Експрес - Чи я в тому винна / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Експрес

Чи я в тому винна

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
6.4 МБ
Тривалість:
02:47
Мінусовку додав:

igor70

29 Грудня 2020

Опис:

Тема і приспів однакові.Текст в тегах.


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 152 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Текст пісні:


Чи я в тому винна,
Що перина зимна?
Яку мама мала,
Таку мені дала.

А моя перина
Із самого пуху,
Я тому не винна,
Що немає духу.

Почекай до Петра,
Буде вона тепла,
Почекай до Юри,
Будуть самі дзюри.

Я тому не винна,
Що перина зимна,
Яку мама мала,
Таку мені дала.

Додати в Twitter

Коментарі:

Дякую!


Дякую!


Хлопці з гурту Експрес люблю вас, поважаю, ви взагалі молодці смачно пишете, але стільки еклектики. Ті програші поміж куплетами зоовсім інша тема. Вони сюди не годяться. Пісня поинна мати один стрій. Відштовхуйтесь від теми пісні. Якщо то ваш такий почерк, то змініть його. Чуєш знайому пісню куплет і приспів чудові, а потім пішов програш і все спортив. Дякую, не ображайтесь. З повагою до вас.


І темп зашвидкий, бо то ще й пісня - танець. Мелодія похожа на Карапет. Тут потрібний строгий квадрат вперед-назад -в сторону-в сторону і полька в парі. Дякую!


І темп зашвидкий, бо то ще й пісня - танець. Мелодія похожа на Карапет. Тут потрібний строгий квадрат вперед-назад -в сторону-в сторону і полька в парі. Дякую!


Мабуть Panys повідомлення писав під шафе.


схоже


Panys,ляпати язиком,не вагони з цементом грузити...Щоб лаконічно і в яблучко про ваші повчання,ви мені зараз нагадуєте "відомого музичного критика" Сергійка Сосєдова,я думаю,зараз переважна більшість колег мене зрозуміють,а я вас зрозумію,якщо признаєтесь скільки і що ви сьогодні вживали ))).


Panys правду каже


igor70,величезна дяка за мінус,також респект аранжувальнику Олександру Коломійцю! Panys,Dozki критики-теоретики,то покажіть на практиці,як тре робити аранжування та писати,тіко ділом,а не словоблудом...Собаки гавкають,а караван йде.


Panys (Пенiс) - Нiк вiдповiдае коментару..... Дiд правильно помiтив що коментар був написаний пiд шофе... Дякую Олександру коломiйцю i igor70 за прекрасний матерiал!!!!


Безмежна подяка колегам,які діляться матерілом та працюють над його створенням.Заздрість,то страшно негативна сила.Перефразовуючи відоме прислів'я,таким критикам,як Panys і його підтримці в лиці Dozki,хочеться сказати слідуюче:’’покажи свою роботу і я скажу-хто ти…’’,якщо критикуєш,то маєш щось створити як мінімум не гірше,а то й краще.В іншому разі в очах інших будеш виглядати жалюгідним пустозвоном.Власне кажучи,саме так ви зараз й виглядаєте диванні критики.І в якійсь мірі мушу погодитись із попереднім колегою,що ваші "цікаві" ніки є промовистим продовженням вашої заздрісно-безтолкової писанини...


Нік-ніком, але цей користувач висловив свою музичну думку, і вказав своє бачення того - чи - іншого, викладу. Причому похвалив, вибачився і спокійно культурно висловив свою точку зору. Це ж не заборонено правда? А ми давай поливати брудом, починаючи із ніку і закінчуючи... не гарно..


Я ще раніше анонсував, що за "змістовні коментарі" на кшталт "пісня фуфло", - будемо реагувати баном, але коли користувач нормально і спокійно, адекватно і культурно висловлює свою точку зору (не факт звісно що вона на 100% є правильна, але вона суб'єктвна і кожен із неї для себе безкоштовно може почерпнути, а це сприяє росту адоскрналення), то не потрібно так реагувати! Будьмо витримані.


Козаки НЕ СВАРІТЬСЯ!!!Скоро РІЗДВО!!!Всім всіх благ!!!


Так,п.Богдане,особливо Олександр Коломієць для себе дуже багато почирпне,приблизно стільки ж,скільки почерпають зформовані і знані артисти від критики і рекомендацій Сосєдова.Гадаю,ніхто б нічого не писав,якби то дійсно була критика по ділу або критика від колеги рівня Олександра Коломійця,а так попіаритись і посамостверджуватись,то не дуже схоже на культурність,а скоріше навпаки.Перепрошую,але то є моє бачення і моя точка зору.Хоча згоден,колеги,які критикували Panys,в тому числі і я,в де-якій мірі трохи перегнули палицю.Дякую за розуміння.Будьмо більш чуйними і толерантнішими.Всіх з наступаючим Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!!!


Всім добра, не беріть все близько до серця)


Поки дочитав коменти -цілий роман."Експрес"-це команда,як кажуть ,кожному не вгодиш.Є лабушки,які взагалі їх робіт не використовують,крім (7-40,марш іт.п).Посмішка,коли ну якось поважні гурти (клавішники)перебирають пальцями,а мінус тогож "Експрес".Ще в далеких 2010 -2012 на цей сайт я завантажив півтора десятка мінусовок гурта "Експрес".Ще більше на "Агенстві.."Мінусовки купляв ,міняв ,шукав і..т.п.Вони прикрасили репертуар і заробили гарні гроші для музик...

Але був навіки забанений за думку про доцільність і потребу використання в роботі пісень російських виконавців.І ніхто не підтримав мене...Такі були коменти-жах.Щоб не бути інкогніто-Radkosha(Смерека,Я козачка молода,Ой,хто п'є
і т.п.)Загадка-п'ять самих крутезних гуртів з западенщини, в репертуарі яких ,30 відсотків російськомовних пісень.Де гвалт.Даю підказку-"Мар і.....,А "Експрес" не чіпайте.Так ніхто не грав і не зіграє (на весіллях).


А і дійсно.Не беріть все близько до серця...Шановні лабушки-Хай мікрофони приймають ,усілочки передають,а колоночки видають на гора....Роботи вам у Новому році,вдячної "публіки"і всього найкращого.Привіт з Житомирщини.


дуже класно..! дякую!
а плюсик є?