Заліско @Захар - Піду втоплюся (Cover 2021) / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Заліско @Захар

Піду втоплюся (Cover 2021)

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
7.3 МБ
Тривалість:
03:11
Мінусовку додав:

Віталій Javorski

15 Червня 2021


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 92 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Належить до жанрів:
Задавка.
Плюсовий запис

Додати в Twitter

Коментарі:

ЩИРО ДЯКУЮ !!!


Ні в село, ні в місто.


Не існує такого жанру в музиці: "Задавка"
Це повний тупізм і психоз. Що хлопці... Може пора назвати сайд Lviv Zadavka? На що я з модераторами напевне зовсім не згідний...І пора з задавками вже завершувати! Або робити платні якісні мінусівки. Кожна мінусівка має мати свою ціну! Хочеш якісний мінус - плати. Не хочеш? - купи клавіші і грай наживо. Не вмієш грати, іди вчится... Все в твоїх руках...


Я трішки не згоден.Як говорили наші модератори.коли з"являється якісний мінус-задавки видаляються, а по друге на цьому сайті не всі лабухи .а й повно вчителів музики, чи худ.руків яким конче потрібна іноді і задавка середньої якості.Згоден на сайті є і задавки дуже поганої якості які повинні фільтруватись модераторами, але я хочу подякувати власникам сайту за те, що дозволяють задавками ділитись з усіма.Що до купілі-не всі можуть дозволити й купити собі ваш мінус пане Presto.


Presto,не витрачайте свого часу.Задавки заполонили весь сайт.Тільки виникає питання-навіщо купувати якісний апарат,якщо оце все "щастя" звучить через сраку?Але напевно задавками користуються колеги,яким по барабану на якість.І не треба мене переконувати,що після третього заходу усім до одної дірки,як,де і хто звучить.Але це моя особиста думка.Усім щастя,добра і любові.


Я думаю хто як про свою творчість дбає, той таку і музику грає!


Не хочу нікого ображати і поважаю думку кожного.Але збоку виглядає це так: дається багато гігабайтів безплатної інформації,вибирай скільки душі завгодно.Подобається-взяв,не подобається-не взяв,що ще потрібно?Але ні,тре повчати всіх:адмінів(як їм в "своїй хаті" поводитись ) ;колег,що і як вони повинні робити.Виявляється адмін ще й винні,бо за свої фінансові вливання в сайт,вони винні,що де-хто купив якісний апарат,а грати не вміє,ще й винні,що не пишуть задармо якісних мінусів.Адміни!!! Як же ж ви так можете вчиняти з “почесними відвідувачами сайту“?А я яй!!! Перепрошую,а що заважає започаткувати свій сайт (всім незадоволеним) і прописати там свої правила,права та обов'язки?


Та ніхто нікого не звинувачує.І в думці не було такого.Просто складається таке враження,що з появою на світ RX,всі почали клепати мінусовки.Ой…задавки)))


Гарна робота!


Є ще один аспект цієі теми - "брати" москалі закидують море якісних мінусів на своі сайти і це проблема,бо російський продукт якісний,а в нас одні задавки...тре купувати!!!


І взагалі це питання риторичне.Людина,яка написала пісню і хоче,щоб іі виконували закине якісний матеріал.Якщо чоловік накупляв заліза на тисячі,має голову на плечах,то він повинен заробляти - це ж ясно.На кожен товар є свій клієнт,але не хочеться,ЛЬВІВЗАДАВКА.


Я бачу, що мушу таки написати сюди, бо чомусь вельмишановне товариство розучилося читати розділ новин на порталі.
Отож всі бігом перейшли за посиланням, і потім не ображайтеся, якщо хтось таки піде в бан.
https://minus.lviv.ua/news/136/


То не качайте задавок хто вас примушує?))Я задавками не користуюсь,просто не качаю і мовчу))...Мене більше напрягає перклад пісень: ,,Бузковий туман,, , ,,Сива ніч,, Шатунов-Дурні сніжинки....це капєц)))