Вітаємо перших учасників конкурсу-фестивалю "Зимові Зустрічі 2013" - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Вітаємо перших учасників конкурсу-фестивалю "Зимові Зустрічі 2013"

Станом на сьогоднішній ранок, для участі в конкурсі уже зареєструвались перші учасники. Їх імена ви зможете знати на сторінці фестивалю http://winterfest.com.ua/uchasnyky-scho-zarejestruvalysya/


Нагадуємо, реєстрація триватиме тільки до 16 листопада, але може завершитись швидше, якщо буде дуже велика кількість учасників.
Додати в Twitter

Коментарі:

а якщо учасник зареєструвався з піснею, яку обрала і я) це вже все, шукати іншу?)


Ірина співаєш так само цю пісню,у своєму виконанні


Пане Василю, а до чого тут Ваше "славетне відео"??? Таке саме питання і щодо його присутності в окментарях на сайті http://winterfest.com.ua ????


Скільки коштуватиме проживання на одну добу?


Ну, і які враження від участі в цьому заході?


Не фестиваль, а суцільний парад проколів (чи приколів?). Дуже зручно звернути всі свої недоробки на ситуацію в державі, але чомусь ця ситуація не завадила успішно зібрати гроші з учасників. Цікаво знати, за якими критеріями саксофоніст і два режисери оцінювали конкурс вокалістів? Також незрозуміло, для чого проводиться проба мікрофону, якщо під час неї все звучить пречудово, а під час виступу раптом забирається мікрофон або фонограма і орератор розводить руками, мовляв, нічого не можу вдіяти? Шановні, це ніж в спину, причому дітям, невже для вас не залишилось нічого святого? Між іншим, ці діти навчені працювати навіть з непрофесійними, але добросовісними операторами, і набагато краще звучать на інших конкурсах і концертах! А яка роль відводилась моніторам? Діти, і не лише мої, не чули свого голосу ЗОВСІМ, лише один хлопчик чув, але дуже глухо. В результаті діти, яких знаю по іншим конкурсам як сильних виконавців і переможців в ЧЕСНІЙ боротьбі, зривали голоси на сцені. І в той же час кілька “обраних” звучать шикарно! Це як називається? Та Бог вам суддя. Просто подумайте про те, що, можливо, і ваші діти або внуки колись можуть опинитися в подібній ситуації.


tulia68. Що за істеріка? Да, бувають на любих фестивалях,концертах маленьки недоліки, але професіалізм не проп'єш який би не був мікрофон чи оператор,"Поганому танцору де що заважає" Хто вам заважав про недоліки сказати організаторам,або не виступати вам.Цей фестиваль набирає обертів все більше учасників та сервісу,чудовий звук.Це вам Бог суддя.Шукайте професійні сцени,зали,операторів і там виступайте може і на халяву поїсте бо в нас треба за себе платити. Без образ.


От і спробуй роби щось, обов'язково мусить хтось обіс..ти. Що за маячня про монітори, які глухо чув тільки один хлопчик??? Я збоку прекрасно чув і фонограму і фальш більшості учасників, цілком можливо яких ви знаєте "як сильних виконавців". В кого під час виступу забирали мікрофон і фонограму? Ви точно в нас були? Отака подяка за намагання організаторів дати можливість дітям зайвий раз виступити, здобути досвід...

До речі, Юрій Рубай не зовсім вдало виступив першого разу, я пам'ятаю як це йому було боляче. Але замість того, щоб нити і шукати винних, приїхав ще двічі і нарешті здобув перемоги.


Пан Юрій дякую за коментар, це є правда мені багато прийшлося над собою працювати. Рішення було як жюрі так і гостей одноголосе. Як що чесно як перед Богом на перемогу я і не розраховував.


А стосовно фестивалю у 2014 р? Назло клятим москалям! salexandr@ukr.net