MinusLviv.UA
Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Задавки
Задавки
Зараз видаляємо і бан за "собачу" відразу
Питання риторичне — потрібні задавки чи ні? Та, хочу наголосити — музичне мистецтво з приходом ШІ стає більш вибагливим і доступним. Ті ж, хто ще намагається щось робити інколи підпадають під свого роду репресії злостивих і злопам'ятних осіб, яким хтось вирішив трошки дати влади, таких, наприклад, як  цей юнак — Peet Калуцький. Сумно, що це відлякує від такого цікавого і популярного в Україні порталу. Всім добра і мудрості. 

Петро Сеник,дякую за комплімент:цей юнак — Peet Калуцький).Крім того,хочу наголосити,що злостивий і злопам'ятний,ми з вами прекрасно знаємо хто саме)).На рахунок влади:гм...цікаво...Я вам написав критерії якості завантажуваного матеріалу: відлуння недодавленого голосу і "плаваючі" частоти-то в нинішні часи неприпустимо,якось так,лякливий ви наш).

Друзі, на щастя, цей, так би мовити, модератор, яскраво проявив себе.
Мені нічого більше додати. Бережіть себе від подібних доброзичливців.

Петро Сеник,дякую за вашу "правду".

Пане Петро, усі модератори на сайті, є високопрофесійні люди, які повністю підлягають довірі адміністрації. Тож попрошу щиро, менш агресивно реагувати на дії модерації, - якщо така дія була зроблена, значить вона повністю підпадала під Правила даного ресурсу, під довіру і професіоналізм модерації. Дякую за увагу!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти