| Богдан Іванишин | 25 Лютого 2026, о 16:19 |
|---|---|
|
Адміністратор |
Зараз видаляємо і бан за "собачу" відразу |
| Петро Сеник | 14 Березня 2026, о 12:16 |
|
Користувач |
Питання риторичне — потрібні задавки чи ні? Та, хочу наголосити — музичне мистецтво з приходом ШІ стає більш вибагливим і доступним. Ті ж, хто ще намагається щось робити інколи підпадають під свого роду репресії злостивих і злопам'ятних осіб, яким хтось вирішив трошки дати влади, таких, наприклад, як цей юнак — Peet Калуцький. Сумно, що це відлякує від такого цікавого і популярного в Україні порталу. Всім добра і мудрості. |
| Peet Калуцький | 14 Березня 2026, о 12:38 |
|
Модератор |
Петро Сеник,дякую за комплімент:цей юнак — Peet Калуцький).Крім того,хочу наголосити,що злостивий і злопам'ятний,ми з вами прекрасно знаємо хто саме)).На рахунок влади:гм...цікаво...Я вам написав критерії якості завантажуваного матеріалу: відлуння недодавленого голосу і "плаваючі" частоти-то в нинішні часи неприпустимо,якось так,лякливий ви наш). |
| Петро Сеник | 14 Березня 2026, о 13:04 |
|
Користувач |
Друзі, на щастя, цей, так би мовити, модератор, яскраво проявив себе. |
| Peet Калуцький | 14 Березня 2026, о 13:25 |
|
Модератор |
Петро Сеник,дякую за вашу "правду". |
| Богдан Іванишин | 14 Березня 2026, о 13:49 |
|
Адміністратор |
Пане Петро, усі модератори на сайті, є високопрофесійні люди, які повністю підлягають довірі адміністрації. Тож попрошу щиро, менш агресивно реагувати на дії модерації, - якщо така дія була зроблена, значить вона повністю підпадала під Правила даного ресурсу, під довіру і професіоналізм модерації. Дякую за увагу! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти