Переїзд на новий сервер. - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Переїзд на новий сервер.

Шановні друзі! Хочу сповістити, що сайт, переїжджає на новий сервер, у зв'язку з чим можуть бути проблеми з функціоналом самого порталу! Приносимо вибачення за тимчасові незручності!


Колеги і користувачі даного порталу! Незабаром на порталі "Українські мінусовки" відбудуться зміни та оновлення. Просимо усіх Вас, активно долучатися порадами та ідеями що до функціоналу, логістики та ергономіки даного порталу! Дослухаємось до кожної Вашої думки! Поради та ідеї, можна залишати у коментарях під даною публікацією! Зробімо разом наш ресурс!
Додати в Twitter

Коментарі:

Пропоную зробити публічну модерацію мінусовок, які завантажують користувачі.


Пошук по форуму, щоб не дублювати теми.
Також пропоную робити платні послуги - підняти оголошення в ТОП, виділити коліром, ТЕРМІНОВО.....
Цитування повідомлень від дописувачів однією кнопкою
Правила форуму за злісне не дотриання яких - БЛОК користувача.
Можливість ставити "вподобання" дописувачам, а також рейтинг учасників
Нібе все ;)


Ніби все:)


Модерація коментарів: якщо ганити фонограму, то контретно по пунктам (зажато звучить, не ті інструменти підставлені, погано зведено, тощо), а не просто писати "фуфло". Тоді і толерантність спілкування буде краща, і початківцям буде цікаво почерпнути нюанси музикописання.


Усі поради слушні! Коли будемо формувати "нові правила" порталу обовязково усе врахуємо! Дякуємо!


Не розумію навіщо на головній сторінці Топ завантажень за весь період, краще переробити на Топ завантажень за місяць, максимум рік!


скажіть будь-ласка чому не відкриваються мінусовки


Ідей багато, порад доста, невідомо чи справитесь.

Найперше це адаптивність сайту. Вже три роки тому як інтернет диктує нові умови. Сайт повинен бути адаптивний під бужь-який мобільний пристрій, адже статистика показує 60-80% користувачів сидять з мобільних пристроїв.

Чат себе не оправдав. Я б йому дав нове життя, або взагалі забрав.

ТОП завантажень практично не змінний і зациклений на одних і тих самих піснях, а він повинен дихати на повні груди (бути динамічним). Можливо "ТОП за тиждень" залишіть замість "ТОП завантажень".

"Останні коментарі" (останніх 10-20 записів) бракує на головній сторінці. Це збільшило б інтерес до нещодавних тем, які обговорюються у форумі. Бродити по форумі і самому вишукувати нові теми і чи щось змінилось - втомливо.

Якщо б тут зараз були "лайки" ("дизлайки"), то ми б довідались чи відвідувачі підтримують цей коментар (ідею) чи ні. А це в свою чергу повпливало б на рейтинг користувача, якщо це взагалі потрібно. Топ користувачів (за тиждень/місяць також було б правильно) би ожив. А це повірте стимул. Менше б грядки поливались в іграх однокласників)) (жартую, мабуть таких вже й так одиниці)

та й хватить поки що з вас.
Сайт і так топовий! ДОРЕЧІ в три-чотири рази більше відвідування ніж на ГІРКО. Ото гірко народ розвели на бабло))) Файно менеджер попрацював. Перша 20тка трохи ще має дзвінки, а інші чотири поверхи нижче чекають на обіцяні замовлення.
Рік тому їх рейтингову систему взламав (поперемішував), день не працювало, потім мій ip забанили. Розкрию вам секрет - все там накручується штучно (я перевірив). А відвідуваність мізерна. Ото й було колись відвідування, коли ви самі своїми репостами робили взривну хвилю. Тобто ви самі себе розкручуєте, а тим хто не платить, ще й забороняють вставляти посилання на свій сайт. Це нормально? (моє звернення на їх сайті тупо видаляють)


Геніально!!! Дуже дякую! Усе буде враховане обіцяю особисто!


Я Вас прошу зробіть ПЛАТНУ РЕЄСТРАЦІЮ!!!!
А для РЕКЛАМОБОТІВ - воріт, матраців, трусів, ліжок і всякого не МУЗИЧНОГО непотрібу - ДВОЙНУ ПЛАТУ!


В розділі куплю/продам оголошення повторюються. Це якимось чином можна проконтролювати. Добре було б поправити підрозділи (назви, регістр написання і т.д.). При додаванні оголошення зробіть, щоб можна було закинути всі фотографії зразу, а не по одній як тепер і добавити поле ціна для обов'язкового заповнення, щоб можна було сортувати оголошення в тій рубриці, яка тобі цікава за ціною чи датою додавання.


Перш за все щиро врядчний за вашу роботу та цей сайт! Він просто промінчик сонця та ковток свіжого повітря!

Хотів би із свого боку зробити пару пропозицій
1. Зробити плееєр на головній який буде грати випадкові мінусовки із сайту, із можливістю наступного треку або перейти на сторінку мінусовки та залишити відгук/завантажити її (не окрему службу радіо, а просто плеєр на аяксі який буде для кожного наступного треку отримувати випадкову мінусовку) Для себе зробив такий сервіс сам, і обожнюю прослуховувати ці мінусовки, дуже часто трапляються справжні коштовності, які так і хочеться скачати...
2. Зробити попереджувальне вікно для тих хто користується блокувальником реклами із проханням відключити. Самому доводиться користуватися ним і інколи забуваю додати наш любимий сайт в білий список.
3. Полюбому робити якісь способи монетизації, т.я. на рекламних блоках далеко не заїдеш - послуги хостингу годувати чимось потрібно... На вскидку пару варіантів:
3.1. Можна запозичити ідею "шапок" із онлайн забавок, тобто платні якісь статуси, наліпки, бейджики, щось на кшталт "спонсор проекту" або просто щось веселе чи навіть на вибір користувача...
3.2. Простий віджет пожертв на головній
3.3. Розділ куплю/продам модернізувати і зробити щось на шкталт олх із можливістю підняти в топ, виділене (для монетизації) і рейтинги продавців
3.4. Підключити креативних людей що б придумали ще щось :)
4. Топи річ потрібна, розвинути та розповсюдити рейтинги всюди по можливості. Рейтинги коментарів, рейтинги користувачів не лише як авторів аранжировок, але й окремо як коментаторів що доволі важливий показник в плані самих коментарів (в цьому місці дуже велику увагу приділити накрутці рейтингів та їх захисту, адже це завжди головна ціль для "накруток"). На головній зробити віджет топу де ти можеш сам обрати період, бо цікаво подивитися не лише топ за день чи за місяць, але й все такий і побачити кращі мінуси всіх часів і народів...
5. Ввести контроль за мінусами, заливають все підряд просто що б залити, виполімо цей бур'ян та не допустімо його появи в майбутньому

З.І. Займаюся веб-розробкою (бекенд) тому при потребі з радістю готовий допомогти....


І почистіть розділ сайти партнерів - дуже багато сміттячка...


Олексій, велике спасибі за такі змістовні та конструктивні ідеї! Обов'язково врахуємо


Не знаю як все буде... але в мене як простого користувача сайту з 2012 трошки музиканта але переважно вокалюги)) всього пара прохань. 1) Зробити чітко окремий розділ інструментальної музики а в ньому вже по категоріях. Польки. Повільні інструменталки або фонова музика ...чи якось так... Щоб можна було заванташувати різну музику і ні в кого не було питань Що і Куди? А мінусовки повинні залишитись Українськими! Перш за все і мати окремий розділ. 2) Дуже хотілось би бачити розділ з музикантами які займаються написанням фонограм і до яких можна звернутись в будь який час і домовитись. Думаю такі люди знайдуться. Щоб не шукати десь на форумах і по різних сайтах. Дуже потрібно вокалітам та і для музиканта "на струни" чи тп. зайвим не буде. Дуже невистачає такого на сайті. І до речі за ці роки сайт мене ні разу не підвів і не раз виручив, познайомив з хорошими цікавими музикантами. За що я вдячний розробникам і адміністрації. Вибачте, якщо Щось не так написав. Але може хто і підтримає. Ще раз Дякую.


Доброго дня. Я теж з пропозицією. Гадаю, на порталі розміщають багато НОВИХ АВТОРСЬКИХ ПІСЕНЬ. Але ж вони швидко "ховаються" у звязку з новими "заливками".І далі навряд чи хто зможе їх"задавати", бо вони ще не є хітами. То чи не варто відкрити рубрику "Нові авторські твори", адже є зараз достатньо нового українського продукту і нових маловідомих авторів, які готові поділитися своїми доробками. Дякую.



ᅠЦе все дуже класно: ідеї, нововведення, оновлення... Але в нашому випадку такі речі недоречні в той час, коли елементарна база-основа страждає.
Іншими словами, ви просто переносите нові меблі в ту ж занедбану квартиру, без кап ремонту. Хіба не доречніше доопроацювати старе, потім думати далi?
ᅠОтже, перша частина про сервер, це звісно


добре, і треба починати з елементарного.

ᅠТакі речі, як:
• Файли-дублі (зустрічалися по 5 шт.! Ідентичні! Здуріти можна!) неякісні задавки, якісь незрозумілі інструменталки, просто групове завантаження файлів, неоформлених практично ніяк (смішно, але самі риють собі яму: шанси знайти мінус в пошуку, в подальшому коли він пропаде зі списку нещодавних поповнень падають в рази), і ще купа невідповідних правилам файлів — це думаю, без перебільшення точно до 40 відсотків всього матеріалу тут.
• Близько 98% користувачів реєструються просто скачати мінус. Та заради ж Бога, скоро добіжить до 350 000 зареєстрованих користувачів! Як ви думаєте, який відстотк з них після закриття вкладки ще коли небудь згадає про цей сайт? І це в кращому випадку, бо як згадає через тиждень, бо загубить мінус, то звичайно прийде ще раз реєструватися, щоб знову скачати...
Далеко бігати не треба.. рік тому тому ввів задля цікавості кілька прізвищ знайомих... хай йому грець , та вони всі тут є - безіменні профілі, по кілька аккаунтів).
ᅠІ тепер ще задача придумати, що з ними надалі робити.. а може і нічого, коли не заважають і не гальмують сервер... хто його знає, думайте самі
• Чат, котрим не можливо користуватися.
• Незрозумілий пункт: Радіо, якого нема
• А от форум прикольний, тільки багато якихось дурних розділів, які на кілька також можна скоротити.
повинні бути розглянені першочергово.
ᅠА таке як інтерфейс, обкладинка думаю всіх ітак влаштовують, простенько примітивненько, нема до чого придиратися.
До речі, Богдане Дмитровичу маленька порада, можна midi і ноти якось іншим окрасом позначити, практика показує в процесі пошуку не надто зважаю на текст в дужках в кінці.

ᅠОтже, розбираємося зі шлаком, ну а далі, якщо в цілому, то слово честі ще не читав попередніх дописувачів, так одним оком пробігся по перших комментах, люди правдиво кажу, толкові речі пропонують, слухайте їх.


Скажіть будь-ласка, чому не працює куплю продам???


Напишіть будь-ласка, чому не завантажує стилі???


Де, саме? Які стилі? Може дайте посилання яке.. ми ж даруйте, не телепати..