Христос Воскрес! З Великоднем Вас всіх! - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Христос Воскрес! З Великоднем Вас всіх!

Весняного дня, коли відцвітає верба, приходить до українців світле свято Великодня. Приходить з дитячим сміхом і кольоровими крашанками. З випеченою мамою високою паскою і дбайливо прикритим вишиттям святочним лозовим кошиком.

Це свято – невід’ємна часточка українства. Така сама, як Різдвяна коляда, як славне козацьке минуле, як Дніпро, як Софія, Карпати . . . Великдень приходить до нас – аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду пробачити прикрощі і сказані зопалу слова. Тієї миті, коли вдарять над нашою великою Україною Великодні дзвони, нехай оселиться у Твоєму житті щастя!

Нехай воскресне у Твоїй душі усе найкраще на землі – непохитна віра, щира відданість і вічна любов. Миру Твоїй оселі, здоров’я рідним, а дітям – великої світлої долі. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


Додати в Twitter

Коментарі:

Воістину Воскрес!!!


Взаємно, Роман. Воістину Воскрес!


Воістину Воскрес! Дякую за такі теплі і приемні слова, нехай і у вашій сім*ї будуть: злагода, любов, мир і непохитна віра.


Воістину Воскрес!
З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров’я і добробуту!
Хай ця благодатна пора завітає у ваші домівки разом з гарним настроєм та радістю, принесе щастя та любов, благополуччя та добробут кожній родині!


Воістину Воскрес! Вітаю модераторів та всіх користувачів з Великоднем. Зичу всім здоров*я, добра, достатку, злагоди та поваги один до одного...


Воістіну воскрес!!! Здоровья всім, а що потрібно для життя, ми заробимо, а не вкрадемо, на відміну від влади!!!


Воістину воскрес! Воскресне Україна!


Воістину Воскрес!!!! Єднаймося браття!!!


Воістину Воскрес!!! Вірте в добро і так станеться!


Христос Воскрес! Воістину Воскрес!!!


накінець-то...


Вітаю Вас дорогі земляки! Читаючи Ваші написані рядки і привітання, думка сама по собі навіюється: "Ці люди які написали такі привітання один одному, є істинні українці. На яких тримається українська культура та все українське що ще не встигли затоптати". Шануймося дорогі земляки, бо як ми себе не пошануємо, ніхто за нас це не зробить...


Дуже потрібна мінусовка до пісні “Поспішаймо до Бога”,яку виконує Віталій Паламар. Буду щиро вдячна.


http://mp3.mn/?song=%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%81%20%D0%92%D0%BE%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%81 Христос Воскрес. Напередодні світлого свята Святої Трійці переслуховуємо родиною світлі пісні. Душа співає і отримує крила