Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Пошук акустики.
Пошук акустики.
Добрий день. Прошу допомоги у музикантів, артистів, та людей, які можуть допомогти з вибором акустики для проведення заходів. Весілля, хрестини, дні народження. Шукаю колонки, бажано активні, або менші по ціні пасивні, щоб можна було ще підсилювач купити. Бюджет 1500€. Багато музикантів ще грають на dynacord d15-3. По звуку подобаються, середина хороша. Вага звичайно не маленька, але більше часу будуть сидіти на стаціонарі. Потужність хороша, але більшість качають їх powermate 1000-2, -3. Від цього ціна такого комплекту росте(хтось пробував чимось іншим качати, поділіться інформацією будь ласка). Але на мою думку, на сьогоднішній час, хотілося б пошукати щось нове. Rcf art 715. Чув їх, але не у інструменталістів, а у dj. Низа є, високі є, серединки менше. По відчуттю - пробивають. Також чув rcf art 745 - spl дуже великий, б'ють ще сильніше за 715. Коли не сильно їх грузити, то високі чистіші, та м'ягші ніж у 715. Але на середині також провал. Ціна у них велика, тому наврядчи буду дивитись в їх бік. Хотілось би послухати rcf art 915. Кажуть, що грають м'ягше ніж 715. Буду радий за ваші рекомендації, паради. Перший час буду грати без низів, або брати в прокат, тому динамік 15".

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти