| ADMINISTRATION | Сьогодні, о 10:46 |
|---|---|
|
ADMIN |
оефіцієнти AEW All In 2025 для довгоочікуваного PPV у Штаті Самотньої Зірки вже доступні. Очікується, що подія матиме найбільшу відвідуваність серед усіх не-WWE PPV у Північній Америці, тож ажіотаж відчутний. Космобет юа має швидку реєстрацію та великий вибір ігор на будь-який смак. Субота, 12 липня 2025 року, обіцяє стати історичним днем для професійного реслінгу. Але хто вийде переможцем і здобуде найбільші перемоги? Продовжуйте читати, щоб дізнатися останні ціни переможців, аналіз та мої прогнози на AEW All In! AEW All In 2025: Коефіцієнти та Прогнози для ставок (Резюме) Ось останні коефіцієнти на переможців AEW All In: МАТЧ КОЕФІЦІЄНТИ ПРОГНОЗ Джон Мокслі vs. Хенгмен Адам Пейдж Мокслі (+500) Пейдж (-900) Пейдж (-900) Тоні Шторм vs. Мерседес Моне Шторм (+145) Моне (-190) Моне (-190) Два найвизначніші матчі в карті доступні для ставок на найкращих сайтах для ставок на реслінг! Джон Мокслі та «Хенгмен» Адам Пейдж очолюють насичену подіями карту в Арлінгтоні на Globe Life Field. Мокслі є значним аутсайдером у захисті чемпіонства світу AEW. Як фаворит із коефіцієнтом -900, Пейдж має 90% передбачуваної ймовірності перемогти Мокслі і здобути титул. Це не означає, що перемога Пейджа є гарантованою, але вона дуже ймовірна згідно з останніми коефіцієнтами для ставок на AEW All In. В іншому блокбастерному протистоянні Тоні Шторм та Мерседес Моне зустрінуться на квадратному рингу за жіноче чемпіонство AEW. Цей матч можна вважати співголовною подією через його значний масштаб. Моне, відома як Саша Бенкс у WWE, є фаворитом з передбачуваним шансом 65,52%. Джон Мокслі vs. Хенгмен Адам Пейдж: Коефіцієнти, Прогноз і Ставка Джон Мокслі (+500) Хенгмен Адам Пейдж (-900) Через три роки після того, як «Хенгмен» програв чемпіонство світу AEW Сі Ем Панку, улюбленець фанатів наближається до свого другого титулу. Він переміг Кенні Омегу за титул на Full Gear 13 листопада 2021 року і утримував його до 29 травня 2022 року. Віддана фанатська база Пейджа чекала, коли «ковбой» поверне чемпіонство, і що може бути кращим способом для цього, ніж «Техаський матч на смерть» у Техасі? Його образ ідеально підходить для реслера, який наполегливо перемагає у штаті, відомому своїми ковбоями. Крім того, чемпіонство Мокслі стає досить нудним. Він є чемпіоном з моменту перемоги над Браяном Деніелсоном на WrestleDream 12 жовтня 2024 року. Це четверте чемпіонство Мокслі, і я вважаю, що навіть деяким його прихильникам набрид сюжет. Тоні Хан справді не має куди далі рухатися з Мокслі як чемпіоном, тому він, безсумнівно, програє титул. У цьому сенсі немає кращого реслера, якому можна програти, ніж Пейдж. Арка викуплення для «Хенгмена» у Техасі надто добре працює, щоб AEW упустив цей шанс. Після перемоги Пейджа на Double or Nothing, було цілком зрозуміло, якими були мотиви AEW для фірмового PPV промоушену на All In. Хоча Пейдж стоятиме високо з титулом навколо талії на Globe Life Field, вартість ваших ставок на AEW All In 2025 невелика. Це буде обов’язковим для перегляду бою, але я не бачу привабливості для цілей ставок. Ставка на коефіцієнт -900 пропонує гравцям невелику віддачу від їхніх грошей, тому я пропущу ставку на переможця. Тоні Шторм vs. Мерседес Моне: Коефіцієнти, Прогноз і Ставк Тоні Шторм (+145) Мерседес Моне (-190) У, мабуть, одному з найбільших жіночих професійних реслінг-матчів усіх часів, Шторм та Моне готові з’ясувати стосунки на AEW All In. Були докладені неймовірні зусилля для створення ажіотажу навколо цього матчу, і я впевнений, що він не розчарує. Багато фанатів реслінгу з нетерпінням чекають матчу Мокслі та Пейджа, але я думаю, що цей може бути більш очікуваним. Шторм утримує жіноче чемпіонство AEW з моменту перемоги над Мераєю Мей на Grand Slam Australia у лютому. Це вже четверте чемпіонство Шторм серед жінок в AEW за її кар’єру. Вона є зіркою головних подій і однією з найбільших «зірок» компанії на даний момент. Судячи лише з реакції натовпу під час її матчів, Шторм легко могла б бути хедлайнером AEW All In. Проте це ідеальне місце для AEW, щоб струсити ситуацію та передати титул Моне. Колишня зірка WWE є чинною чемпіонкою TBS AEW після перемоги над Віллоу Найтингейл 26 травня 2024 року. Названа «Збирачкою поясів», Моне також має п’ять інших титулів! Нещодавно вона виграла жіноче чемпіонство світу CMLL на AEW Grand Slam Mexico. Якщо Моне здобуде перемогу на AEW All In, вона матиме обидва головні жіночі титули. Також зверніть увагу, що її переможна серія залишиться живою, оскільки вона ніколи не програвала одиночний матч в AEW. Перемога над Шторм, головною жінкою в дивізіоні, дасть Моне повну перевагу над жіночим ростером. Вона перемогла всіх, крім Шторм, тож це буде остання незавершена справа в AEW. Оскільки Моне має певний творчий контроль у компанії, я не можу уявити, що вона поїде додому з поразкою в Техасі! Очікуйте ще один титул для Моне, тож її варто включити у наші прогнози та ставки на AEW All In 2025! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти