Студія 'Експрес' - А Я ВСЕ ДИВЛЮСЯ / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Студія 'Експрес'

А Я ВСЕ ДИВЛЮСЯ

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
6.2 МБ
Тривалість:
02:41
Мінусовку додав:

Slavko55

9 Червня 2016


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 409 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Текст пісні:

Якби мені сивий кінь
Я сідельце маю
Поїхав би за Дунай
Там дівчину знаю
--приспів --2
А я все дивлюся
Де моя Маруся
А я все дивлюся
Де ж ти, моя Маруся
--
Як приїхав за Дунай
Стоїть стара хата
Стара баба, старий дід
Ще й дівка кирпата
--приспів --2
--програш
Запросили в хату
Просять мене сісти
Дають мені бараболю
Нечищену їсти
--приспів –2
--
А я тую бараболю
По столі качаю
На полиці паляниці
Туди поглядаю
--приспів –2
--програш
Потушили каганець
Полягали спати
А я за ці паляниці
Та хода із хати
--приспів --2
--
Не попав я в двері
Та в стовп головою
Стара баба, старий дід
З печі кочергою
--приспів –2
--програш
Як тікав я через тин
Через перелази
А дід мене ціпом, ціпом
Аж чотири рази
--приспів –2
--програш
===

Додати в Twitter

Коментарі:

Повтор,я закидав "як би мені сивий кінь"


Шановна "Студія 'Експрес'" коли ви вже перестанете писати ці свистульки йойкання, і гопкання, скільки це позорисько в кожному творі можна тулити, аж слухати тошно.. У вас що обмежена фантазія, чи МОТІФ краще невріже, непозортеся. До Вас п.slavko55 немаю ніяких претензій, дякую, що поділилися. Зараз фанати ЕКСПРЕСУ почнуть налітати намене, хоча мені якось всерівно... Удачі


Натулив всяких вигуків в кожну пісню, щей мінуса позасирав звоїми гнилими йойканнями. п.Коломієць придумай щось інше, бо вже починає тушнити.


Шановний п.ВЯЧЕСЛАВ !
Ви замітили що ця фонограмма без 'БЕК'вокалу?!!!
Чи це немає великого значення?


Напевно студiя ,,Експрес,, знаходиться бiля псярнi)))). Гав, гав, гав - ох, ох,ох, - Сiрко танцюе аж за двох !!!


Є порада для студії Експрес: Шановний п.Коломієць чи як Вас там спробуйте своє пердіння в туалеті записати і вставляти замість того йойкання, буде новинка і людям буде з чого поржати:)))


Сирожа, не перегибай.


Колєги!Не треба гнати на студію Експресс.Вони молодці...Кому не подобається-йдіть далі,та й зауваження можна зробити коректно...А вислови типу :,,скільки це позорисько в кожному творі можна тулити, аж слухати тошно...,, ,, непозортеся,, ,,мінуса позасирав звоїми гнилими йойканнями,, ,,вже починає тушнити,, ,, студiя ,,Експрес,, знаходиться бiля псярнi,,-залиште при собі.Майте повагу і будьте толерантні...Взагалі, лабайте наживо))


0682, хлопець каже правду. Я не думаю, що цi ( спецэфекти) Вам подобаються ? Чи можливо я не правий ? Дiйсно що вже набридло то чути не кажучи про слухати!!! Iнкубатор тай годi!


Тому ми i робимо ,шановний босс , зауваження, бо такi речi граемо наживо, а не гавкаемо та йойкаемо. П.С. Вибачте за ,,е,,- немаю укр.алфавiту на смартi.


Проти Експресу немаю нiчого поганого, все супер, но супер буде тодi- коли буде без того , про що ми тут говоримо.


Такий стиль у них...Така фішка,,,І то ж тільки в польках))Я як за весілля їхню одну польку-інструменталку використаю,то то буде добре...І то на обряди,фоном.І ,,йойкання,, мене особисто не напрягають.))Будьте добріші.Не нервуйте.Удачі всім і парнасу...Різнокольорового,,,)))))


Та насра...и мені на ту фішку коли вона задовб....ла все населення України .... Правильно Сушанський мовить- На сі пердне!!!


Та вам не насра.....Просто біситеся,що самі нічого не вмієте не рахуючи,що вмієте всяку єрунду писати(а по простому ПАХНЕ ІДІОТІЗМОМ).Як було вище написано грайте в живу і по проблемі.)


Грубо, тупо й без сорому. Пишіть свої мінуси й не користуйтеся чужими. Умієте тільки тиражувати й сквернословити. Це не по дорослому!!!!!!! з повагою до всіх хто сидить й пише своїм розумом і талантом.


Багато смороду і нічого толком. Я проти студіі експрес нічогонемаю проти мені подобаються всі роботи. Тому шановні фанати експресу не треба пускати слину. Такі тупі зауваження для мене те саме що пернути в воду ніби засмерділо а толку ніякого. Я навідміну від деяких осіб кнопкодавів записую своі речі а неганяюся в інтернеті за чужими. Будете мати зауваження пишіть мені особисто і незасир...те сайт. Всім удачі.


290626:
Ти що читаєш закритими очима??? Для тебе повторюю ще раз. Такі речі граю наживо і не йойкаю, слава Богу нічого не болить ))) !!! Читай уважно пости . ,,,,,,,,,,,


Сергій Сушанський:Які фанати Експресу???Ти спиш??Я за халтуру пісень 5 співаю експресівських.Черемшина,червона рута,Смерека і іще декілька....Я обійдусь без цих пісень.Легко...Але якщо вони найкращі,по всім параметрам,звучать в апараті.....Заспокойтеся....Не вмієте-то тихенько мовчіть і вчіться,а не обсирайте колег-спеціалістів....Не будьте СМУРАМИ


Сергій Сушанський:Не позорся,своїми порадами студії Експрес))))Вони і без тебе вміють))))))))))


Послухай уважно свою мінусовку ,,Оля(Dance),, ,зроби висновки і заспокойся.)))Якби Експрес її записав-був би хіт.А так......(((((


boss1973:
Хо там колега- спеціаліст )))))?????? Шановний, не сміши нікого. Забери від твоїх так званих спеціалістів МОТІFа і програму з компа, тоді побачимо хо такий Експресс. У них відразу пальці раком стануть!!! Найшов колег- спеціалістів, фраєр.... . Ти навіть себе не повважав своїм постом.


А по поводу ,,Оля(Dance),,-то я теж прослухав, і нічого там поганого не почув. Так, є там один не долік, брехати не буду, це твій гнилий, boss1973:
пост, а так все нормально!


Дівчата ідіть відпочиньте,а то вам зле....!!!!))))


Качумайте пилососи.


Поки експрес напише якусь фонограму техто буде нервово курити і чекати халяви бо самому недано щось створити. Прошу давати розумну і адекватну критику а незаходити у мій профіль і поносити те від чого далекі. І наступне де ти тут побачив дівчат? Чоловіче сходи до окуліста.


290626: та boss1973: Як ви себе почуваєте ??? До столиці їздили сьогодні ??? Там ніби то ваш Г..й парад має відбутися !!! По-переду Кличко має вас там за галстук водити та по по..пі відхлестати обіцяв! Удачі вам на мироприємстві!!! ))))))))))).


Тулейбич:
Ти здурів?? Чи кірнув лишнього??? Що це за останній пост??Ото дурнеееее((((


Та не киряв я. Твiй корефан щось про дiвчат ляпнув? Я вам обом i вiдповiв. Я не правий??? Чи я мав по iншому сприйняти його пост ???


Най думае що пише!!! Передай йому привiт та навчи його давати коректнi вiдповiдi.


Да ви трохи хлопці тево-сєво.Дівчата до того ,що як баби розийшлись.І то дівчата так не ведуть себе як сучки....


На мою думку,команді гурту"Екпрес" до сраки,чи подобаються Вам вигуки,чи навпаки-не подобаються.Назвіть свій колектив "Потяг","Електричка" чи "Ешалон" і пишіть собі фонограми як Вам заманеться!І Motif тут ні до чого.До речі,у пана Коломійця є багато речей,написаних на Roland D 50.


Та най хоч на фанерi пише, менi один х..н. .... А писати я не пишу бо граю наживо.


Вам десь в одному місці пече із заду напевно,це одне виправдання вашій істериці.Ви хоч лопніть.заре будете писати,що вам всеодно і тд.Дівчата досить(Вадя Лейба і сіРОЖА Су...к...)


Номер 290626, сіРОЖА Су...к... Це в мою адресу?


Ні .Треба закінчувати це важне обмінювання інформацією.


Не хочу я бикот..i вiдповiдати (290626). Ранг в мене вищий на сьогоднi. Менi тебе жаль, йдеш на дно.


Так вже відповів...)))


Є два види "музикантів" - перші це які вміють грати і працюють на музичних інструментах, а другий вид це ноутбутчики. Ця пісня це є дитячий садок і її тільки вживу грати. І чого ви всі сваритеся?


Вигуки, гавкання,...для того , щоб було зрозумiло 4ия фанера!!!


вялікій дзякуй


нажаль це не мінус, нарізане караоке ( мелодія прописана в куплеті і прогриш приспів) дивно що всі спорять про все що завгодно а не про сам мінус....


Дякую!!! А Коломієць молодець.