Дзідзьо - мені повезло / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Дзідзьо

мені повезло

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
7.3 МБ
Тривалість:
03:11
Мінусовку додав:

Misha Stepyak

30 Травня 2013


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 2553 (Голосів: 4)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Текст пісні:

1. О-о мені повезло, я знайшов 100 гривнів в траві тільки шо
О-о і то ше не всьо, біля тих 100 гривнів, ще 100 євро було
О-о але знаєте шо, з того часу в мене як по маслу пішло
О-о збувається всьо, просто треба дуже сильно вірити в то.

Приспів – 2р
О-о-о-о-о, а мені, а мені, а мені повезло
О-о-о-о-о, я щасливий, бо мені, мені повезло, оу-о-о-о

2. О-о скажіть мені хто, хто би не хотів знайти так просто бабло
Хто-хто, ану-ану хто, хто підніме руку той реально брехло.
О-о я думаю шо, піднімати руку, то би тупо було
О-о, а знаїте чо, бо хто би не хотів шо би йому повезло

Приспів – 2р
О-о-о-о-о, а мені, а мені, а мені повезло
О-о-о-о-о, я щасливий, бо мені, мені повезло, оу-о-о-о

Програш
Приспів – 2р
О-о-о-о-о, а мені, а мені, а мені повезло
О-о-о-о-о, я щасливий, бо мені, мені повезло, оу-о-о-о

Плюсовий запис

Додати в Twitter

Коментарі:

Дякую!


дякую


Файна новинка,Дзідзьо молодець!


ДЯКУЮ


Якщо ми всі на ній заробимо хоч по 100 гривень, то нам теж повезло.


Ага.


не знаю скільки треба випити щоб слухати цю маячню.


Дякую за гарну песню


А де мінус???????????????????


Це не мінус за що Ви колеги дякуєте?


Люди добрі,схаменіться!!!Це ж музика для розумово відсталих.


Дякую


Мусить пройти деякий час- щоб свідомість людська проснулась, від того що зараз робиться, Пісні Дзідзя- це ніщо інакше як пісні для тих людей в яких відсутні такі якості людські як свідомість, почуття прекрасного,адекватне мислення і здоровий глузд.Люди які сприймають і виконують його музику приречені , але ще можуть сказати собі "Ні"- Ви подивіться що він виговорює на тих концертах у звертанні до своєї мами ніби-то дзвонячи її до Італії, які матюки і яка неповага , а тут ви починаєте дякувати за примітивну музику його і вкрай ідіотично- маразматичні тексти обділенні здоровим глуздом, Схаменіться люди, поки ще не пізно схаменіться. Майте якусь гідність і повагу до себе, і не говоріть що це все гроші, і гроші, бо за гроші можна душу дияволу продати, не зрозумівши що вже пізно. Слава Ісусу Христу!!!!


Прикол в тому, що пісні дійсно мега позитивні, і то, що деякі то називають деградацією, то я хочу нагадати, що РОК, РЕП, ШАНСОН - от це деградація, так шо сидіть тихенько народ і сапіть в 2 дзюрки, бо коли приїдеш на якийсь фест і там важкий рок гарланить на повну катушку і патлаті чуваки показують незрозумілі рухи - ОТ ІСТИННА ДЕГРАДАЦІЯ, а щоб слухати рок то ж треба наколотись ще, бо норм людина такого не послухає. Так шо успіхів у творчоісті Дзідзьові.


Дякую! Файно є.
Е-е-е-е! А де ж то всі користувачі поділися, тільки 13 людей на сайті!


Що Ви всі вчепилися до Михайла? Кожен заробляє на свій "кусочок хліба" по свому.Жити якось треба. От і вся правда!!!


Не погоджуюсь з Ігорем,РОК,РЕП,ШАНСОН це стіль,напрямок музики. Виходить українськи РОК-співаки як Вакарчук,Скрипка це деградація. Все залеже від вихованості людини яка це все сприймає. Дзідзьо для мене 50/50 він має право на життя, так твори непогані є веселі але де які несуть негатив. Творчі лабухи виходять з ситуації просто все фільтрується і несеш в масу український позитив. Це наше життя та заробіток.З повагою до Всіх.А сайт суперовий.


кожна людина має свій смак і відношення до різних стилів музики.І це нормально.Ненормально,коли свою думку хтось навязує як еталон.Дзідзьо-це легка,несерйозна, розважальна музика,до якої смішно ставити якісь високі вимоги моральності,як до патріотичних.Хома це й сам розуміє,розуміє стиль,в якім працює.Знаєте,серйозне швидко втомлює,життя важке,якщо не відіолікатись чимось-помішаємось!А жарти,ота музика-хороший спосіб.Висновок:не подобається-не слухайе!шукайте музику під свій смак.А молодь його любить,слухає більшість.Творіть щось краще,пробуйте чи хоч так це сприймуть.Він знайшов своє,а то дуже важко!А час і слухачі нас це розсудять!


Просто жаль Михайла,що він маючи талант опускається ще нижче СМЕРДЮЧКИ!


ХЛОПЦІ ЦЕЖ ПЛЮС...........


Молодець-Михайло Хома!
У цьому світі колеги, хто як може так і продає свій талант!
Тобто: або заробляти бабки, або крутити свиням хвости....


Чисто Сільський діалект!!!))))СУПЕР!))


- Ну що, сину, знову всю ніч шлявся, пив, курив, трахався? - Тату, заздрість - погане почуття.


примітно, що всі обговорюють не фонограми, а самого виконавця. Та створіть тему на форумі "Обсираємо Дзідзя" і буде вам щастя. А без Дзідзя, як не крути, не обходиться жодна забава. І справа тут не в текстах...А феномен Дзідзя заключається ось в чому: просто дуже кльово грає все. Аналогічно - М. Хома та гурт Друзі - теж звучить плотно, мелодійно. П.С. Величезну роль в популярності зіграв...як не банально Мейсон.

"і...ЦЕЕЕЙ...а ви а ви хотіли...ЦЕЙ")))


lubchyck: підтримую тебе, тут народ не має до чого зачепитися от як наприклад romastudio, та не кажи, що ти такий патріот і така людина з Великої букви, якщо ти є лабух, то навіть не кажи, що ти не граєш пісні Дзідзя!ти хочеш назвати себе нормальним, а всіх тих кому до вподоби його творчість ні?? і взагалі, що ж ти тут робиш?що хотів почути вже нову фонограмку, щоб пісню співати, чи як зрозуміти те, що ти тут коментуєш?? значить цікавить ця пісня тебе! так нащо бути дволикими і наводити якісь недоречні приклади,що взагалі не по суті теми!!! ти напевне ніколи не був на концертах Дзідзьо! якби ти там був, то ти б так не говорив!Дзідзьо знає, як треба поводитися в тій чи іншій публіці і не тобі його критикувати!по телевізору є також всяких фільмів і передач, які ж на те позначені знизу, і йдуть у відповідний час, коли ті ж самі діти вже сплять!так і виступи Дзідзя проходять наприклад у нічних клубах, куди діти не ходять, і то вже зовсім інакше, а от концерти, як наприклад Дні міста чи щось інше,то наведи приклад, де Дзідзьо матюкається??

P.S. Хіба в його піснях є мати?? так чим тобі його творчість не до вподоби???


Читаю коментарі і ржу,заходжуся.Яке прищеплення моралі,яке виховання патріотизму,які високі ідеали,який ПАФОС!!!! А людям на це давно начхати, люди прийшли випити і побавитись.А чим Ви шановні МЕТРИ збираєтеся бавити гостей?Дякувати Богу Що є такі подарки як Дзідзьо,Мельникович,той же Данилко.Молодці!Самі капусту косять і лабухам дають заробити.А що до фанєри,то бажано би її все таки грамотно написати,бо студійники,ніби спеціально, дуже розкидають вокал по панорамі(чим дуже портять хороший матеріал).Всім привіт!


"бо студійники,ніби спеціально, дуже розкидають вокал по панорамі(чим дуже портять хороший матеріал"- довго думав щоб сказати????. Цікаво як би це виглядало на практиці- а що би слухали люди де мають тільки один моно - динамік в радіо чи магнітофонах.З тебе треба друже поржати за твої коментарі.


Працювали неодноразово цю річ на забавах.Сприймається на УРА!Як і зрештою всі пісні Дзідзя...Щиро вдячні за композицію!!!


шановний Паша Павленко,якщо не маєш поняття в панорамі ,та перспективі запису студійного твору,то не ліпи ,будь ласка лівих коментарів.Та про що можна говорити з людиною,що навіть хвильової форми звуку в житті не бачила.А на рахунок свого коментаря я просто поприкалувався.


""""шановний Паша Павленко,якщо не маєш поняття в панорамі ,та перспективі запису студійного твору,то не ліпи ,будь ласка лівих коментарів.Та про що можна говорити з людиною,що навіть хвильової форми звуку в житті не бачила.А на рахунок свого коментаря я просто поприкалувався."""""
P.s
Слухай друже Myhailo1962- це ти ліпиш всякого роду" бред сивої кобили а потім верзеш що пи поприкалувався"- кури дальше свою траву- і пе говори того чого не знаєш. А те що ти бачив хвильову форму звуку- це можна порівняти тільки з "Нео і матрицею"- в яку ти зазіз і там побачив, тобі відомо що таке хвильова форма, її можна почути тільки зміни , яка має тривалість циклу вимірюється в секундах і період - вимірюється в Герцах-
1 Герц - це 1 період за секунду. F = 1 / T (формула частоти)

як ти міг таке побачити скажи тут всім, це можна тільки відчути . А по панорамі навіть сперечатись не буду - в тебе замало практики щоб тобі щось тут доказувати- зразу видно що ти навіть студії живої на очі свої не бачив.


Оце писанув!Аж слина із писка бризкає.Шо,легше стало?Може далі лекцію продовжиш.А ми почитаєм про те що хвильову форму сигналу не можливо побачити (вибачаюсь,ржу далі...)


До речі подивився на твій рейтинг і мені все стало зрозуміло.


Паша Павленко ви знаєте, ви не праві!!! У кожної людини є свій кумир, так як ви описуєте Михайла(Дзідзя) ви робите боляче його слухачам... Дідзьо - це талановита особистість, в якої пісні зі мислом. Може хтось і не може зрозуміти цього! Не всі виросли в заможних та багатих сім'ях... Сутніність його і полягає в тому, що він співає для простих людей, прості пісні про різні випадки в нашому житті, адже він той хто дає хоч трошки позитиву:) Слухаючи інформаційних джерелах цю попсу ну все одне і те ж саме не має рісноманітності, таке враження ніби просто слова переставляють. Я не фанат Дзідзя, я просто люблю ураїнські пісні і хочу побільше слухати чогось рідного!!! Я вибачаюсь можливо я десь не правий, але це просто моя думка.


Якщо це мінус то іспанець!!!!


юй юй юй.... то хлопи не мають роботи...


Такой вліплю ще п,ять копійок.Мінусовки такого роду підходять для виконавців-одиночок котрі обслуговують "бюджетні"весілля,корпоративи,вечірки,тощо.Основний музичний інструмент,котрих-ноутбук і комплект бюджетної апаратури-2 топа,ват на 300-600.Таких виконавців можна назвати співаючими ді-джеями.За звичай вони працюють за невисоку оплату,чим дуже бісять амбітних "професіоналів",котрі хочуть взяти з клієнта більше грошей.Що саме цікаво,інколи шоумен- одиночка,завдяки своїй харизмі і вміло підібраному матеріалу,може задовольнити примхи клієнта краще ніж банда з 5-ох музиків,разом з усією їх бутафорією на сцені.Зараз клієнт не дурак,бо кожен має комп,ютер та інтернет у хаті.Тому скажіть мені ,будь ласка,хто чесніший перед людьми і совістю,Співаючий ді-джей,Чи "жива музика"з плеєром в кишені?


Щодо пісень дзідзя, То що в текстах немає ніякого смисла то це безперечно та от музика і стиль виконання от що зачіпає народ, а його повадки на сцені це просто маска за я кою він повинен прятатися бо його вже по іншому і не сприймуть.


ШАНОВНЕ ПАНЬСТВО!
Тут таке жваве обговорення, що не зміг стриматися, щоби не висловити свою думку.
Все в цьому світі підкоряється своєрідному закону циклічності, а точніше, я би назвав це "законом спіралі" (це я не начитався, це мені само в голову прийшло після багаторічних роздумів). Погляньте назад, на історію людства! Все повторювалося, але з деякими змінами та розбіжностями. так само як і спіраль - новий виток такий самий як і попередній але вже вищий за розташуванням. Розумієте? так само і з Дзідзьом. А його гіпотетичним "попереднім витком" на українській естраді була Вєрка Сердючка. Я тішуся, що Дзідзьо - новий і що саме головне набагато якісніший виток спіралі ніж Вєрка! Вєрка була совєцькою, СНД-вською зіркою, А ДЗІДЗЬО ТІЛЬКИ НАШ - УКРАЇНСЬКИЙ! РОЗУМІЄТЕ???навіть якщо взяти до уваги його суржик - він вже краще ніж "чтокання і какання" СМЕРДЮЧКИ. А за ним буде новий співак і шоумен, який буде знову ж таки на порядок кращий ніж Дзідзьо! Це нормальний і природній процес! не треба так гостро на нього реагувати! Комусь подобається кавун, а комусь - свинячий хрящ, але ж на цьому грунті ми не влаштовуємо гарячих дискусій! Любиш - ну то й люби собі! Музика за своєю суттю такий самий продукт як кавун або свинячий хрящ. Кожному своє. Любиш серйозну українську музику? Ось тобі Зінкевич, Попович, Ротару, Івасюк, гурт "кому вниз".... Хочеш погоцати порозважатися і ні про що не думати? Ось тобі Дзідзьо! НЕ РОБІТЬ З НІЧОГО СТРАШНУ ТРАГЕДІЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО МАСШТАБУ! Любіть одне одного, українці! тільки разом ми сила, з якою всі на світі будуть рахуватися і поважати!
А ті хто перепрошую, пхає Бога де треба і не треба та згадує Його в таких дурничках - є підлими лицемірами, бо вже саме тим вони порушують одну з заповідей Божих ( не згадуй моє ім`я намарно). Знаю зі свого гіркого життєвого досвіду, що ті хто дісно вірять в Бога - вони вірять в Нього мовчки, і тримають цю віру в самих дорогих куточках своєї душі. А ті хто на людях стращенно побожні, хрестяться на кожен хрест - ті потім виходячи з церкви йдуть обмовляти, брехати і дурити людей! Образно кажучи -вони вертаються з церкви, а потім їдуть на базар продавати розбавлене водою молоко і несвіжий сир своїм же браттям українцям. А коли їм звертають увагу - вони починають швидко-швидко хреститися і клястися Ісусом Христом, що вони того не робили!!! Такі тварюки гірше за кацапів, бо вони маскуються під нас. Це вовки в овечій шкірі! Не всі, але відсотків 90 - ТОЧНО!


направду дуже моцні коменти але дзідзьо-для забав то що треба.


Паша Павленко! Дзідзьо досить успішний розважальний проект. Це факт - бажаєте ви це визнати чи ні. Проект розважальний, тому не слід шукати високі ідеологічні мотиви. Музикальність і професійність аудіопідготовки проекту теж не викликають сумнівів а ні на хвилинку. І якщо ваам, Павле, в житті не поталанило в шоу бізнесі - не слід лити бруд на успішні музикальні досягнення. Повірте, пану Михайлу і компанії начхати з великої гори на ваш тявкіт.)))


У всякому разі від музики Дзідзьо набагато менше шкоди ніж від торгашів і спекулянтів, які нічого не виробляючи досить непогано живуть. Купив за гривню, завантажив в бус, десь перевіз трошки, продав за десять. Заробив))) От це справжній паразитизм, і так живе 90% населення України. От це жах! І не чіпайте пана Дзідзя(Михайла) вашими "високоідеологічними" роздумами. Проект розважальний! Прошу не забувати!


Словом так- з підведених підсумків ваших коментарів можна зробити висновки:
"Пісні мегапозитивні,несерйозні, якими він заробляє собі на кусочок хліба,
він має талант, інакше б крутив свиням хвости,. "і Величезну роль в популярності зіграв...як не банально Мейсон.
Яке прищеплення моралі,яке виховання патріотизму,які високі ідеали,який ПАФОС!!!!
А людям на це давно начхати, люди прийшли випити і побавитись.Дзідзьо - як тут пишуть - це новий виток в шоу-бізнесі,
цитую-"його суржик і мати якими він вправно володіє - це навіть краще ніж у Верки Смердючки"
Ось тобі Дзідзьо! НЕ РОБІТЬ З НІЧОГО СТРАШНУ ТРАГЕДІЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО МАСШТАБУ!
всі інші- це Образно кажучи -вони вертаються з церкви, а потім їдуть на базар продавати розбавлене водою молоко
і несвіжий сир своїм же браттям українцям.
Музикальність і професійність аудіопідготовки проекту теж не викликають сумнівів а ні на хвилинку.
У всякому разі від музики Дзідзьо набагато менше шкоди ніж від торгашів і спекулянтів,
Купив за гривню,перевіз трошки, продав за десять. Заробив))) От це справжній паразитизм, і так живе 90% населення України.
От це жах! І не чіпайте пана -Дзідзя(Михайла) вашими "високоідеологічними" роздумами

читаю ваші коментарі - і самого жах пробирає, - ніхто немає нічого проти вашого любимого кумира Дзідзя-
який своїми поганськими піснями забиває у ваші голівоньки хвору ідею, та веде пропаганду морального упадку та знищення
здорового глузду, нехай собі співає на здоровя, і ви всі слухайте також собі на здоровя, і не потрібно говорити ,
що тут щось шукаю , якусь істину чи я вчепився і сиплю негативні коментарі в сторону Дзідзя. Я тільки хочу сказати -
що існує інша музика, яка несе любов і гармонію в житті, яка спроможна творити чудеса і захоплюватись у всі своїй красі
- якій не підвладні а ні час , а ні модний тердем, про яку слід памятати, і деколи слухати, щоб не скотитись до
славнозвісного творчого ідеалу як у Дзідзя- МЕЙСОНА( СВИНІ),і не думати про завтра де б випити чи погуляти,
чи в що вдягнутися, дбайте про духовну їжу і духовне вбрання,щоб не запастити свою душу.

бУДЬТЕ ВИ ЛЮДЬМИ - А НЕ СВИНЬМИ...
всіх вам благ.


Дякую


Пане Павло! Не розумію я вас! Вас як полухаєш - то співати потриібно Заповіт Тараса Григоровичв Шавченко. Чи любов-морковь Ані Лорак?
Завжди відносився до музики(пісень) як до заспокійливого, розслабляючого засобу, який дає змогу відключитися від реальності і перепочити. Принципово не слухаю ідейну музику - хватає телевізора, інтернету і т.п.
Вибачте, але не хожу до церкви. Комерціалізація там така ж сама як і всюди - все за гроші - народився -плати, помер - плати. Місцевий отець Василій авто як рукавички міняє, будується, магазин продуктовий побудував... Бізнес бляха муха))))


Про Мейсона! Передача На добраніч діти - ведучі Хрюша і Степаша - і тут свиня, мультфильми про Фунтіка, Віні Пух з Пятачком- трясця його! Всюди пятаки! так що Хома не перший свинолюб))) А музика у них на проекті цікава - це не новітні рокери або андеграундники на чтори акорди і два гітарні ефекти. І вокальні дані у Хоми на висоті - це вам не шоу шепелявих Вакарчука.


Шановне панство! Не існує паганих напрямків в музиці, є музика пагана та хороша. на забавах музика має забавляти, а не нести високоідейний зміст, і більшість людей що поливають лайном окремих виконавців є їх таємними фанатами. Здоров*я усім та еарних заробітків.


Шановне панство! Не існує паганих напрямків в музиці, є музика пагана та хороша. на забавах музика має забавляти, а не нести високоідейний зміст, і більшість людей що поливають лайном окремих виконавців є їх таємними фанатами. Здоров*я усім та гарних заробітків.


Завдяки Дзідзьові на вечірках на 5-6 російських пісень стало менше...Молодець,Дзідзьо!!!


останній коментар вагоміший, ніж ВСЕ, що було написано раніше.


Нестор Сороколіт, респект вам за влучність. :)
А теперь питання: midi цієї пісні хтось має?


Шановний пан Павленко зі своїм коментарем переплутав сайт лабухів із сайтом СВІДКІВ ЕГОВИ,матері його ковінька