Невідомий виконавець - Ти прийди, ти прийди / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Невідомий виконавець

Ти прийди, ти прийди

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
9.0 МБ
Тривалість:
03:55
Мінусовку додав:

Dанило

13 Серпня 2016

Опис:

Шановні форумчани!
Це останній мінус, який виставляється на цьому сайті, в подальшому переходьте за посиланням https://vk.com/id377812777 Надалі мінусовки стануть платними, хоча їх вартість буде символічною (крім робіт на замовлення). Це зумовлено не бажанням здерти грошенят з колег-лабухів, а виключно для розвитку студії. Прошу всіх віднестися до цього з розумінням. Надіюсь, що з Вашою підтримкою появиться ще багато достойних робіт!
Усім успіхів, багато-багато замовлень та, головне, - ПАРНАСУ! З повагою, Данило


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 371 (Голосів: 6)

Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Текст пісні:

в тегах)))

Плюсовий запис

Додати в Twitter

Коментарі:

"Опис:

Шановні форумчани!
Це останній мінус, який виставляється на цьому сайті, в подальшому переходьте за посиланням https://vk.com/id377812777 Надалі мінусовки стануть платними, хоча їх вартість буде символічною (крім робіт на замовлення). Це зумовлено не бажанням здерти грошенят з колег-лабухів, а виключно для розвитку студії. Прошу всіх віднестися до цього з розумінням. Надіюсь, що з Вашою підтримкою появиться ще багато достойних робіт!
Усім успіхів, багато-багато замовлень та, головне, - ПАРНАСУ! З повагою, Данило"
ps...

Шановний Данило, комерція це гарно , але не для цього сайту, тут люди пишуть які мають великі здобутки у музиці не тільки на цьому сайті, а й на інших, і діляться безкоштовно, а зрештою який зміст.Я не проти ваших робіт, але вони ну ніяк не тягнуть на платний матераіл, тим більше можна сказати в деякій мірі і не грамотні.
Ви ж це прекрасно знаєте, і хочете ще за грощей.
Так не можна робити.
Заведіть мобі свій сайт і там піарте свою музику.
Я думаю люди мене підтримають.
Ви подивіться чи хтось просить грошей за свої мінусовки.
Цей же самий Дмитро Грубрин,- вам до нього як до Америки, він ділиться, старається, щоб тільки люди співали, а ви тут пропихаєте свій мінімалізм, та ще й що небудь.


Дякую за коментар! Цілком і я з Вами згоден, особливо на рахунок сайту. Але не все зразу, важкувато... А мінімалізм від того, що катастрофічно бракує студійного заліза, яке не роздають безкоштовно. На жаль...


я вас розумію, творчих вам успіхів.
але приберіть комерцію ,так буде краще, з усієї поваги до вас.


і це все добре, але відверто кажучи, тут себе не проають за гроші, а лише роблять рекламу. Тут люди заробляють собі ім"я і до них звертаюься за замовленнями, як наприклад Руслан Мартинчук, ту просто він виставляє роботи які може дозволити виставити, а все інше за гроші то в приват. Я до речі також зібрав залізо завдяки тому що виставляв тут демо файли,все інше замовлялось в приваті.


А я взагалі проти цього всього і проти таких сайтів і ніяких мінусів як для себе будь ласка запиши і співай але якщо людина ходить шість сім років в музичну школу вчиться грати нерви плач до пізньої ночі і зранку підйом бо не довчив а хтось тим часом сидить в рові чи на стриху курить або плює байдикує і після того бере скачує готову фонограму купить старий комп і вже артист …питання для чого мені купляти за купу грошей йоніку сидіти до пів ночі писати стиль потім фонограму щоб якась дідова в цей чай бухала в барі потім скачав і вперед я музикант аж біситіь мене це все…. подивіться в ютюбі на музикантів є пару гуртів що грають решта сама дідова саме каліцтво ні заграти ні заспівати позоріще….і от таким людям до сраки мистецтво і музика ]м лише бабло за чужий рахунок!!!


І коло вже не можна нічо змінити то най так звані (музиканти халявщики) несуть вірати хоч на купівлі фонограм В даному випадку повністю підтримую Данила!!! Ще велике прохання до музикантів хлопці ви музиканти а не кловуни не перебирайтеся за бабів як педіки будьте артистами де ви бачили щоб артисти робили з себе хто зна що?для клоунади є ТАМАДА а ми маєм грати!!!


Прошу вибачення за помилки


"...не перебирайтеся за бабів як педіки..." Респект!


Я згоден з тим щоб платити за фонограми.Але за хороши фанери .Як для мене ця нормальна але е таки що за них не мае смислу платити.Пишить хороши сучасни и танцювальни фонограми и я готовий купляти щоб народ пид них танцював .


Переходіть по посиланні, вказаному в описі до фонограми, може там щось для себе знайдете...


Дивно! Я написав коментар до висловлювання Данила, а його чомусь видалили. Там усе було коректно. Мабудь правда не сподобалася. Це не добре, не демократично, не цивілізовано, не по-українські.Якщо Данило це зробив - то це не надає йому честі людської. Повторюсь - цей сайт славився своїм подвижнецьким проектом - пропаганда української пісні перед російською навалою попси. Це була пропаганда української культури, а тепер він перетворюється на звичайний собі бізнес-проект. Ганьба!


Я повністю згодна з yrrag! Хлопці, тримайтеся! Я безмежно вдячна кожному з вас, хто виставляє свої роботи і пишаюся вашим талантом, і вашим бажанням підтримати Україну, її культуру. Це один з небагатьох ПОДВИЖНЕЦЬКИХ, але і дуже важливо, УКРАЇНСЬКИХ проектів. Ви свої роботи можете і на інших сайтах продати, для чого перетворювати і цей сайт на один з комерційних проектів? Ви робите велику благородну справу, і за це вам величезне дякую! Є речі, які грошами не прорахуєш, але саме цей ваш вклад робить вас людиною і Українцем.


Або хтось чогось не зрозумів, або що - ніхто не збирається нічого продавати НА ЦЬОМУ САЙТІ - я спеціально дав ПОСИЛАННЯ, за яким переходити, а щодо minus.lviv, то я усе написане повністю підтримую і надалі буду безкоштовно ділитися певними роботами, так як і сам іноді користуюся безкоштовним матеріалом, виставленим тут.


а нормального плюса ні у кого нема ?!! а бо хто виконавець ??!!виставте будь ласка ??!! nikosol@ukr.net


Я не читав всі коментарі, Але тему зрозумів з перших рядків. Данило, Ви що, ПУП землі? Та ідіть собі в свої RU КОНТАКТИ і... Плакати не будемо!!!


Що означає "Ти прийди, ти прийди"? Де посилання на плюс? Для мене це схема набору акордів.


Де Ваш плюс?


Цілком підтримую думку Daнило!!!А ні звикли!!!Сидить дома,п'є каву,включив комп,скачав мінус і він артист!!!Кожна праця повинна цінитися!!!


Вітя,скинь мені свою достойну роботу і я заберу свої слова назад!!!


Для деяких, які невторопили, як сприймається цей сайт!
Цей сайт - наочний приклад боротьби українства за своє існування через пропаганду української пісні. Це не бізнес проект! Його призначення - показати усьому світові, що українська пісні - це душа кожного українця, де б він не проживав. Щоб кожен українець зайшов на цей сайт і зміг реалізувати універсальний принцип доказу - Україна була. Є І БУДЕ ЗАВЖДИ, незважаючи на багатовікову асиміляцію і прагнення Раші нас знищити як народ. От у цьому є місія цього сайту, а не "заколачивать бабки" і "рубить капусту", як кажуть кацапи.


ПРо яке існування йде мова вкрасти на другому сайті або в когось фонограму закинути сюда то це така боротьба і пропоганда української пісні? включити Бобула чи Доскоча чи будь кого і махатися під їхніми роботами то це пропоганда? Викласти мінус в інтернет це пропоганда ? Що в світі нема що робити а вгадувати мелодії? заграй заспівай запиши пісню придумай щось своє о це я Іван Чи ПЕтро то я я так можу а покажи як вмієш ти? ітоді давай світові слухати себе а дані речі якраз потрібні таким людям які далекі від музики і як стервятники чекають на чиюсь здобич …поскладають йоніки візьмуть труби і просту польку чи вальс влючають фонограму і махаються і ще більше того вже хоть не давай лишних звуків не порть готове бридко дивитися... і от якраз таким людям потрібний даний матерял і всім глибоко насрати на пропоганду!!!


Якийсь неадекват зайшов!


я на цьому сайті декілька років. Користуюсь звичайно як і більшість лабухів фонограмами з цього сайту. Ніхто нікого не заставляє скачувати фонограми. Сподобалась -скачуй, ні - то ні. Але останній рік багато чого змінилося в виконавському репертуарі і все дякуючи цьому сайту. Відчувається що багато музикантів які співали російську попсу активно переходять на українську. І це радує. Я все розумію - людині не вигідно безплатно роздавати фонограми, але для таких речей можна створити сайт і там продавати свої речі. Тут постане тоді запитання якості роботи і вчасної подачі і інші речі які знизять відвідування сайту. Крім того цей бізнес принесе дуже мало користі для тих хто слабо але все таки популяризує українську пісню що є не мало важливим у наш час. Всім успіху на музичній ниві і будьте в тональності!!!


ДАНИЛО ТИ ЗАВЖДИ МОЛОДЕЦЬ ЯВОРІВ ЗА ТЕБЕ


ШАНОВНІ ДОБРОДІЇ, ХТО МОЖЕ НАПИСАТИ ФОНОГРАМУ БЕЗКОШТОВНО ДЛЯ ДІТОЧОК.СЛОВА І НОТИ В МЕНЕ Є.ВІДГУКНІТЬСЯ,БУДЬ ЛАСКА


Фонограми. Ніколи не купував і купувати не буду, але ..... завдяки цьому сайту значно підняв процент української пісні в своєму репертуарі і відповідно зменшив його російськомовну частину. То чи ж не до цього ми всі моємо бажання?
Дякую всім тим, хто своїми працями просуває українське!


Хлопаки українські весільні пісні легко вкладаються в голові музиканта і нема ніякої складності їх грати ...питання для чого чекати щоб хтось написав вальс чи польку щоб збільшити репертуар укр...пісні...є такий файний вислів...пальчиками пальчиками хлопці!!


Міша! Ти або недалека людина, або ж інфантильна особа. Як доросла людина не може зрозуміти, що є просте лабухство, а є свідоме, цивілізоване і патріотичне просування в інтернет-просторі, у тому числі, серед незрілої частини населення, української духовності. Пошевели ізвилинами!


Весільні так, але не дискотечні.


1...Та ні весільні ні дискотечні не хоче ніхто грати..є купа доказів в ютюбі стоять чотири пять биків а грати нема кому включають фонограми або експрес або три дороги..і про що можна далі говорити...
2..ніяка я не інфантильна особа і слова такі мені не відомі...то що уrrag ти хрч сказати що вкрасти фонограму в Зінкевича чи в Павліка чи в будь кого то це є просування в інтернет просторі? Для чого качати на х.мінус чи з агенства і пхати сюда це така духовність?шевели своїми ізвилинами але ща кляпами а не за компом або язиком!!інфантильний!


Marik1194-На сайті з:-14 Серпня 2016 :"Цілком підтримую думку Daнило"!
Pusmeny1976-(На сайті з:-14 Серпня 2016):"Я згоден з тим щоб платити за фонограми"

Ці люди зареєструвались в один день, і так успішно піарять так званому - маловідомому Dанило.
Можна з успіхом сказати що їх ір - адреси , які легко вичисляються в ubuntu- одні і ті ж самі, які також збігаються з ір- адресом самого Daнило.
По при делітанські вислови інщих неграмотних , Данило думав проскочить.
Це повна утопія і ганьба, себе хвалити, і свою роботу , яка дійсно є сирою, та не відповідає стандартам.
І якщо навіть взяти інші роботи за яких автор хоче так збити грошенят як сам пише, то вони просто неграмотні як при написанні так і при зведенні, невірна навіть гармонія, такти, а вступи і програші- невідповідають мелодії, така собі "шансонщина".Автор напевно думає , що він досягнув великої епопеї в аранжуванні і вже настав його зірковий час.
Але час не настав, а тільки працює не накористь самому Данило, це все ніщо інше як абсурд сивої кобили.

Ти прийди , ти прийди!
Що це?
хто автор?
де є плюс?
Сама риба- нічого не варта- дійсно набір безглуздих акордів- набраних в Logik - за допомого NEXUS-
такі шедеври люди роблять за годину , але якісні, і вишліфовані, а не що аби як.
Як на мене цей маскарад потрібно закінчувати, на місці модератора, потрібно активно працювати з такими самозванцями і їх роботами, та ще й самохвалом і піаром.
Данило - а вам повинно бути встидно - за такі речі.
Це моя думка- яка підтверджена фактами.


Хотів щось багато писати, але зайшов на мінусовки "ruslik911" - бажання відпало...


Шановний Dанило, я порадив би Вам видалити цей мінус і перезалити його без своїх коментарів. Ваші коментарі підняли непотрібну бурю в станані води. Або це піар, або невдало написаний коментар. Біль схоже на невдалий піар.
Успіху Вам!


цитую:"Хотів щось багато писати, але зайшов на мінусовки "ruslik911" - бажання відпало...
до речі це мої перші роботи, які не тягнуть на хіти, і я знаю, що потрібно ще працювати, щоб вдосконалюватись.
якщо вам щось не подобається ,напишіть конкретно, що і як, я виправлю, якщо нічого не подобається я готовий видалити взагалі ці мінусовки.
Але я ж не хочу за це гроші, бо такого матеріалу як я завантажив є тонни, хоча ваші нічим не кращі роботи.
Але питання не в тому, навіщо себе так піарити, і високо задирати голову до гори, як люди кажуть робити з себе пуп землі...
Маестро ви наш...


Для Міші!
Якщо ти ще хлопчина, то знай, що інфантильність - це фізична чи розумова недорозвинутість, пов"язана із незрілив віком. Знай це на майбутнє.
А щодо того, що твори цього сайту використовуються у пропаганді української пісні, то скажу наступне. Наш колектив, і не лише наш, використовує напрацювання сайту у своїх виступах. Ми об"являємо, хто їх автор і люди сприймають це чудово і з вдячністю цим авторам. Вони пізнають те, що українсьа пісні і українська музика живе і розвивається, доноситься до тих, хто не має можливості її послухати в інтернет-мережі. Зрозумів, хлопче?


Я давно вже не хлопчина і з розумом в мене все гаразд..зрозумів дядя!


Якщо все гаразд, тоді вибачаюсь!


Шановні.Я тут почитав декілька відгуків ваших, але не всі.З деякими хочу погодитись, а з деякими ні.У мене ситуація така, що я від самого початку так би мовити кар'єри я грав все наживо.Починав так як всі:зі старенького Rolanda чи YAMAHu.Коли купив собі солідні клавішні, то почав підганяти ритми під сучасні пісні і хотів все наживо і надалі лабати.Та тут то не було.Хлопці почали компи включати і якісні фонограми.Я звичайно залишався ззаду.ТОму що якісна фонограма і моя приблизна гра на клавішних не рівнялися.Тоді я зрозумів, що мої старання даремні і треба брати і собі компа.І це є проблема!Я після цього не відчуваю себе музикантом, а шарлатаном!Мені дівно з тих людей, які мають супер дорогі клавішні і на весіллі марша елементарного не можуть заграти, а включають ФОНОГРАМУ!!!Польку, вальса чи прості пісеньки вони не хочуть грати, а включають ФОНОГРАМУ!!!Для мене це дико!Для найбільше задоволення лабати називо і чим більше пісень, тим більше я кайфую!А тепер до чого я це все вів: дуже мало справжніх якісних стилів для YAMAHu.Мені не потрібні фонограми!Краще стилі максимально приближені до оригіналу тих чи інших пісень.Тоді кожен буде мати стимул щось путнє і записати сам.


дайте слова пісні


Я тебе вже не чекаю
Все твоє мені чуже
Не надіюсь, не шукаю
Не надіюсь чути вже
---------------------
Я тебе вже не чекаю
Не тобі мої слова
І все те чому я вірив
То вже скошена трава
приспів --2
Але ти прийди ти прийди до мене
І зі мною залишись
Бо кругом вітри шалені
Що над нами пронеслись
програш
Вірю я, що будем разом
Ми з тобою знов і знов
І нехай нас зігріває
Наша вірність і любов
-------------------------
Вірю ти прийдеш до мене
Несподівано вночі
Буду знову цілувати
Твої очі чарівні. приспів --2
Але ти прийди ти прийди до мене
І зі мною залишись
Бо кругом вітри шалені
Що над нами пронеслись
програш
приспів --2
===


Підтримую Данила!Музикант повинен діставати винагороду за свою працю.Так як будівельник чи теле-радіо майстер.Тому що це його хліб.А на цьому сайті переважна більшість,як собачки,вибачте,чекають коли їм хтось підкине шось,щоб потім дурити народ і заробляти на цьому.Міша по цьому поводу висловився правильно.Беріть інструменти в руки і грайте,шановні.А якщо не вмієте,то займайтесь іншим!А заробляти чужими руками це не чесно(мягко сказано)Слава Музикантам!Ганьба тим,хтоне вміє грати,а вдає з себе музиканта!!!


ціна за 1 ф-но куплю веселковий край зіронько моя


Щиро дякую !!! Клас !!!