Про інструменталки та мелодії інших народів. - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Про інструменталки та мелодії інших народів.

Вітаю!
З метою оптимізації та чіткішого структурування нашого порталу, всім до 1 вересня 2011 року користувачам пропонується перенести всі інтсрументалки та мелодії інших народів у свої профілі в альбоми. Посилання на них можна залишати на форумі і створювати там відповідні теми.


Якщо користувач не встигне перенсти свої файли - їх після 1 вересня буде видалено модераторами.

Сподіваюся, що всі користувачі встигнуть привести свої файли у відповідність до правил порталу, котрі діють з самого моменту його заснування. http://minus.lviv.ua/rules/

Наперід вдячні за розуміння.

З повагою,

адміністрація порталу.

Додати в Twitter

Коментарі:

Підтверджую готовність модераторів втілити в життя політику партії:)


Повністю згоден! Нарешті пролилося світло ... Сказано - зроблено!


Беремося за роботу хлопці!


Повірте, друзі!
В планах покращення ресурсу - а для цього потрібні такі рішучі заходи. Пояснювати довго - незабаром побачите.


Романе і треба кінець кінців навести лад і в катозі мінусів. Чому виставляються мінуса зарубіжних авторів.
Якзо сайт для мінусів українських пісен - то давайте цього і дотримуватися. Від того, що той чи інший виконавець проспівав зарубіжну пісню з переведеним українським текстом, вона не стане українською і їй не місце на такому сайті. І це правило повинно відноситися до всі користувачів незалежнл до їх статусу на сайті.
До речі - у профілі користувача, у посилані "Записи" на скільки я зрозумів, можливо завантажувати свої композиції(вркал, інструментал), а куди завантажувати чужі інструментали(закордонні)????


В "Записах" можна створювати різні альбоми, пипу "Я співаю", "Мелодії для конкурсів", "Класні інструменталки" і так далі...


Все досить зручно, я пробувв працює. Можна дозволяти скачування, ящо хочеш поділитись матеріялом, можна залишити лише прослуховування. Видаляється, редагується - одним словом зручно!!!! Лише треба читати правила сайту і дотримуватись.


Я, двома ногами - ЗА наведення порядку !!!
Хоча виникає декілька запитань:
1. Леонтьєв -Гордон
А ми удвох (бек) (супер)5688 - куди це подіти ???
2. Зорепад-Dance
Чорна-remix (бек)5737 - а куди, це ???
3. що робити з "білими розами" Шатунова та "ТІК" ???
4. що таке "інструменталки" ??? може всі фанери і є "інструменталками" ??? а якщо до інструменталки текст написати - виходить "пісня" ???
-------------------------------------------------------
На мою думку, можливо, треба просто зробити велику папку "СМІТНИК", і то все туди перенести. А краще - все зайве повидаляти, написати чіткі правила (з опреділенням стилів, жанрів та іншого), і народ сам почне загружати те, що вважає за потрібне. Порядок тяжко навести, якщо нема "твердості"...
----------------------------------------------------
Щодо моїх завантажень, то нехай "модератори" самі визначаються, що "наше" а що "не наше" !!!
-------------------------------------------------------


спочатку писав, а потім перевірив !!!
якби можна було б з папки "мінусовки", перенести в папку "записи" - то це було б добре... хлопцю, у якого 40 польок - треба все по-новому завантажувати :)))
____________________________________________________
МОДЕРАТОРИ - можете починати витирати "мусор", до 1 вересня не встигните :))) !!!


Питання доречне, межа дуже нечітка. 1 і 2 я б залишив. Шатунова б видалив, оскільки в цьому мінусі нічого нового і цікавого нема, просто переклад, причому як правило кострубатий. 1 і 2, а тим більше ТІК - це вже зовсім інше, це твори, які мають свою окрему художню цінність. Як і переклади Мельниковича, до речі.
Інструменталки як на мене - це мінус, в якому замість співу грає інструмент, який заважає співати. Отже, якщо не заважає, то нехай лишається, заважає - "с пляжа":)


Може не по темі, але я б ще позбавив права коментувати тих користувачів, які ховаються за ніком, не вказують, хто вони, звідки. Бо коли ти вказуєш хто ти, відповідно ти відповідаєш за свої слова, навіть перед тими, хто тебе знає. А так можна писати все, що завгодно, поливати брудом, і ніхто не знає. Панове, зверніть, будь ласка, на це увагу.


Абсолютно підтримую Сергія!!!


На рахунок фонограм, я ще зареєстрований на сайті сообщество ресторанных музыконтов, так ось там, коли заливаєш фонограму, вона спочатку проходить модерацію, тобто, модератори розглядають її, оцінюють підходить, чи ні, чи є вже така, чи якісна, аж тоді викладають її на сайт, або видаляють. Може, не треба вигадувати "велосипед", а зробити так само?


Сергій, думка хороша, але думаю, що ми просто не подужаєм стільки модерувати. Хіба збільшувати штат модераторів втричі. Крім цього, я часто вагаюсь чи видаляти мінус, тож чекаю на коментарі, щоб прийняти рішення.


Дякую п.Романе,що підняли це питання,давно пора.Хочу трохи заперечити п.Юрію Бульбаху.Інструменталки-це не мінусовки,в яких замість співу грає інструмент,який заважає співати.Інструментальні мелодії,в основному,пишутся для якогось конкретного інструменту(скрипки,гітари,труби і т.п.)або комбінації різних муз.інструментів(дует,тріо,квартет...)І під інструментальні мелодії не пишуться тексти(майже).Тому інструментальний мінус-це музичний супровід у якому повністю,або частково відсутня партія якогось інструменту,щоб музиканти мали змогу працювати наживо без оркестру.


Yura Reipashi, абсолютно з вами згоден, я так сформулював для простоти:)

Крім цього, ви пишете про інструментальні мінуси, а все, що є на сайті - це ж все інструментальні плюси, а не мінуси. Це або твори Хабаля, Тетруєва як завершені музичні твори, а решта - як я і казав "гранє замість співу":)


[[[Юрій Бульбах:Питання доречне, межа дуже нечітка. 1 і 2 я б залишив. Шатунова б видалив, оскільки в цьому мінусі нічого нового і цікавого нема, просто переклад, причому як правило кострубатий. 1 і 2, а тим більше "ТІК" - це вже зовсім інше, це твори, які мають свою окрему художню цінність. Як і переклади Мельниковича, до речі.
Інструменталки як на мене - це мінус, в якому замість співу грає інструмент, який заважає співати. Отже, якщо не заважає, то нехай лишається, заважає - "с пляжа":)]]]
=== п.Юрію, - на рахунок "тік" та Шатунова, моя думка проста - спочатку був Шатунов, хоч "тік" ми поважаєм (можливо) більше, і на рахунок "більш художньої цінності", то тут питання спірне...,,, - на рахунок "Васі М", він ніколи не писав, а був втілювачем чужих ідей:))) а Ваше опреділення інструменталки теж трохи хибне, бо часто, в піснях, в заспівах, присутня мелодія співу, яку ми тут "не наблюдаєм" через переважну кількість "задавок".
========================================================цитата: Сергій Мельник:Може не по темі, але я б ще позбавив права коментувати тих користувачів, які ховаються за ніком, не вказують, хто вони, звідки. Бо коли ти вказуєш хто ти, відповідно ти відповідаєш за свої слова, навіть перед тими, хто тебе знає. А так можна писати все, що завгодно, поливати брудом, і ніхто не знає. Панове, зверніть, будь ласка, на це увагу.
=== п.Сергію - я, Йосифів Роман Миколайович, 1966 р.н., прожив. в м.Дрогобич, один із засновників студії "ФЕНІКС" та студії "КОЗАК", якщо хочете подзвонити - телефон працює круглодобово, так як через наших "українців" та владу, приходиться зараз займатися трохи іншим, а не музикою. Але я Вас точно можу запевнити, що все що стосується "виготовлення" музики і "заробляння грошей на музиці" - досвіду 20 років, і чому всі "профі" грають "дєтство", я теж можу пояснити...:)))
=================================================
І ще раз, до МОДЕРАТОРІВ,... ви не "балакайте",... ви видаляйте весь "мусор" - для того ви тут і є !!!


може не в тему, але: Юрій Бульбах:Читайте правила!!!
"- Якщо ви заливаєте мінусовку гурту, дуету чи тріо - у графі "виконавець" потрібно писати тільки назву дуету, гурту чи тріо."
=================================================
поставте, вже оту кнопку "ПРАВИЛА ФОРУМУ" на головній, бо правила які читаються при реєстрації, не завжди вміщуються в голові і інколи хочеться їх ще раз перечитати.


Нпрешті!!! ))))) Пан Сергій вивів на "чисту воду" Козака ))) О, і імя і по батькові - і вся автобіографія... )))) То ж тре )))))))))))))))) п. Сергію респект!!! Роману Миколайовичу (Козаку) - теж ))))) Дай Боже всім здоровя )))))


Сергій Мельник:На рахунок фонограм, я ще зареєстрований на сайті сообщество ресторанных музыконтов, так ось там, коли заливаєш фонограму, вона спочатку проходить модерацію, тобто, модератори розглядають її, оцінюють підходить, чи ні, чи є вже така, чи якісна, аж тоді викладають її на сайт, або видаляють. Може, не треба вигадувати "велосипед", а зробити так само?
------------------------------------------------------
Юрій Бульбах:Сергій, думка хороша, але думаю, що ми просто не подужаєм стільки модерувати. Хіба збільшувати штат можераторів втричі. Крім цього, я часто вагаюсь чи видаляти мінус, тож чекаю на коментарі, щоб прийняти рішення.
----------------------------------------------------
Щось тут не пляше з арифметикою: максимум заливань на добу - 20 мінусовок - це година роботи/на добу
-------------------------------------------------------
Повністю підтримую п.Сергія, це може навести лад у хаті :)


Дай Боже, і Вам всім !!!


А я все - таки схиляюся до думки Юри. В принципі все робиться для користувачів! То нехай користувач має право обирати і "розрішати", особливо якісь спірні питання, - що треба а що ні ! Чи не так ??? Якось воно на мою думку було би так краще... В принципі користувачів більше ніж модерів, і негуманно приймати питання, і вирішувати (модерам) які стосуються "колкктивізму"... Видалити завже можна встгнути.


kozak-music. com: Дуже приємно познайомитися! Мої вітання!


Видалити завже можна встгнути - я з Вами згоден, але полеміку завели не ми... тому поприбирати перед школою, напевно потрібно. Народ має вирішувати, що він хоче,...але коли народ перетворюється в "толпу" - потрібна "тверда рука" для дороговказу :)))


>>І ще раз, до МОДЕРАТОРІВ,... ви не "балакайте",... ви видаляйте весь "мусор" - для того ви тут і є !!!
І ще раз, не вказуйте модераторам що їм робити і вони не скажуть куди вам треба піти.


Бодю, мають бути чіткі правила і чіткі рамки. Люди приходять до тебе до хати і мусять поводитися по тих правилах, які ти в своїй хаті запровадив. А не кого більше, ті і праві.Я мислю так.


>>поставте, вже оту кнопку "ПРАВИЛА ФОРУМУ" на головній, бо правила які читаються при реєстрації, не завжди вміщуються в голові і інколи хочеться їх ще раз перечитати.
Посилання на правила є на сторінці завантаження мінусів. Тому нічого не треба тримати в голові і при кожному завантаженні є можливість їх переглянути. Але не користуються цією нагодою. І ви не користуєтесь. Пункт "Не підписувати вкладення всіма ВЕЛИКИМИ чи латинськими буквами" точно не читали судячи з ваших мінусів.


п. Юрію, я вас вітаю ! Ви виграли приз "самого активного модератора" !
---------------------------------------------------
І не сприймайте так "обідчиво" загальні, хворобливі проблеми. Все, чим МИ (прості юзери) можемо помогти, це "чорними буквами на білому фоні" !!!
-------------------------------------------------------
А на рахунок - "піти" - залишитеся самі :)))


Пане Роман - нащо той сарказм ??? Ви якось своїми постами троха провокуєте народ... Давайте просто по темі. З повагою до Вас!


Я не "обідчивий", просто від вас такі "директиви" чую не вперше. Маєте свій сайт - там і командуйте. Почати можете з виправляння орфографічних помилок на головній.


Сайтів, де є все вперемішку хватає. Як писали в коментарях: людям то треба, от ми і викладаєм, нам не шкода. Ви подивіться на топ завантажень за тиждень, нонсенс. На сайті українських мінусовок лідирують інструментальні плюси?! То як можна пускати на самотьок більшість? Сайт перетвориться на сміттєвий бак.


Теж правда... От тобі і поле для роздумів! В спілкуванні і в суперечці істина народжується! Може ми її і знайдем...


Посилання на "ПРАВИЛА", дійсно є при заливанні мінусовок, але по всіх правилах веб-дизайну, посилання на основні розгалуження повинні знаходитись на головній сторінці (це не я видумав).
================================================
На рахунок БУКВ: (((Назва___________________________
Якщо залишите порожнім, ми спробуємо вгадати з вашого файлу))) - оту єрунду хтось написав, а дописати - що не пишіть латиницею та великими буквами, - не додумались ... вот і вся проблема, для всіх :)))


Сергій, може інструменталки в топ потрапили, бо всі до 1 вересня стараються їх встигнути вхопити? ;)
На самотьок пускати неможна, однозначний брак буде відфільтровуватись, але мені на противагу "премодерації" імпонує варіант коли мінуси потрапляють відразу на сайт, а потім користувачі долучаються, в коментарях вказують на "брак", є, зрештою, кнопка "повідомити модератора", щоб привернути нашу увагу, як ні, то ми рано чи пізно доберемся до того мінуса і видалимо.


"Правила веб-дизайну"? Нова лекція? ;) Ок, давайте не флудити, з вашими зауваженнями згоден, виправимо. Просто модератори до того не мають долступу, то тільки Роман може дати вказівку програмісту... Зробим.


Я тільки за те, щоб наш сайт користувався великою повагою серед користувачів, і всі знали, що на minus.lviv.ua є тільки якісні УКРАЇНСЬКІ мінусовки, яку би фонограму вони не вибрали.


Все, помідори закрутив, жінка вже давно спить, вже пора і мені :)))
Знову, і знову переконуюсь, що для такої полеміки бракує ЧАТу, з однією кімнатою !!!
Хлопці, всім дякую ! А мусор прийдеться прибирати, і не важно чи тещі, чи жінці :)))


І знову відписують кілька людей - переважно одні й ті ж. Мені дуже приємно бачити знайомі обличчя, але хотілося б також почути думки інших.
Стосовно сайту - ми рухаємося вперед!


Не хочуть відписувати,тому що досить подивившись "Топ за тиждень"стає зрозуміло,що "музикантам"які"грають" на ноутбуках не вигідний порядок на сайті,а таких тут багато.


Ну і навіть для "ноутбучників", АДМІНІСТРАТОР сайту пішов назустріч! Тобто, дозволив заливати "це все", у розділ свого профілю, створюючи відповідні посилання на форумах... Всі вигоди...


Чому це ноутбучників тут не шанують? Адже мінусовка на ноутбуці - та ж мінусовка, а інструменталка - та ж інструменталка. Це абсолютно різні речі. Якщо людина співає - вона співає під мінусоквку. А якщо в цій мінусовці на місці вокалу прописана інструментальна партія - то це інтрументалка або версія для караоке. Чи я чого не розумію?


Мова напевне йшла про то, що інструментали багато хто грає під "самограй". Ну і під всілякі болванки, дограючи сольну партію інструменту "вживу".
Ну а ті, хто напевне не вміє грати і догравати, Yura Reipashi: і назвав "ноутбучниками"... Я напевно з ним погоджусь.


То якось так тупо звучить - музикант і не вміє грати. Навіть уявити важко.(((


Назар Рибак:
То якось так тупо звучить - музикант і не вміє грати. Навіть уявити важко.(((
______________________________________________________

А я в тому впевнений що відсотків 50 а може і більше зареєстрованих на цьому порталі не вміють грати, а себе вважають музикантами. Бо проїжджаючи повз деякі заклади в яких звучить у вечірній час музика і слухаючи ту "лажу" яку співають під якісну фонограму - то це не музикант і не співак - а таких, повірте, з моменту заснування порталу ой як розвелося.


Як це має виглядати на форумі? Тобто завантажую інструментал в свої записи, а на форумі створюю відповідну тему і даю ссилку? Буде тисяча тем - "Фрейлик-супер,Фрейлик 1,Фрейлик 2,Фрейлик 2375..."


Що цікаво теж, що робити з нотами і стилями ??? Ромчик чекаємо від Тебе відповіді... )))


Та сворити тему ССИЛКИ НА СКАЧУВАННЯ і хто захоче той закине. Займе місця не більше чим ВІЛЬНЕ СПІЛКУВАННЯ, а може і менше.


Ноти і стилі є в загальній базі, а стосовно записів - модуль на сайті зараз доробляється.


ЛЮДИ А ЯК БУТИ З МУЗИКАНТАМИ ЯКІ ТЕЖ ПРАЦЮТЬ З ЦИМ САЙТОМ БАГАТО РОКІВ ВОНИ НЕ МОГЛИ СПІВАТИ АНГЛИЙСКОЮ А ТУТ НА ТОБІ УКРАІНСКІ ТЕКСТИ ЩО ТУТ ПОГАНОГО МОЖЕ І МУЗИКАНТІВ ЗАГОНЕТЕ В ЯКІСЬ КУТ УКРАІНСКІЙ ТИ ЧИ НЕ


На рахунок інструменталів у мене народилася ідея... Чи можна зробити так щоб була кнопка (графа) пошуку яка би шукала файли з розділу "записи" ???? - На зразок - "пошук мінусовок". І не треба форуму і посилань. Роман поки "доробляється" може і то би якось доробити ?


КОЛИ ГРАЕШ БІЛЬШЕ 20 РОКІВ ВЖИВУ А ПОТІМ ПЕРЕХОДИШ НА НОУБУК ТО ТИ ЯК БИ НЕ МУЗИКАНТ ЯК ДУМАЮТЬ ДРУЗІ НА ФОРУМІ Р МЕТЕЛЬСКІЙ ПРАВИЙ МИ ТЕЖ ЛЮДИ


Шановний dinchik: постом вищо що я написав ??? Як Ви думєте - за Вас чи проти ??? Та шо Ви, шо я, що 99.9 користувачів сайту, всєдно пускают фонограму бо в живу тяжко повністю відпрацювати "сучасне" весілля (навіть з того самого самограю... Питання просто хто більше а хто менеше пускає мінус... Та і для чого та вся розмова...

Ромчик! Чекаємо відповіді.. 2- ома постами вище... Прокоментуй як тобі ідея ???


dinchik, ви працюєте багато років??? Сайт працює, якщо не помиляюсь, 3 роки). До речі, мова йшла про видалення інструменталок і МЕЛОДІЙ інших народів. Щодо іноземних мінусів з українськими словами ситуація не очевидна. Для мене принаймі. Почекаємо окремого роз'яснення цього питання.

Стосовно того, музикант ви чи не музикант, "теж люди" чи ні - вас кудись занесло не по темі. Не треба флудити на нескінчену тему ноутбучник VS неноутбучник.

Бедзю, Роман писав "В планах покращення ресурсу - а для цього потрібні такі рішучі заходи. Пояснювати довго - незабаром побачите.", я так підозрюю, що "всьо буде":)

P.S. dinchik, відтисніть, будь-ласка, Caps Lock як пишете, майте повагу до колег.


Я так і не зрозумів першої анотації від dinchik:... Він щось хоче сказати, але думку так і сформулювати не може )))))


Стосовно окремої кнопочки (пропозиція Бедзю Іванишина) - в планах трошки цікавіший варіант. Стосовно Каверів іноземних пісень іноземної естради і на іноземну естраду - наразі залишаємо. Стосовно образ - ніхто нікого не хоче образити, якщо ви вважаєте по-іншому, це ваше право. Сайт існує третій рік і постійно вдосконалюється. Зміни будуть - ми слухаємо всі пропозиції і стараємось вибрати найкращі компромісні варіанти.


ДЯКУЮ ПАНУ МЕТЕЛЬСКОМУ ЗА РОЗУМІНЯ І ТАКТ ВИ ДІЙСНО ДОБРИЙ КІРІВНИК ТОЙ ЩО ХОЧЕ ПЕРЕБУДОВ НА САЙТІ БАЖАЮ ЩОБ ВСЕ ЗДІЙСНИЛОСЯ


Так як ми живемо на західній Україні, непогано було б і враховувати народні пісні сусідньої нам Польщі, бо їх співаємо і ми , і вони на своїх мовах, прошу прийняти це до уваги!


Для чого?У нас на весіллях співають русинські,венгерські,словацькі,російські,польські,чеські,циганські,а трохи далі-румунські пісні і це не означає,що потрібно дозволити їх сюди заливати.Сайт- "Українські мінусовки"і цим все сказано.Польські пісні шукайте на польських,російські на російських сайтах і т.д.


Шановний пан maxym , то є сайт УКРАЇНСЬКИЙ, а не ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКИЙ....


Погоджусь з Сергієм, поширюючи географію на сусідів можемо і до Португалії добратись. Сайт задумувався як ізюминка української музики, нехай таким він і залишається.


Пропоную у віконечко, де є розділи: новини, мінусовки, форум, чат, користувачі і куплю\продам ввести розділ зарубіжні мінусовки з українськими текстами.


І назвати "Українські тексти для зарубіжних мінусів", або "Українські тексти в зарубіжних мінусах".


Таким чином можна оправдати присутність зарубіжних мінусів на цьому сайті, тим більше, що вони будуть в окремому розділі.


Їхали,балакали,сіли і заплакали! Що вже тут говорити, якщо самі модератори свій інструментал не видаляють!


На мою думку фонограмки, що мають україномовну версію тексту мають право на життя на цьому сайті. Ви подивіться яке засилля російськомовної музики в Україні!!! Якщо до слова розібратися, то в Павліка є пісні турецького виконавця українською мовою, то що - нам нашого народного "шикидима" рахувати турком, а не козаком???