Привіт усім, шановні друзі користувачі порталу «Українські мінусовки»! - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Привіт усім, шановні друзі користувачі порталу «Українські мінусовки»!

Я уже аноносував що на порталі відбудуться зміни. І ось, найважливіша новина!
У зв’язку з домовленістю з творцем, ідейним та творчим натхненником порталу Романом Метельським, права керування та власність даного порталу перейшла до Богдана Іванишина та Сергія Габшія.
Ми з Сергієм та наша команда, будемо натхненно і старанно працювати над даним ресурсом, щоб творіння Романа і надалі приносило радість і допомогу усім Вам, шановні наші користувачі.
Спішу заявити що - Роман Метельський назавжди залишиться творцем і батьком даного ресурсу та почесним користувачем даного порталу!


Друга новина! Сайт успішно завершив переїзд на новий та потужний сервер. Обійшлося практично без втрат (5 останніх мінусовк таки пропали при переїзді – прохання «перезалити» я уже оголосив). Дякую команді програмістам сайту Любомиру Лужному та Богдану Коссаку, котрі працювали натхненно і терпляче впродовж трьох тижнів вдень і вночі! Адже сама мова програмування, серверне ПЗ - дуже багато часу не оновлювалися, і вкрай важко було «покласти» даний ресурс на нові серверні вимоги. План розвитку і хронологію подій «підйому» даного ресурсу, я буду висвітлювати у стрічці новин. Слідкуйте за оновленнями у новинах, а також долучайтеся порадами та ідеями під кожною публікацією. Усі Ваші поради обов’язково будуть враховані нами в процесі розвитку порталу. Також, прошу усіх Вас, хто знайшов будь-які глюки з функціоналом, повідомляйте у коментарях під даною публікацією.
Додати в Twitter

Коментарі:

Бажаю сайту СТАБІЛЬНОСТІ!!! А Вам Адміни терпіння!!!
Респект ВАМ!!!


Вітання з новосіллям!!!!! Творчих перемог і тільки той хто йде бачить ціль до якої цілеспрямований.


Дай Боже вам здоров"я Слава Україні!


ві та ємо


Вітаю. Переїхать переїхали, але тепер скачати мінус проблематично.


Дякуємо, за побажання! У чому полягає проблема завантаження?


Молодці! Велике вам спасибі!!!


В чора сайт просто літав, а нині знову повільніше працює, так як до переїзду, пісні не перемотуються, а так ніби все


А , точно! Ще одне. Кого , як і мене при натисненні на кнопку завантажити чи скачати перекидає на сторінку програвання файлу, просто натискаємо ctrl+s.


І дивіться, щоб у браузері у графі посилання, сторінка закінчувалася ".mp3"


або "wav", "wma" і т.д.


А точно, ще midi rar zip........


Не знаю, у мене літає сьогодні ще краще ніж вчора навіть. Може бути проблема з Провайдером нету. Плеєр доробимо. Дякую за побажання.


Вітаю!!! Бажаю всього найкращого та побільше мінусів бо ж українці співучий народ, тож і черпає ресурси у Вас. Процвітання Вам!!!


Доброго дня, Вітаю з оновленням. Але скачати так і нічого не вдається. Закачування починається але до кінця не скачується що я тільки не пробував. Поясніть будь ласка Чому?


Я вчора також помітив, що при скачуванні перекидає на плеер, але мені то не проблема, живу в світі інтернету то вже все на автоматі, так що все скачується чудово.



Шановні колеги, ми знаємо цю проблему, вона "зашита" у коді старого флеш-плеєра. Хоча завантажити можна будь яку мінусовку, через діалоговий плеєр який відкривається у окремому вікні, після натискання на "зелену" кнопку. Наша команда IT працює зараз над вирішенням даного "клопоту", наберіться терпіння, усе буде працювати у скорому часі. ПС до пана Андрія69, проблема про яку ви говорите може виникати у провайдерів 3G - вчора я особисто тестував 3G послугу - такий клопіт виникав. Вирішилося простим перепідключенням параметрів телефону у меню "передачі даних" - тобто говорячи простою мовою - я вимкнув і увімкнув обін даних на телефоні.


Шановні друзі, зустрічаються поодинокі випадки проблеми із завантаженням мінусів на портал. Хто має подібні "глюки" - прошу дайте чутися! Хочемо знати чи це тотальний клопіт, чи "місцевий".


Проблеми із завантаженнями наша команда IT вирішила успішно! Усе має працювати (скачуватися і вантажитися) - перевіряв особисто. Також працює плеєр для плюсових записів, і налагоджено "зелену" кнопку завантаження. Тестуйте і давайте відгуки.


ВАЖЛИВО: Дайте можливість видаляти свої коментарі в усіх розділах сайту або хоча би їх редагувати. Буває зробиш людині зауваження, вона виправиться, а коментар так і висить як непотрібна інформація, - можна було б і видалити, а ні, нема такої функціональної можливості.


Підтримую пана Олександра! Інколи з неуважності зробиш помилку граматичну, додаєш коментар... А відредагувати неможливо.


Будемо думати, тут є нюанси. Багато хто просто постить "бздури", чи образи, а прийде скарга - відредагує і знищить докази. Треба подумати як це зробити логістично. Можна хіба давати час, припустімо 5 хв., і біля коментаря ставити позначку "відредаговано" на кшталт ФБ


Бажаю процвітання цьому сайту.Працюйте над покращенням цього порталу,вносьте щось цікаве і новеньке.Можливо якісь ідеі навіть з ,,Агенства праздник,, взяти,який на сьогоднышній день я вважаю найпотужнішим сайтом мінусовок.Зручнішим форум зробити,можливо розділ вокальна і інструментальна творчість ввести.Так щоб наш ,украінський сайт,був number one.Удачі Вам і творчого натхнення.


А скачувані мінусовки тепер так і будуть називатися набором символів (для прикладу у мене так: _minus_artist_%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0_rec_download_36151_)? Тобто переіменовувати потрібно самому?


Поки так, F2 у допомогу, усе зразу не зробиш. До кінця тижня плануємо поправити ці баги. Вибачайте.


-----КУПЛЮ / ПРОДАМ------
Бачу оголошення в якому ціна "Договірна". І от подумав, написав коментар і сюди копіюю, сподіваюсь, що це буде на сайті заправило:
----- Вибачте, але має бути вказана орієнтовна ціна, а далі вже можна про щось домовлятись. Іноді буває, що дивишся на прилад, ну, може десь 2000 коштує, а коли зателефонуєш ось по такій "Договірній" ціні, а там всі 4500. Сидиш і думаєш "Чи то я такий дурний, чи то продавець завернув ціну шукаючи лоха". Ні, панове, вказуйте ціну хоча би орієнтовну.
----- І додам: На всіх сайтах по продажах ціну вказувати обовязково, інакше оголошення не піде то ж давайте і тут введемо таке правило. Але то не має бути "1 гривня" то має бути реальна ціна, в дуєках можна додати (Договірна) або (Торг).


WASHER Ориняк Ігор: - Ваше зауваження прийнято до уваги - усе виправлено. Файли завантажуються з оригінальною назвою а не з "кракозябрами". Ще додам що у свіжододаних мінусах нарешті запрацював плеєр з плюсовими записами, і з нетерпінням чекаємо кінця тижня щоб побачити свої старання на зрушення рубрики "ТОП за тиждень", адже при переїзді злетів скрипт який рахує кількість скачувань мінусів.


Щиро дякую від себе та інших користувачів цього могутнього сайту. Вірю і сподіваюся, що все що робиться на краще! Потихеньку, помаленьку думаю знайдуться бажаючі, в разі потреби, допомогти підмести весь лишній непотріб. Купа однакових мінусовок та взагалі не мінусовок. Це важка праця. Адже тут близько 30000 файлів. Тому пропоную набрати штат модераторів, які б цим зайнялися.


Давненько я сюди не заходив... Бедзьо, СІрожа, вітаю!


Топ завантажень без змін вже пів року. Топ за тиждень без змін майже три місяці. Хочу глянути що нового зявилося-нічогоне відомо. Погано працюєте панове.колись було все оперативніше.Все таки це сайт для музичного матеріалу а не суто купи продай.Цей розділ до речі процвітає. Сайт стає нецікавим в плані оперативності поновому матеріалу.люди інформацію зливають.А опрацьовувати немає кому.


Введіть , будь ласка,щоб завантажувався не тільки мінус а і плюс і тест.Дай Бог створювачам та користувачам здоров'я і всього чого хочеться.СЛАВА УКРАЇНІ!!!!ГЕРОЯМ ЇЇ СЛАВА!!!!!!