Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » "Неплотні" самограйки?
"Неплотні" самограйки?

Привіт, друзі.Часто побутує така думка, шо живі кантори ігнорують самограйки впринципі, бо "неплотно", "не лягає в мікс", "не пробиває"...Навіть поважні, шановані клавішники, буває, тим грішатьЧому так?А во вам відео, яке розкладе все "по поличках".В компетенції того дядька сумнівів не маю.

Уточняю заздалегідь: хто не розуміє польської - дивитися марно.

Інджой:https://www.youtube.com/watch?v=Z2My4ndtVYo&ab_channel=BartekKrzemi%C5%84ski

Віталій привіт. Я три роки назад продав Roland XP-50. Забрали його для гри в ВІА на теплохід. Уороче підробляли напевно хлопці. Коли з ними зтелефоновався спитати чи все гаразд, то вони мені дали таку відповідь: Не підійшов він нам, бо не лягає в мікс. Щось ,,тер,, мені таке, що певно треба було курси по тертю проходити. Так я нічого не зрозумів. Я цього не розумію. Як може клава не підійти і т.д? Ну хоч вбий мене але не розумію. В мене є знайомий в якого проблема точно така сама тільки з мікрофоном. Перекупив з два десятка і ніяк не лягає в мікс. Співаю я- все чудово. Питання: Що це за казус?

Здоров, Вадиме.Стосовно явища, яке ти описав, моя думка така: люди просто самі до кінця не розуміють, чого насправді хочуть.І то печально, бо кожного разу буде "не то".А ше можливий варіант, шо люди просто не вміють грамотно відстроїти частоти.От сам подумай, той же славний (якшо не сказати "легендарний") ХР50 хлопцям "не лягає в мікс???То геть чисто всім він нормально вписувався в мікс (а хто його тільки не використовував...), а їм, бачте, "не лягав".Може діло в невмінні користуватися мікшером і еквалайзером?З мікрофоном трохи інакше, бо то, шо ти чуєш власними вухами, коли в нього співаєш, помітно відрізняється від того, шо є на виході в колонках.Дуже добре то можна помітити, якшо послухати запис свого співу.Так шо знайомому просто здається, шо "не то", якшо ти кажеш, шо сам береш його мікрофон і всьо добре.В мене, наприклад є три мікрофони: Shure, AKG i Beyerdynamic.Використовую в залежності від приміщення.Ну і під настрій також, бо Shure - яскравий, стальний звук, AKG - збалансований, чіткий звук, легко відстроїти, Beyerdynamic - мягкий, але щільний, оксамитовий такий, дуже приємний звук.

Таке моє бачення.

Віталій, згоден з тобою на всі 200. Ти правильно сказав, що всім підходив Роланд, а їм ні. Таке враження що його випускали під окремий колектив зная що він їм ляже в мікс.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти