Івасюк Володимир - Червона рута / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Івасюк Володимир

Червона рута

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
8.6 МБ
Тривалість:
03:45
Мінусовку додав:

Юрій Рубай

4 Липня 2015

Опис:

Новий варіант. Тільки для тих кому підходить


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 163 (Голосів: 4)

Додаткові дані:
Тематика:
Св'яткова
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Аматорська , Обрядова(весілля, свята, і т.д)
Додати в Twitter

Коментарі:

кльова робота!!! Можете зробити її в Fm?


Одна з найкращих на сайті, ІМХО!!!!


Приємно чути. Користуйтесь хлопаки. Всім успіху


ЦЕЙ МІНУС ДЛЯ УТОПАЮЩИХ ЇМ МОЖНА ЗАПРОПОНУВАТИ


Утопленик Коля занімайся краще своїма фотографіями і не критекуй у чому не розбираєшься. Судя по коменту ти і фотограф не в пі...ду не червону армію. Тоже мені "Нептун"


Юрку Рубай підтримую твій коментар!!! Фонограма мені дуже сподобалася!!!


Коля Якимчук, ну що там, знову бас бочки не хватає,чи що на цей раз тобі не вгодили????????? Так ти фотограф???!!! ХА-ха. Заказчики хоч на твоїх фотках свої лиця бачать??? Чи теж чогось не хватає ?(маю на увазі в твоїх фотках)


Так, сумніву нема. Дуже гарна робота!!! Дякую щиро!!!


Так, дійсно гарно звучить, дякую.


ХЛОПЦІ ВИ ПУТАЕТЕ МЕНЕ ЦЕ МІЙ СИН ЗАЙМАЄТЬСЯ ФОТО А Я ЗАЙМАЮСЬ МУЗИКОЮ З 10р. МЕНІ 57 РОКІВ юРА Я ТЕБЕ НЕ ОСКОРБЛЯВ ЯКЩО НА ПІШЛО ТО ТИ ПРОСТО ГОРНИЙ ЧИ СІЛЬСКИЙ ЧИ ГОРОЦКИЙ (кОЗЕЛ)


Микола Маестро!Рахуйтеся з словами, не боїтеся за такі слова відповісти.


C#m а можна в Fm


ПІЗНО ВЖЕ ВСІ ЦІ ЗАПИСИ В МОЮ АДРЕСУ ЗБЕРЕЖЕНІ І ЯКЩО ТРЕБА БУДЕ ДО БУДЕ ЗАЙМАТИСЬ МІЙ АДВОКАТ ВИ ВСІ ЛАБУХИ ПРОСТО ПІДСТАВИЛИ ЮРКА


ЮРА ХОЧУ ТОБІ НАПИСАТИ ЧИ СКАЗАТИ ЩО НАДАЛІ ФІЛЬТРУЙ СВІЙ БАЗАР ЗА ПІ...ДУ ТУ ЩО ТИ НАПИМАВ МОЖЕШ КРЕПКО ВІДПОВІСТИ ЯКЩО Я ЗАХОЧУ


Гурт "Горяни":ВИ ХТО ТАКІ ДЛЯ МЕНЕ ВИ ДЛЯ МЕНЕ ПРОСТО (ООО)


Микола мені за тебе соромно. Мені також за 50 але обсирати за роботу яку ти даруєш іншим це огидно, низько, бачиш скілько в тобі гімна.Це тебе совкове життя так скрутило. Я на хворих не ображаюся, як що в голові вавки треба пити зеленку зрозумій ДЯТЕЛ.Ти не вартуеш більше щоби я тобі відповідав. Я дякую всім і низький уклін хто оцінив цей мінус, я і на далі буду плідно всіх радувати.


Краще ти би Микола був фотографом.


Гурту "Горяни" РЕСПЕКТ У вас дуже класні мінуса. Пацани так тримати. Успіху Вам.


юРА мені за 50 також але обсирати мене це гидко, низько, бачиш скілько в тобі ВЕЛИКОГО гімна.Це тебе музикальне життя так скрутило. Я на БОЛЬНИХ не ображаюсь, як що в голові вавки треба пити не зеленку а йод зрозумій кОЗЕЛ.Ти будеш спати в гомні нюхати гомно і їсти гомно кОЗЕЛ


Микола, мій діагноз підтвердився,це "Шизофренія" явний клімакс сірої ридини в острій вираженій формі.Ти писав що маєш адвоката, так він лежить разом з Наполіоном і Гітлером в палаті №6 Ради и вас приняти. Адреса дзоніть тел; 103 хлопці по виклику №4 бригада. Місця ще є. Ви як почетний гість для них. Вдалого лікування.


В мене на таких як Микола добрий імунітет. А він ПАДЛЮКА!


ЮРА ТИ СИДИШ БАГАТО РОКІВ ЗА СВОЇМ ДОВБАНИМ МУЗИЧНИМ СТАНКОМ І НЕМОЖЕШ НАПИСАТИ НОРМАЛЬНИЙ МІНУС ПРО ЧЕРВОНУ РУТУ ГАНЬБА ТОБІ ЯК КОМПОЗИТОРУ ЛУЧШЕ СПАЛИ СВІЙ МУЗ.СТАНОК ТИ СЛАБЕНЬКИЙ УКРАЇНЕЦ ТИ ПРОСТО ДОЛБІК Я НА ТЕБЕ НЕ ОБІЖАЮСЬ НА ТЕБЕ ВЖЕ ОБІДИЛАСЬ ТВОЯ СУДЬБА ТИ ВЖЕ СТАРИЙ ПЕНЬОК А ХОЧЕШ ЩОСЬ ДОКАЗАТИ ЯКЩО ТИВЗЯВСЯ ЗА ЦЕЙ МІНУС ТО НАПИШИ, ДОКАЖИ МУЗИКАНТАМ ЩО ТИ МОЖЕШ І ТОДІ ВОНИ ПОВІРЯТЬ ЩО ТИ НАСТОЯЩИЙ ЛАБУХ І БУДУТЬ ТОДІ ТЕБЕ ПОВАЖАТИ А ТЕ ЩО ТИ ПИШЕШ В МОЮ АДРЕСУ ЦЕ ПРОСТО СМІШНІ БАЙКИ А ЯКЩО ТОБІ ЩОСЬ НЕПОДОБАЄТЬСЯ ТО ІДИ У ВІЙСЬКОМАТ І СКАЖИ ЩО Я ХОЧУ ЗАХИЩАТИ СВОЮ УКРАЇНУ ТИ НАПЕВНО ВІД АРМІЇ І ПРИЗОВА ХОВАЄШСЯ ЗА СВОЇМ ДОВБАНИМ МУЗ. СТАНКОМ


Ой Миколо що тобі сказати,не судьба пишеться, а по укр це доля. Москаляка я тебе розкусив. Тобі вже я бачу мозги принесли з масажного салону. Ти є ДЯТЕЛ який долбає на твоїй мові ДОЛБО...Б. Діагноз ти вже маєш. І не треба мені відписувати и думати бо з не привичкі буде голова боліти.А всеж в кого ви лікуетесь? Хто ваш психіатр. Ну да тому тебе в АТО не забрали. Пока ЧМО!


ПОКА ЧМО.


мИКОЛА, кожен судить по собі. Відчув яка ти гидота.