Переможці Другого Всеукраїнського конкурсу-фестивалю "Зимові Зустрічі" - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Переможці Другого Всеукраїнського конкурсу-фестивалю "Зимові Зустрічі"

Ось уже став історією Другий Всеукраїнський конкурс-фестиваль вокалістів "Зимові Зустрічі". Ще раз хочеться подякувати всім учасникам, організаторам, партнерам та жюрі конкурсу.


Ведучим конкурсу був Ростислав Кравчук (м. Рівне) Отже, переможцями стали: Дитячий вокал: 1. Іванець Богдан (м.Винники, Львівська область) 2. Заремська Катерина (м. Рава-Руська, Львівська область) 3. Мельник Нестор (м. Львів) Підлітковий вокал: 1. Мариневич Юлія (м. Рава-Руська, Львівська область) 2. Шило Мирослав (м. Тростянець, Сумська область) 3. Грабовецький Роман (Львів) Жіночий вокал: 1. Семенів Тетяна (м. Борислав, Львівська область) 2. Бабич Лариса (м. Тростянець, Сумська область) 3. Федак Ольга (м. Львів) 4. Переможець у номінації “Жага до співу” – Людмила Чернявська (м. Луганськ) Чоловічий Вокал 1. Шевчук Ярослав(м. Рівне) 2. Кочило Василь (м. Бурштин, Івано-Франківська область) 3. Кухар Михайло (смт. Макарів, Київська область) Багатоголосий вокал: 1. Зразковий фольклорний гурт "Марічка" (м. Калуш, Івано-франківська область) 2. Вокальне тріо "Акварель" (м. Рава-Руська, Львівська область) 2. Вокальне тріо "Мальви" (м. Рава-Руська, Львівська область) 3. Молодша група Нововолинського центру дитячої та юнацькоїтворчості (24 особи)(м. Нововолинськ, Волинської області) Особлива відзнака журі в багатоголосому вокалі: 1. Дует "Мармальова+Михалевич" (м. Ковель, Волинська область) 2. Дует Романа Грабовецького та Наталії Чмир-Козар (м. Львів) Приз глядацьких симпатій дістався: Молодшій групі Нововолинського центру дитячої та юнацькоїтворчості (24 особи)(м. Нововолинськ, Волинської області) Жюрі конкурсу: 1. Назар Савко - фіналіст проекту "Голос Країни. Нова історія" 2. Ірина Чікель - солістка Львівського Національного Академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької 3. Микола Мисик - генеральний директор агенції святкових послуг "Персона Грата" Більше ви зможете дізнатися на офіційному сайті фестивалю http://winterfest.com.ua
Додати в Twitter

Коментарі:

Маленька поправка - Іванець Богдан м Винники ))))


Повернулись з конкурсу, неймовірно вражені.Дякуємо організаторам,спонсорам,ресторану "Гетьман",готелю "Галактика"і особливо Роиану Романовичу,ви класний!!!!!!
М.Тростянець Сумська обл.


Велика подяка п.Роману за такий чудовий захід! Вражень просто ціле море... Прекрасна організація, достойне проведення та обслуговування такого великого дійства ще раз продемонстрували і доказали справжній професіоналізм усіх хто був причетний до "Зимових зустрічей 2012". "Гетьман" традиційно на висоті, прекрасний ресторан з чемним та уважним персоналом, їм теж велике спасибі... Також неймовірне задоволення принесло спілкування з нашими друзями музиками з "Гетьмана", друзі вам та вашим дівчатам удачі та творчих здобутків, а вашій студії звукозапису процвітання...
Ну і звичайно найголовніше порадувало те, що представник саме нашого міста, Ярослав Шевчук, в категорії чоловічого вокалу виборов перше місце. Ура!
РІВНЕ рулить!!!


Сам конкурс супер, організатори молодці!!! А щодо оцінювання, то мало приємного. Особливо діти. Перше місце посів хлопець, спів якого годі й згадати. Як оцінювало жюрі(вроді би і не далекі від вокалу люди). Не хочеться думати, що був підкуп, але на це виглядає. Якщо так треба було дати 1-місце цій дитині, то можна було б хоч подвоїти чи потроїти місце, адже були набагато сильніші діти (це не тільки моя думка, але багатьох інших в залі). Приз глядацьких симпатій вибирався по принципу "хваліть мене мамо, а я вас" (кого більше, той і переможець).
Незважаючи на це, конкурс получився на "ура". Пану Роману величезне спасибі!!!! Сподіваємось, що наступного року боротьба буде більш чесною, а жюрі достойно виконає свою місію


Щиро дякуємо пану Роману за чудовий конкурс , дружню амосферу та гарну організацю.


sswwxx "Перше місце посів хлопець, спів якого годі й згадати." Там було всього два хлопці - солісти. Може Ви виходили у цей час. Місця дітям розподілені справедливо. Я сама для себе виділила цих хлопчиків. Нажаль гарного дитячого співу було не багато, але можна було б уважити всіх діток (була гарна дівчинка з Києва): і подвоєнням (потроєнням) місць, і індивідуальними грамотами. Нажаль інші групи у мене як раз розпорошені (запам`ятався правда хлопець з Трускавця). Але все ж враження склалося про справедиве розподілення. Я, наприклад, отримала лише диплом за участь (правда і того не отримала,бо поспішала на поїзд :)), хоча вважаю, що заслуговую на краще. Але ж так думає кожен. І серед 10-х обов'язково буде хтось краще.


Щиро дякую Роману і компанії за надану мені унікальну нагоду бути ведучим на такому феєричному мистецькому святі. Це для мене колосальний досвід і приємна можливість зустрітись з добрими друзями. Всім респект!


Стосовно оцінювавння журі - можу вас запевнити - жодного підкупу не було. Стосовно рішень - то був їх вибір, я не втручався в процес, бо мені подобалися усі. Стосовно недоліків - будемо працювати щоб наступного разу їх було набагато менше (коли щось робиш - всього передбачити неможливо), стосовно ваших побажань - вони цікаві і слушні, будемо втілювати в життя. Ще раз хочу подякувати всім учасникам та гостям за підтримку.


Пан Роман дякую за чудовий фестиваль все було чудово. В мене є до Вас таке питання,звідки взявся учасник Кочило Василь м.Бурштин який небув у списках,акцент при нагороджені був оголошений "Виконавцям авторским пісням" казала Ірина Чікель,а решта пісні відійшли на другий план. Багато було вказано на невміння користуватись мікрофоном де і можливо був неточний спів, хоча фахівцям і без мікрофону можно визначити якість вокалу.З повагою до Вас.Юрій.


Перше місце посів хлопець, спів якого годі й згадати." Якщо так сатвити питання - то ліпше Вам взагалі не коментувати адже виглядає Перше - або Ви в музиці профан.Друге - або Вас просто в той час не було... Щиро сподіваюсь що друге... ))))))


Хочу принагідно подякувати за веселе товариство наших друзів з Рівного Сергія, Ростика і звичайно ж Славіка! Ярослав Шевчук надзвичайно талановита людина як аранжувальник і вокаліст! Що ще раз безапеляційно довів посівши перше місце в конкурсі чоловічого вокалу! Дякую Ромчику Метельському., адже добре знаю як він бідний набігався перед тим святом., скільки було клопотів перед святом і під час нього, саме обідно те - що він бідака навіть не знайшов хвилі сісти і перекусити за стіл! Настільки фанатично віддана людина!


Дуже вдячні за конкурс-фестиваль п.Роману Метельському!єдине побажання на наступний рік - це розділити вікові категорії! Неправильно, коли в одній оцінювальній категорії беруть участь діти віком від 6 до 12 років!Це різні вимоги і можливості самих дітей! І хотілося б, щоб був кращий звук ) щоб звукорежисер не тільки включав фонограму )) Дякую!