Народна - Ой у вишневому саду / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Народна

Ой у вишневому саду

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
6.7 МБ
Тривалість:
02:56
Мінусовку додав:

igor70

10 Липня 2012


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 679 (Голосів: 4)

Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Додати в Twitter

Коментарі:

Просто супер! Дякую 555555555


Ну в нас на Західній Україні під балалайку не грають. Це інструмент москалів в нас під цимбали звучить набагато колоритніше.


виконання гарне !!! але для цієї пісні не вписується, це пісня українського мотиву, а не російської балалайщини


Я певен на 100 відсотків,якби балалайку придумав поляк або білорус,то балалайщина була би в самий раз. Інструмент непричому.Будьте помірковані.


Я певен на 100 відсотків,якби балалайку придумав поляк або білорус,то балалайщина була би в самий раз. Інструмент непричому.Будьте помірковані.


До чого тут поміркованість? Балалайщина - вона і є балалайщина. Чомусь нікому не приходить в голову аранжувати українські пісні із застосуванням бузукі чи сітара... Як казав Великий князь Святослав: "Непротивлення злу - є ще більше зло".


А Ви чули про такий Укр. нар інструмент як ДОМРА, вважаю він і технічніший, і звучніший ніж балалайка. А звучить не балалайка а домра. З повагою Vavul.


"Домра — русский народный струнный щипковый музыкальный инструмент с тремя или четырьмя струнами. Для извлечения звука используется медиатор.

Существуют два типа домры:
Трёхструнная — строй EAD
Четырёхструнная — строй GDAE как у мандолины или скрипки ." -Вікіпедія
А звучить все-таки БАЛАЛАЙКА!!!


Сам колись в Училищы Грав на домрі І тут можу сказати що Важко визначити адже на балалайці Грають Пальцями а на домрі переважає медіатор і тут прослуховується техніка медіатора але звук наближений до балалайки Треба дочекатись коментаря майстра цього інструмента Сергія Габшія!!!!


vladuk-vladuk А домри Альт, Тенор, Бас, Контра бас мють різні строї ....!!!!! і Грають не тільки Медіатором але й пальцями(Рідко)


Так идійсно виконання гарне і написане напевно людиною яка має(Або мала) відношення до Оркестру народних інструментів в якому Використав акомпонимент струнної групи( Міг би використати Бандурний або Цимбальний... але така воля автора аранжування...)!!! От на мою думку російського мотиву тут додає Регістр Баяна а не так званна Балалайщина.... !!!!


автору +555


Супер! Яка різниця, які інструменти використані? Якість звучання просто бомба!


Заї****ли! Музику слухайте,а не сперечайтеся. Круто зіграно! Дякую


Бомбезна аранжировочка. Чітко, грамотно, колоритно, гармонійно!!! ТАК ТРИМАТИ!!!


Безмежно дякую за чудову музику!!!


Домра чи ладкова кобза, як переіменували домру у Київській консерваторії, яке має значення? В Україні на відміну від Росії, набагато більше поширена 4-струнна домра, яка звучить в українських оркестрах народних інструментів. Це точно не балалайка. Це наш народний інструмент. А баян, це ж народний інструмент багатьох слов`янських народів. До речі, названий в честь імені співця Бояна за часів Київської Русі, столицею якої був Київ. Тому, я думаю, що тут немає про що спорити. Давайте любити Україну, українську музику і слухати гарне аранжування цієї пісні.


Спасибо, вам, Igor70, за чудесную минусовку. Долго искал душевный аккомпанемент для этой прекрасной песни. Песню не брали в репертуар ансамбля (на сцену), потому что не было хорошего минуса, чтобы передать душу этой песни. А так... всегда пели и поем в своем кругу.
Я конечно не против украинских цимбал (которые очень люблю), но пока ничего не нашел. Эта минусовка - лучшая. Присоединяюсь к восторженным комментам.