Народна - чардаш / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Народна

чардаш

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
192
Розмір файлу:
7.5 МБ
Тривалість:
05:26
Мінусовку додав:

ALEDIS 112

29 Квітня 2014


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 267 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Додати в Twitter

Коментарі:

Хлопе, в ноти трошки заглянь, а якщо далекий тоді хоча б плюс послухай.


пане Вадим, вам щось не подобається, то пишіть здорову критику! Покажіть приклад, а то ви так задрали своїми необгрунтованими коментами по сайту, що в мене просто нема слів!!!! Ну записали, ну вчаться хлопці, і що? Можна подумати ви капець віртуоз!!!!


Може "зліва" ноти (відмінні від орігіналу) назвати ВАРІАЦІЄЮ на тему Чардаша (Монті)?


ЗАБЕРІТЬ МЕЛОДІЮ І ПЕРЕЗАЛИЙТЕ. ОТ І БУДЕ ЧУДОВИЙ МІНУС. І ХТО ЯК ЗАХОЧЕ, ТАК І БУДЕ ГРАТИ. ЦЕ Ж САЙТ ДЛЯ МІНУСІВ? ЧИ Я ЩОСЬ ПЛУТАЮ?


А чому Ви так "Дністрові зорі, нат мене бочку котите ??? Я не віртуоз, але перед тим як заграти цю тему, можна було б хоча приблизно послухати як звучить в оригіналі! Я що не правий ?????? Най хлопці скажуть котрі розуміють про що я.


Шановний пане Тулейбич, бочку на вас не кочу, але якби була змога, то я б і між очей разок вам в'їхав!!!! Якщо ви удот, не знаєте що таке кавер версія, то сидіть тихенько в своїй Роздільній, і не рипайтеся!!!! А то як я помітив, ви тільки те й робите, що котите бочку на когось! якби ваша сіра рочевина в мозку трохи функціонувала, то ви б щось робили самі, а не старалися лити брудом роботу інших!!!!


Е така риса людей в народі називають СВИНЯЧА ходять і проти усіх риють мабуть до цеі раси входить ВЕЛЬМИ ШАНОВНИЙ ПАН ТУЛЕЙБИЧ .


А я би Вас також забанив за таке , до чортової матері,НАЗАВЖДИ ,шановний зорі та неон. А ще добавлю, шо великий шкаф громко падає- це стосується Вас зорі. Ніколи б не сказав.що Ви така не добра людина, хоча таке в думках було.


ОВА ЦЕ Є ЩО А НАВІЩО ТАК МУЧИВСЯ УГОРЕЦЬ ПИСАВ НОТИ ЯКІ ГРАЄ ЦІЛИЙ СВІТ ПАНОВЕ НЕ ЛІЗЬТЕ ТУДИ ДЕ ЛАБУХАМ НІЧОГО РОБИТИ


Я спочатку прочитав коментарі, а потім послухав музику...
Це лише здалеку нагадує знамениту мелодію (по ритму)...
Якось переназвіть свій опус і хай воно живе... Але, взагалі, сумно, що є такі "музиканти"... Цілком підтримую перший коментар.


Дякую шановний ВВ. Бо хоч Ви мене підтримали. Бо таке враження ,що чардаш грають ,всі оці неуки, ідентично даному матеріалу.


Шановні колеги, тут вже справа не в музиці. а в тому, що починає діяти прислів'я: - "своє не бачу під носом - зате чуже видно під лісом". Правда схоже на вас, пане Вадим? Таке враження, що у вас головна ціннісь в житті, це ляпнути комусь негативний комент, обізвати хлопом і т.п Я неодноразово таке за вами помічав, і в нас навіть інцидент через це був... але все дарма! От людина вчила, старалася, записала як вміє і поділилася... а ви (Поставили собі фіктивну назву, якусь картину) ляпнули, хлопом обізвали і все, герой.... а самі то що ви зробили? Я писав вам особисто і повторюся ще раз, ніколи не підносьте себе опускаючи інших, тому, що в кращому випадку залишитись на місці...


Я нікого не обзивав. Хлоп,хлопець,хлопчина-я не вважаю ,шо це образа.Я ж не назвав ,там,бабою чи ще чимось . То що тут такого? В нас так говорять,ну то й що!?


Так називайте хлопами своїх друзів, родичів, та хоть і всіх зі свого оточення, якщо у вас заведений такий жаргон. А до незнайомих людей звертайтесь з повагою... тут не колгосп, і немає хлопів і бабів!


Давним-давно,після академконцерту(в консі) професор Носов мені поставив вередикт -Не по этих нотах,но уверенно...У цоьму випадку - не по этих,не по этих....не по этих,но уверенно! БЕЗ ОБРАЗ!


Дякую!Молодець.По-своєму оригінально.Не кожен так зуміє.