Тулейбич Вадим - Кадриль / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Тулейбич Вадим

Кадриль

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
128
Розмір файлу:
2.3 МБ
Тривалість:
02:32
Мінусовку додав:

Вадим

21 Лютого 2018

Опис:

Korg pa1x pro. Наживо.


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 107 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Додати в Twitter

Коментарі:

а можна будь ласка міді minich-79@ukr.net


це кадриль


Так так, все вiрно!!! Вилитiло з голови та не можу припамятати :) дякую!!!


Добре і головне чистенько.


От, багато хто б повчився у Вадима як правильно "оформляти" інструменталку! Чітко сказано у правилах - "помітити як альтернативний запис" - зроблено чітко! Дякую таким користувачам, які як мінімум, читають правила порталу!


ПАНОВЕ, З ЯКИХ ПІР ВВАЖАЄТЬСЯ КАДРИЛЬ УКРАЇНСЬКОЮ МУЗИКОЮ? ПІДКАЖІТЬ, БО ВЖЕ ПЕРЕРИВ ВЕСЬ НЕТ І НІГДЕ НЕ ПИШЕ, ЩО ЦЕ УКРАЇНСЬКИЙ ТАНЕЦЬ... БУДУ ВДЯЧНИЙ, ЯКЩО ПІДКАЖЕТЕ !!!


Пане Iван. Ви би краще знайшли в нетi, що таке альтернативний запис i Ваше питання було б закрите. Дякую за комент!!!


ТА МЕНІ НЕ ТРЕБА ЗНАТИ, ЩО ТАКЕ АЛЬТЕРНАТИВНИЙ ЗАПИС, БО Я ЗНАЮ, ЩО ТАКЕ АЛЬТЕРНАТИВНА МУЗИКА... МЕНІ ТРЕБА ЗНАТИ, ЧИ МАЄ ВІДНОШЕННЯ КАДРИЛЬ ДО УКРАЇНСЬКОЇ МУЗИКИ... ЯПОПРОСИВ ДОПОМОГИ, А ВИ МЕНІ ДОКОРЯЄТЕ...


Та нiхто Вам не докоряе!!!!! А зарубiжнi iнструменталки коли стали украïнськими???? Молдавська музыка також присутня!!! I щоооо????


Iвзагалi. З якою цiлю Ви задаете свое запитання???


I ще хочу що би Ви, пане Iван, звернули увагу на пост Богдана Iванишина. Вiн все чiтко пояснив!


ЧОМУ У ВАС СТІЛЬКИ ТРИВОГИ? ЧОМУ ТАК БАГАТО ЗНАКІВ ОКЛИКІВ І ЗНАКІВ ЗАПИТАНЬ? ... ТАК-ТАК, БОГДАН ВАС ПОХВАЛИВ !!! ГАРНО !!! ПОЧИНАЮ РОЗУМІТИ... САЙТ УКРАЇНСЬКИХ МІНУСОВОК ВЖЕ ДАВНО НЕ УКРАЇНСЬКИЙ, БО НА НЬОМУ ПОПУЛЯРИЗУЮТЬ І РОСІЙСЬКУ, МОЛДАВСЬКУ І ІНШИХ НАРОДІВ МУЗИКУ... ПРОСТО Я ЛЮБЛЮ , ЯКЩО ЦЕ УКРАЇНСЬКИЙ САЙТ, ТО НАВІЩО ЙОГО ВИМІШУВАТИ МОСКАЛЬСЬКИМИ І ІНШИМИ МІНУСІВКАМИ, ОКРЕМО, ВОНО НАБАГАТО КРАЩЕ, ДОВІРТЕСЬ МОЇЙ ПОРАДІ !!!


Кадриль (фр. Quadrille) - танець для чотирьох пар, популярний у 19-му столітті та поширений в Україні. Розмір 2/4 або 6/8.
Танець Кадриль виник від салонного французького танця розповсюдженого від кінця 17 ст. до початку 20 ст. в Європі, а особливо в Парижі. Французька кадриль танцювалася 4-ма або 8-ма парами. Музичний розмір танцю - 2/4. Французька кадриль складалася з 4-6 фігур, і кожна мала свою назву по модним пісням, під які вона виконувалася: "Літо", "Панталони", "Пастушка", "Курка", п'ята називалася "Фінал", а шоста - "Тренис". Французька кадриль виникає з танцю контрданс, який народився у Англії у 17-столітті. Сільський контрданс був веселий і житєрадісний. Бальний контрданс був більш стриманий. З Англії контрданс потрапляє в Європу. У Франції та Росії його називають "Англез", у Німеччині "Франсез".


НУ НАРЕШТІ... ДЯКУЮ !!! ВСЕ, ЗРОЗУМІВ... ТО ПРОШУ ПАНА МОДЕРАТОРА, ВИДАЛИТИ ЦЕ ЗВІДСИ І НЕ РОЗВОДИТИ СМІТЯРКУ НА САЙТІ УКРАЇНСЬКИХ МІНУСОВОК !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!


Колеги спокійно, на порталі діють правила що дозволяють заливати інструмнтальні твори. А переписка у коментах хай буде, може комусь допоможе, я сам не знав історію даного танцю.


Що не говорiть - А ЦЕ МОСКАЛЬСКЕ КРУТОЖОПiЕ!!! ГИДОТА!!!


solovey_1977: Всем известен текст данной залитой минусовки ( когда то Россияне - Ванюши, Тани, Мани. Танцуя на гуляньи открыли новый стиль........) Это для тех кто не знает..... А ни какая там Франция!!!!! Короче говоря - В ТОПКУ!!!!!


Я хоть и разговариваю на русском, Живу в таком регионе, но душа болит за УКРАИНУ!!!! ЭТО МОЯ РОДИНА!!!


Шановні колеги.Це сайт музичний чи політичний?Чоловік прописав дав щоб ви мали ще такий мінус,а ви щей облили його болотом.До чого тут москалі ,молдовани чи французи,всі люди однакові.Ніхто не знає де і коли що може трапитись.


Хто за те, щоб я видалив цей запис? Голосуйте.


I ще хочу сказати таке. Тут всi такi щирi украïнцi, а як заглянеш на ютуб, як лабае западна украïна, то чомусь без рассейських пiсень жодне весiлля не обходиться.


Шановний Sergey228: я нехочу ,щоб Ви думали що я підтримую це "творіння"... просто Вадим залив сюди цю роботу і люди її завантажують собі ,можливо для конкурсів, можливо для домашнього прослуховування. А що стосується історії Кадрилі , то впевнений на 100% ,що в XVII столітті творці цього «творіння» і подумати не могли, що"Россияне - Ванюши, Тани, Мани" це вкрадуть і зроблять своїм. Думаю Вікіпедія пише правду. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%BB%D1%8C


Гарно! Хто найбільше кричить тут - той москаль )))))


55 разiв скачано!!!


Шановнi колеги! Я не для цього залив цей танок, що б Ви сперечалися! Треба для конкурсу, то качайте. Якщо нi- то йдiть собi з Богом мимо!!!


Пане Вадим дозвольте Вас підтримати як музиканта... А що стосується свіжозалитих робіт, то тут мене лякає не Кадриль чи інші т.д, а реакція шановних колег. А те "як лабає западна украïна" ,то і в Ютуб непотрібно дивитись... досить зайти в сусідній кабак. Співають всяке... і деколи самі щирі патріоти забувають про свою клятву. Польське, російське, молдавське... головне свого не цуратись і парносу побільше.


Дякую шановный! Ви правi на всi 100%


...ЧОМУ ЦЯ КАДРИЛЬ ЩЕ Й ДОСІ ТУТ???


ЧОМУ ФРАНЦУЗИ, ІТАЛІЙЦІ, НІМЦІ, РОСІЯНИ І ВСІ ІНШІ СПІВАЮТЬ СВОЇМИ МОВАМИ І ЇХ НІХТО НЕ НАЗИВАЄ НАЦІОНАЛІСТАМИ? А МИ, УКРАЇНЦІ, ВЖЕ З САМОЇ КОЛИСКИ СТАЄМО НАЦІОНАЛІСТАМИ, БО НАМ МАТЕРІ СПІВАЮТЬ УКРАЇНСЬКІ КОЛИСКОВІ, ТОМУ НАС ПЕРЕВИХОВУЮТЬ У КОНЦТАБОРАХ. УКРАЇНЕЦЬ ПЕРЕСТАЄ БУТИ НАЦІОНАЛІСТОМ АЖ ТОДІ, КОЛИ ЗНЕВАЖАЄ СВОЮ МОМУ, СВОЮ ПІСНЮ, ТРАДИЦІЇ, НАЦІОНАЛЬНУ КУЛЬТУРУ… ЛЮБИТЬ УСЕ, КРІМ СВОГО РІДНОГО…
ВОЛОДИМИР ІВАСЮК


Не скоро думаю кацап ,,спляшет кадриль,, ,принаймні на тому банкеті де працюю я)Так само як ,,Упаітельни в рассее вечера,, і Газманова ,,Афіцери,,.А Вадиму,дякую за роботу.


:)