Конкурс вокалістів: Конкурс-фестиваль "Зимові зустрічі 2012" - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Конкурс вокалістів: Конкурс-фестиваль "Зимові зустрічі 2012"

Нарешті настав час нової зустрічі у Львові уже на Другому Конкурсі Українських Вокалістів "Зимові зустрічі 2012". Ласкаво запрошуємо усіх учасників та гостей свята 1 грудня 2012 року у Львів-Винники в ресторан "Гетьман"


Змагання відбуватимуться в п'яти категоріях: • Конкурс дитячого вокалу (вік до 12 років) • Конкурс підліткового вокалу (вік до 12-16 років) • Конкурс сольного чоловічого вокалу • Конкурс сольного жіночого вокалу • Конкурс багатоголосого вокалу Правила конкурсу 1. На конкурс дозволяється подавати тільки зразки вокальних робіт українською мовою в категорії авторської пісні, народної пісні чи кавер версії відомих хітів. Пісні під оригінальний супровід відомих українських естрадних виконавців не допускаються з метою застереження авторських прав. 2. Кожен користувач для участі в конкурсі може подати тільки одну композицію в кожній категорії. 3. Переможців у конкурсі визначає журі, склад якого, з метою мінімізації можливих впливів, буде озвучено на самому конкурсі. 4. Разом з заявкою на участь учасник має обов`язково вказати технічний райдер. 5. В учасника конкурс має бути заповнений профіль і присутня фотокартка чи аватарка. 6. Заміна заявленого учасника на іншого не допускається 7. До гостей фестивалю-конкурсу - заявки на відвідини конкурсу приймаються також тільки до завершення реєстрації. Зал для проведення конкурсу вміщає 220 людей. Тому, з метою оптимізувати видатки і організувати все вчасно, вводяться додаткові жорсткі правила: Видатки на дорогу, проживання та харчування - ваші. Вартість одного місця як для учасника, так і для гостя - 110 грн., на цю суму вам гарантується стіл протягом фестивалю-конкурсу. Проплачувати потрібно до завершення реєстрації на картку в ПРИВАТБАНКУ. Номер картки 4405 8858 1721 8917 для Метельського Романа Романовича. При пересиланні через касира вимагати вказання від кого платіж і дублювати телефонним дзвінком на мій номер +38 (067) 675 93 84 під час, або після платежу, але не пізніше 10 хвилин. Гості, котрі хочуть відвідати фестиваль-конкурс, теж сплачують по 110 гривень за наведеною вище схемою. Про часовий план та сценарій конкурсу-фестивалю буде повідомлено окремо. З повагою, Адміністрація порталу.
Додати в Twitter

Коментарі:

а яке заохочення учасникам або ж переможцям?


призовий фонд буде озвучено по завершенню реєстрації. Зараз він ще формується.


доброго дня! у мене запитання: чи може я подати відразу 5 заявок? одна дитина до 12 років,двоє 14 і 15 років ,одна - 17 років і один дует? і чи можна це все проплатити одним платежем?


Звичайно можете!
Ви проплачуєте одним платежем, телефонуєте мені 067 675 93 84 і диктуєте імена та прізвища учасників та гостей з їх категоріями. І все.


добре,дякую,думаю в вывторок проплачу


Скажіть, будь ласка, чи можуть одні і ті ж учасники брати участь і сольно, і дуетом? (Учасникам 14 і 16р.)І як їх реєструвати? Дякую!


Доброго дня! я вам проплатила 02.11 суму 550 грн. на 5 осіб: Шацька Юлія 14 років,Гичка Алла 15 років,Шуляк Ольга 17 років і дует Михалевич Володимир та Руслана Шацька.Бажано,щоб ми усі були разом.Будь ласко напишіть,або подзвоніть на яку годину і на яких носіях можуть бути фонограми. Мій тел. 0501997207 Руслана


добрий день!яку максимальну кількість учасників можна подати в одній категорії(діти до 12 і підлітковий вокал)?і підкажіть що таке кавер версії відомих хітів


Кавер-версія (англ. Cover version) — авторська музична композиція (часто відома) у виконанні іншого музиканта чи колективу. Виконання кавер-версії може повністю імітувати оригінал або радикально відрізнятися від нього.


Стосовно кількості виконавців - наразі обмежень немає.


а як подається заявка? де анкета?


скажіть, будь ласка:
1. Пісні Наталії Май - авторські?
2. Коли закінчується реєстрація?


1. Пісні Наталії Май - це її пісні, авторські - це написані для вас індивідуально.
2. Реєстрація завершується 23 листопада.


Перші фото з конкурсу:
http://vk.com/album44279284_166329391