Стиль - Адаптуємо стиль під свій синтизатор ibiza2010 на PSR-S700 / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Стиль

Адаптуємо стиль під свій синтизатор ibiza2010 на PSR-S700

Тип файлу:
Ноти
Розмір файлу:
17.5 КБ
Мінусовку додав:

Василь Пришляк

15 Березня 2015

Опис:

Привіт, друзі! Хочу поділитися з вами своїм відкриттям... Мене давно цікавить питання, чому стилі з ямах PSR-S910, PSR-S950 не хочуть запускатись на PSR-S700. Правду кажучи відповідь на це питання я так і не знаю, але я знайшов спосіб це здійснити. Що стиль ямахи, це по суті міді файл, мені було відомо давно, але як інструмент розпізнає потрібні фрагменти я довгий час не знав. Шукаючи відповідь на загадку, яка не давала спокою мене одного разу з пошуку закинуло на цей сайт: http://www.osenenko.chat.ru/CrStyle.htm
...і тут все більш менш почало прояснюватись. Весь секрет в спеціальних маркерах, їх можна побачити змінивши розширення стилю в .mid і відкрити Сонаром. Я подумав, а що буде якщо частину стилю з ямахи 950 скопіювати в стиль який мій синтизатор підтримує? Доходить друга година ночі, а сон мене не береться, завантажую в Сонар стиль ibiza2010 з 950 ямахи і рідний ibizа із свого синтизатора, по черзі копіюю фрагменти в межах маркеру MAIN A і вставляю в свій стиль теж в межі маркеру MAIN A, зберігаю, записую на флешку, завантажую на синтизаторі і... ЕВРЕКА.
Я подумав: можна піти і дальше... а що якщо скопіювати все зразу? Тільки розміри паттернів моєї ібізи не співпадали з ібізою2010, тому їх слід було підігнати. Як це зробити в Сонарі, я не знав, тому що відкрив для себе цю програму зовсім недавно, але простіше простого для мене було зробити цю операцію на синтизаторі. В Сонарі я звіряв кількість тактів в паттернах, а на синтизаторі підготовлював стиль-донор. Все, тепер можна замінити по цілій доріжці одним махом (що я і роблю)))). Далі зберігаєм наш стиль... і тут один важливий момент, зберігати слід в MIDI формату 0, розширення міняєм з .mid в .sty, завантажуєм в синтизатор і користуємось.
P.S. Декотрі тембри в акомпонементі можуть не співпадати, тому що в PSR-S950 більший спектр інструментів, але їх можна приблизно підібрати з асортименту свого синтизатора.
P.S.S. Я буду радий, якщо порадите класні стилі з S950ї ямахи котрих немає в S700тій, щоб я міг собі їх таким способом переробити. Всім хто зрозумів мою інструкцію, вміє працювати з Сонаром і хоче мати нові силі в своїх клавішах запрошую приєднуватись.


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 218 (Голосів: 1)

Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Обрядова(весілля, свята, і т.д)
Належить до жанрів:
Dance.
Додати в Twitter

Коментарі:

Всеодно, мабуть зі звуками не співпаде.Я цим не займався, вибач, бо маю 950-ту


.... а стилів 950-ї в неті ммммоооооррреее....


Володимире, то шо море я розумію, тільки то море я переробляти не дуже охочий, бо мінінгіту з тим багато. хучу знати котрі стилі з 950ї (яких немає також на інших синтизатораз) дійсно того варті.


Хлопц1 прив1т! Скаж1ть ,будь-ласка, чи з Ямахи пср S п1д1йдуть стил1 до ямахи пср Е ? у мене Е443.


Виявляється, все це можна зробити значно простіше. Достатньо відкрити стиль програмою Сонар і перейменувати маркер SFF2 (розміщений в самісінькому початку треку) в SFF1 і перезаписати. Маркер SInt який також на початку слід тимчасово пересунути в інше місце, а після перейменування SFF2 повернути назад. Стиль я перезалив. Перекачуйте, я його значно поправив.


На жаль такий трюк пройде не з всіма стилями, а тільки з тими в яких всі партії прописані на основі акорду CMaj7. Якщо якась доріжка на основі інакшого акорду, то в стиль слід внести відповіді дані через програму CasmEdit. Сьогодні переглядав одну балладу і ті ноти, що я побачив в декотрих доріжках неміг взагалі зрозуміти на основі якого акорду вони можуть бути. Саме собою стиль той на синтизаторі грав як небудь. Як варіант, можна ще редагувати партії всіх інструментів, щоб вони були на основі Cmaj7.


Переделай пожалуста классный стиль с tyros 4 SynthPopDuo для psr s700.


Спробуйте сконвертувати стиль прогою https://yadi.sk/d/GpS_t734fxEzn
я нажаль зараз немаю доступу до свого синтезатора і ще найближчі два місяці не буду мати =(


А стиль файний! Тільки що зацінив на Ютубі.


Ніфіга не зрозумів як користуватись цією прогою!!!


друзі підскажіть хто може поділитись прогою. StyleMagic YA


Власне стиль Ibiza2010 має конкретно різне звучання на різних "самограйках", але звук який видає Yamaha Genos - незрівняти