів ( відповів у приват ).Прошу вас підтримати дану пропозицію,чим більше буде ЗА - тим скоріше я впевнений, адміністрація відреагує на наше прохання.Всім дякую за увагу.

Шановний Viktor UKR, звертаю Вашу увагу на те, що адміністрація в особі Богдана Іванишина вже відповідала на Ваші запити щодо оформлення оголошень, дивіться даний топік фору

Також з Вами була розмова щодо узгодження подання новин (приватну переписку на загал виставляти не буду)

Оскільки ви ігноруєте особисті звернення Богдана і робите все наперекір, адміністрація, а також я особисто, розцінюємо це як неповагу.

За це Вас буде позбавлено звання модератора

Всього Вам найкращого, з повагою адміністрація

Давно вже потрібно було цього недолугого вуйка позбавити права "корони" .

не шановний - Сергій Габшій,ви так само як і ваш кум - Богдан Іванишин прикриваєте цих бариг,( відповів у приват ) в особі більше 3 чоловік.Я шкодую що був у ( кумівській компанії - модератором ),це так як у нас в державі - всі куми свати і тд.при владі а толку ніякого !!! Коли хтось щось хоче змінити,на краще,то у відповідь : один одного прикриває,бо то є куммм і нічого народ не доб"ється.А вихід є: то треба гнати мітлою той всьой срачччі в державних керівних посадах так само і тут.Так і у цьому випадку коли звертаєш увагу на проблему : ні,не треба їх чіпати ( відповів у приват ) бо я в них сам купляв....Це відповідає адміністратор :) Побачивши я,що бардак був тут,і навіть адміністрація не зацікавлена щось змінити,а тільки годує ( завтра - завтра - через місяць через два все буде :))) Я відповідно сам попросив Іванишина,вашого - кумммааа,:))) щоб видалив мене з  посади - модератора.Ну що ж, шановні користуваяі,тепер ви зрозуміли хто є хто ???? А з вами : не шановний Сергій Габшій,я ще зустрінуся,то буде особиста розмова.

Stage Light   з тобою так само буде особиста зустріч,відповіш і за вуйка і за недолугого.

пане вуйку, ми з Вами на "ти" не переходили і худобу разом не пасли у Вашому селі, так що тримайте свої емоції та себе в руках.

Гм... Раз пішла така розмова і все виставляється на загальне обговорювання, навіть те чого не було - то внесу ясність! Я чемно мовчав, - не люблю ці конфлікти і бруд в хаті, але коли ображають мого вірного друга Сергія - для мене це особиста образа і виклик!

Довгий час, писавши до мене в приват, користувач ВР (Віктор UKR) пропонував свої послуги по доглядом за сайтом. Так як я, левову частку дня приділяю увагу веб-розробці нового дизайну порталу, думаю ну, допомога зайвою не буде. Отже порадившись з Сергієм, ми вирішили дати користувачу розширені можливості як волонтера-модератора, по забезпечені порядку і доглядом за порталом! Зпершу все було дуже крсиво і культурно, ми особисто були задоволені і я дякував за віддану волонтерську працю за допомогу нам та користувачам! 


Але два тижні назад, запідозрив що коїться якась вакханалія на "куплю\продам"! Тотально у приват до мене, користувачі посилали скарги на видалення та очорнення їхніх оголошень! Звісно я відреагував, так був прецидент, видаляв скрипт старі оголошення, але мова йшла про свіжо - підняті, тому неважко мені з "Адмінки" було відслідкувати чиїх це рук діло! Я в приват написав Віктору - "не рухай - проходим мимо!" І не тільки йому а усім модераторам. Хоча, хто це зробив - я побачив по останніх діях Адміністрування. Віктор чемно відписав "це зламані паролі в їхніх акаунтах"..... Страх як не люблю брехні! Я змовчав і закрив пальцями обличчя! 2 тижні було спокою - і сьогодні знов НА..!! 

не шановний - Сергій Габшій,ви так само як і ваш кум - Богдан Іванишин прикриваєте цих бариг

Шановний Віктор - ми тут вирішуємо що робити і умови ставимо Ми - а не Ви! Я Вам не кажу що робити у Вашій хаті, і не вказую як Вам діяти!!! Ви на себе трішки забагто взяли...

Я відповідно сам попросив Іванишина,вашого - кумммааа,:))) щоб видалив мене з  посади - модератора

Знову чергова брехня! Ви мене про це не просили Віктор, ні приватно, ні публічно! Сергій побачив новину із "незрозумілим текстом" - і відреагував негайно, я в цьому його підтримав ОДНОГОЛОСНО! Адже вже робив натяки та зуваження Вам, Віктор що до Вашої "допомоги"!

 А з вами : не шановний Сергій Габшій,я ще зустрінуся,то буде особиста розмова.

 Це Погроза? А що Вам зробив Сергій? Нахамив Вам, нагрубив, обізвав? Чи може погрожував Вам розправою?  Раз Ви такий герой, то чого ж ховаєтеся за восьома аватарами і півроку не міняєте свії нік ВР? Коли я Вас про це неодноразово просив! - Несолідна для дорослого мужчини поведінка! 

 

Шановні Користувачі порталу "Українські мінусовки" - від согодні на порталі буде трішки менеше демократії! 

Я забрав можливість видаляти файли мінусівок для користувачів а також редагувати свої повідомлення на форумі! Причину надіюсь пояснювати непотрібно! 

І ще раз зазначу що на порталі усі рівні! Корисувачі, Модератори, Адміни! Ми в першу чергу є люди і громадяни!

Ну це вже талант "VIktor UKR" який тягне вже на почесне звання ТРОЛЬ раз тобі вийшло так обвести навкруг пальця адміністрацію сайту.

Чи ти дурню досі вважаєш себа настільки мудрим придурком і десятки своїх облікових записів які будеш тут ще довго використовувати !

А може тобі потрібно якийсь гонорар 1500гр.наприклад  за мовчання ??Це для початку якщо ти досі віриш що ти ще ViktorUKR !

 

 

 

 

 

 

 

Я пригадую, раніше піднімалася тема про куплю/продам. Висловлювалися більшість форумчан із незадоволенням про відсутність ціни. Більшість музикантів, що були присутні в темі висували пропозицію припинити таку неконтрольовану активність продавців. По правді Stage Light частково підходить під опис, але ніхто ні з ким не планував сваритись, ображати чи починати війну. Я відреагував агресивно у відповідь на образу і ніяк не з іншої причини. До сьогодні я вважав, що Віктор робить все вірно. Але мені зовсім не до вподоби ваша Віктор поведінка. Ми не повинні переходити межу, ми не повинні переходити на образи, ми не повинні обманювати один одного. Зараз всі ми побачили ваші погрози про окремі зустрічі, аватарку ви поміняли на чоловіка з холодною зброєю. Я був про вас кращої думки. Ви б мали пояснити свою позицію, пояснивши що саме знищували і чому. Можливо у ваших діях була правда, але ми тут повністю в болоті через те, що ви навіть не зізнались. Не потрібно нікому погрожувати. Дорослі люди. І вибачайте за таку правду. Всім добра.

Ви знаєте пене Андрію цю людину особисто і з певнісьтю зтверджуєте що це Віктор ?

 

 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти